Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru diyosunuz gerçekten...Ben şöyle bir deneme yaptım kendim değilde bir başkasına dinlettim bak bakalım bi dedim bu ses nasıl yüksekmi diye kulaklığı takması ile çıkarması bir oldu ve dedi daha ne olsun azmı dedi,bana az geliyo dedim saçmalama dedi

Dediğiniz gibi bu farklı bir olay ben yıllardır telefonların kulakici kulaklığı ile müzik dinlerim film izlerim demek beklentim onlar gibi olması ama değilmiş demek...Yani ds4'e sennhesier kulakici kulaklığımı takıyorum dediğim gibi daha yüksek ses ve bass alıyorum...

Şimdi burda şuda geliyo aklıma acaba içinden çıkan 3,5mm kablo ile ds4'e bağlasak ne olur ses kalitesinde artma yada değişme olurmu yada çalışırmı...

Birde şöyle bir şey geliyo aklıma madem bu kulaklık sesi ben ve benim gibilere az geliyo ve biz diğer kulaklıkların sesi yüksek diyosak bassları daha iyi diyosak demekki o kulaklıklar bu kulaklıktan daha kaliteli ve demek parasını hakeden bir ürün değil...Yani demek istediğim çok iyi bir kulaklık olsa ses yüksekliği ve kalitesi onlara yakın olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    oyun için kulak içi kulaklık arıyorsan sony'nin vita için çıkardığı kulaklıklar var fiyatıda uygun 30 lira civarı birde onu dene belki seni mutlu eder.
  • Bu sefer oldu arkadaşlar...
    Oyundan oyuna değişiyor durum...
    Batman'de denedim oyunun hazır profili var kulaklık uygulamasında atadım onu 2 numaraya oyuna girdim süper ötesi bir ses var...
    En ince ayrıntısına kadar tüm sesleri duyuyorum...burdan su anlaşılıyo Sony bu kulaklığı konsol ve oyun için yaptığı nasılda belli oluyo...Yani kısacası kulaklık oyunlarda gerçekten hakkını veriyo...Bunun yanında birde hali ile oyun orjinal olduğu için tam uyum sağlıyo ses kalitesinde...
    Youtube'dan 3.parti müzikleri dinleyince ses kalitesi zaten düşük şarkının birde kulaklığın uyumsuzluğu eklenince kötü bir tablo çıkıyo ortaya...

İşin özeti müzik yada film için düşünenler varsa hiç almasın kulaklık tam bir oyuncu kulaklığı...gerçi filmde denemedim ama orjinal bir blu-ray filmde de etksiini gösterir...

Not: Yanlız driveclub oyunu hala tatminkâr değil yani bi batman gibi ses kalitesi yok nedense...

• Son bir haftadir kulaklığın noise canceling özelliği çalışmıyormuş gibi uyarılar alıyorum arkadaşlarımdan. Tuşa basma seslerim dahi gidiyormuş karşı tarafa. Daha önce yaşayan oldumu böyle problem.

• Beyler merhaba. Daha önceden böyle bir sorun yaşayan oldu mu bilmiyorum. Problemim şu;

Ben ve bir arkadaşımda daha GOLD WIRELESS STEREO HEADSET var. PS4 ana ekranından party chat kısmına geliyoruz ve bir parti açıyoruz. Sorun burada başlıyor eğer kulaklıklardan biri kapalı olursa diğerine mikrofondan konuşmalar gidiyor ve kulaklık bunu kulağa ulaştırıyor. Ancak iki kulaklığı birden açtığımızda birbirimizle konuşamıyoruz. Yine oyun içerisinde de sesler birbirimize ulaşmıyor. Daha önceden PS 4'ün kutusundan çıkan kulaklıkta böyle bir sıkıntı yaşamıyorduk. Hiç bu tarz bir sorun yaşadınız mı acaba? Acaba bir ayarı falan mı var?
  • ARKADAŞLAR KULAKLIK BENDE VAR MİKROFONLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ÖZELLİK VAR. EĞER MİKROFON SOL KULAK TARAFINIZDA DEĞİLSE SES ALMAZ. KISACA SES GİTMEZ. ÖN TARAFTAN GELECEK SESLERİ AYRIŞTIRMA AMAÇLI KULLANILMIŞ BİLGİNİZE. DÜŞÜNMEDEN ALIN.
  • Pillkey kullanıcısına yanıt
    MÜKEMMEL ÖTESİ MÜTHİŞ YALNIZ MİKROFON KISMI İÇİN IŞIK OLAN TARAF SOL KULAK TARAFINDA OLMAK ZORUNDA OK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekido -- 5 Kasım 2015; 22:24:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekido

