Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cakabo1905

Merhaba arkadaşlar goldun fiyatı şuan 90$. Önceki sayfalarda kargo ücretini iptal ettirenler olmuş. Chat'te şansımı denedim ama olumsuz. Kargo ücreti eklenince de fiyatın espirisi kalmıyor. Var mı bu konuda yardımcı olabilecek? :)

hocam o fiyat düşer,2-3 güne aziz patrick günüde yaklaşıyor zaten merak etmeyin 80 $ düşecek 1 ay içinde tekrar bende takipteyim alacağım

bu arada sormak istediğim bir soru var kulaklık pc ile kesin çalışıyormu sıkıntısız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 2 Mart 2015; 9:48:45 >
  • Sony gold wireless kulaklığımı satıyorum arkadaşlar. İlgilenenler pm atsın.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Calisiyor :) usb cikisiniz 3.0 ise %100 problemsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar silver wired kulaklik bizde magazalarda ne kadar ?

internette bimeks media markt gibi aramalarda bisey goremedim

• elinde kulaklığı bozulupta dongle kalan varmı benim dongle kayıpta ?
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Sony turkiye resmi satis fiyati 329 TL

• @roverman tesekkurler hocam

• bende goldla ile basladim kuaklik isine hosuma gitti, bir tik ilerisi turtle beach stealth p500 7.1 dts aldim, sonra gozume sony mdr 700 kestirdim, turtle beachleri kullanmadan satip ustune koyup mdr alicam, ilgilenen arkadaslar varsa pm den linkten bana ulasabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_103556865/f_//tm.htm#103556865
  • Turtle beach 500p yi almayı düşünüyorum şuan 99 $ düştü amazonda.
    Sımdı bı sorun var ps4 e haricı hdd bağlanıp filmleri kablosuz kulaklıktan ızleyebılır mıyız

• hakan_n kullanıcısına yanıt
    hayır ps4'e hdd takıp izleme imkanına daha izin verilmedi,

sadece müzik dinlenebiliyor şu an
  • 81.73 $ şuan fakat yinede gümrüğe takılıyor dolar kuru yüzünden
  • Şuan için hat ta uzun bi süre için türkiyeden alım daha mantıklı hele n11'den kupon,çek birsey denk getirebilirseniz daha hesaplı olur. Şu fiyatları görüyorumda vay be nasıl 155 liraya almışız diyom xD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığı satılığa çıkarıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104175609

• Gold Wireless'dan memnun kalmayanlara veya yetersiz gelenlere rahatlıkla Turtle Beach Stealth 500P öneririm. Fiyatına göre müthiş

• silver kulaklik siparisi verdim yeni. ancak ortam sesini kesmedigini yeni ögrendim sirf bu özellik icin tercih etmistim. isteyen olursa elime ulastiginda (22Nisan gibi) satabilirim kutusu acilmadan.

ayrica gold headset almak istiyorum fiyati uygun temiz ikinci al aramaktayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omentos -- 9 Nisan 2015; 13:33:18 >
  • Bende dün amazondan silver head siparişi verdim.Ev ortamında oda da kullanıcağım için gürültü olmayacak,135 geldi bu fiyata alına bilecek en iyi kulaklık bu duruyodu.

• Beyler bu kulaklık sadece oyun için de mi aktif oluyor . Taktığımız anda menü de gezerken yada mesela spotify açınca da aktif oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

Beyler bu kulaklık sadece oyun için de mi aktif oluyor . Taktığımız anda menü de gezerken yada mesela spotify açınca da aktif oluyor mu?

hepsinde çalışıyor.
  • Bu spotify olayı çok iyi oldu. Cihaza olan sevgim arttı resmen:)

• Ya arkadaşlar yüksek müsadenizle birşey sorucam ben daha önce max 40 tl lik filan snopy kulaklıkllar kullanıyordum bir bilemedin iki saat sonra kulaklıklar kulağımı feci şekilde acıtıyorlardı, internet kafelerdeki kulaklıklarda da aynısı başıma geldi, malumunuz şimdi bu wireless kulaklığı alsam sizce aynısı başıma gelir mi.Bu kulak acıtma olayı sizin başınıza geldi mi? yada sadece bana özgü mü
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.