Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kalitesi olarak 500p ile aralarinda cok fark olmasa gold alacam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 26 Kasım 2015; 10:50:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoyla 294 liraya geliyor vermeye değer mi acaba

• 500p yarina kadar 80$ altina duser, kargo fiyati da 12$ falan olur haliyle. Gold almayacak olanlar beklesin ama bu fiyata Gold bulmusken kacirmayin, bende 1 tane olmasina ragmen benim bile alasim geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

500p yarina kadar 80$ altina duser, kargo fiyati da 12$ falan olur haliyle. Gold almayacak olanlar beklesin ama bu fiyata Gold bulmusken kacirmayin, bende 1 tane olmasina ragmen benim bile alasim geldi :)

Hocam gold şu an sepette kargo falan 294 liraya geliyor, bana pek uygun gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

Kargoyla 294 liraya geliyor vermeye değer mi acaba

188'e gelmesi lazım hangi kargoyu seçiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

quote:

2-4 gün olan priority shipping

9-14 gün standart olanı seçince 200 lira oluyor

12-17 günü seçince 189 lira oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 26 Kasım 2015; 11:03:48 >
  • quote:

quote:

500p yarina kadar 80$ altina duser, kargo fiyati da 12$ falan olur haliyle. Gold almayacak olanlar beklesin ama bu fiyata Gold bulmusken kacirmayin, bende 1 tane olmasina ragmen benim bile alasim geldi :)

Gold suan 49.99 kargosu da 11-12 dolar falan. Toplamda 61-62$ yani nasil o kadar cok cikiyor ki sizde? Baska bir alicidan satin almaya calisiyorsunuz sanirim. Sold by Amazon olmasi lazim, bi kontrol edin.

Edit: Standar kargoyu secin, hizli kargoyu secerseniz masrafli tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 26 Kasım 2015; 11:04:21 >
  • quote:

quote:

quote:

Gold suan 49.99 kargosu da 11-12 dolar falan. Toplamda 61-62$ yani nasil o kadar cok cikiyor ki sizde? Baska bir alicidan satin almaya calisiyorsunuz sanirim. Sold by Amazon olmasi lazim, bi kontrol edin.

Edit: Standar kargoyu secin, hizli kargoyu secerseniz masrafli tabi :)

Standart olanı seçince sorunsuz geliyor değil mi? Konuda genelde priority seçin demişler

• quote:

quote:

quote:

9-14 ü seçip kuru da dolar seç sen sanırım kurunu TL seçtin amazon kendi kurunu çevirirken fazla fiyat bindiriyor.

Konu sahibi benim konu eski kaldı editlemediğim için eski bilgiler kafanı karıştırmasın :)

• 5 DOLAR İNDİRİM !!!!
    Beyler amazon alışveriş formuna bakın site içindeki. 5 dolarlık uygulama kullanma imdirimi alıyorsunuz benden demesi.aşagıda foruma gidin referans linki istiyom diyin.gerisi geliyor. 5 dolar daha karlı olun.
    Gecen sene burdan 69 dolar+ücretsiz kargoya almıştık 154 tl ye patlamıştı. Şimdi 20 dolar daha ucuz ama aynı fiyata denk geliyor:)) bende ps4 kamera aldım.60 dolardan 30 dolara düştü.bu senede bu yeter. Ps vr için ön hazırlık oldu.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99980530&p=1231&f=2120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 26 Kasım 2015; 11:13:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen sene gold wireless almıştım sizce bekleyip 500p mi alsam?Hangisi daha iyi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

9-14 ü seçip kuru da dolar seç sen sanırım kurunu TL seçtin amazon kendi kurunu çevirirken fazla fiyat bindiriyor.

Konu sahibi benim konu eski kaldı editlemediğim için eski bilgiler kafanı karıştırmasın :)

Sağol kardeşim siparişi verdim 61.90 dolar tuttu, teslim tarihi biraz uzun ama bekleriz artık. Çok teşekkür ederim

• Rica ederim hayırlı olsun, o kadar sürmüyor gelmesi merak etme :) geçen aynı kargo seçeneği ile disney infinity 2.0 siparişi verdim 5.günde geldi UPS getirdi :)
  • quote:

Rica ederim hayırlı olsun, o kadar sürmüyor gelmesi merak etme :) geçen aynı kargo seçeneği ile disney infinity 2.0 siparişi verdim 5.günde geldi UPS getirdi :)

O iyiymiş o zaman hızlı kargoya hiç gerek yokmuş :)

• arkadaşlar Gold Wireless Stereo Headset - Jet Black mi iyi yoksa G930 için fırsat beklesem mi?
  • Gold Wireless Headset için çekmiş olduğum amatör bir video vardı merak eden varsa

• aldım gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draw1907 -- 26 Kasım 2015; 13:14:20 >
  • 500p veya pulse bekleyen varsa ben almadan indirime girmez.. bu fiyattan gold kaçmaz.

dualshock fiyatı uygun gibihttp://www.amazon.com/DualShock-Wireless-Controller-PlayStation-Black-4/dp/B00BGA9X9W/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1448537492&sr=1-1&keywords=dual+shock+4

ps4 camerahttp://www.amazon.com/PlayStation-4-Camera/dp/B00BGAA3S2/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1448537673&sr=1-1&keywords=ps4+camera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiator-TR -- 26 Kasım 2015; 13:36:25 >

• Bu fiyattan hayatta bulamazsınız kaldıysa tabi ben açılır açılmaz aldım 1 haftadır amazon konusunu takip ediyorum baya indirimli şeyler aldım çok faydalı bir konu bence forumun en iyi konularından birisi. Her neyse bu kulaklığı bu fiyata bir daha bulamazsınız anca seneye bulursunuz yine bu dönemlerde. Ben 2 aydır araştırıyodum gerçekten almayı düşünenler kaçırmasınlar
  • Firsat kacmaz dedim:)kargoyu bekleme basladim;)

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.