ARKADAŞLAR KULAKLIK BENDE VAR MİKROFONLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ÖZELLİK VAR. EĞER MİKROFON SOL KULAK TARAFINIZDA DEĞİLSE SES ALMAZ. KISACA SES GİTMEZ. ÖN TARAFTAN GELECEK SESLERİ AYRIŞTIRMA AMAÇLI KULLANILMIŞ BİLGİNİZE. DÜŞÜNMEDEN ALIN.

Alıyorum hocam cok merak ediyorum nasıl bir ses kalitesi var oyunlardaki en ince sesi bile veriyor diyen var

• sayın arkadaşlar benim kulaklığın dongle ı gitti çalınmıştı ps4 şimdi kulaklık war dongle yok acaba kendi kulaklığı bozulan kırılan yada herhangi bi sebpten fazla dongle ı olan varmı acaba
  • gold pahalı, silver'i alsam nasıl olur? 19 dolar diyor fiyatına şu an.. ama konu girişinde 7+1 ses vermediği yazıyor.. kullananlar yorum yapabilirler mi?

iphone kulaklığı kullanıyorum aslında memnunum, bunlardan almaya değer mi?
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    silver olanda 7+1 veriyor ama usb kablosuyla playstation'a bağlaman lağzim. ayrica silver olanda noise canceling özelliği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentos

silver olanda 7+1 veriyor ama usb kablosuyla playstation'a bağlaman lağzim. ayrica silver olanda noise canceling özelliği yok.

USB ile ps e bağlanmak için uzun bir de kablo lazım bana. 60 lira fiyatı var iyi gibi.

Ama sorun asıl şu, iPhone kulaklığı iyi aslında, gerek var mı sizce buna veya gold'a?

• silveri alacaktım ama hep aracılar satıyor amazonun dırek kendı sattıgı urun yokmu acaba yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

gold pahalı, silver'i alsam nasıl olur? 19 dolar diyor fiyatına şu an.. ama konu girişinde 7+1 ses vermediği yazıyor.. kullananlar yorum yapabilirler mi?

iphone kulaklığı kullanıyorum aslında memnunum, bunlardan almaya değer mi?

hocam iphone kulaklığı ile karşıya ses gidiyor mu? Mic çalışıyor mu.

• Benim wireless olsun gibi bir takıntım yok wired modelini düşünüyorum. Bu kablolu modeli için bir arkadaş 7.1 ses almak için usb ile ps4'e bağlamak lazım demiş bu gerçekten böyle mi? İlla PS4'ün dibine mi oturacağız yani 7.1 ses almak için?
  • Beklediğimiz indirim geliyor sırf bu indirimde değil diye g430 almıştım 40 dolara. Bunu görünce iptal ettim onu bekliyorum bakalım.

• 50 dolar bu kulaklık icin iyi bir fiyat kulaklıgı kullandıgım icin soyluyorum dusunen varsa alsın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: gündüzx12

http://www.amazon.com/Video-Games-Deals/b/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&node=409566&pf_rd_i=384082011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=2300156382&pf_rd_r=038SDN9VY2AAW8B5QTCN&pf_rd_s=merchandised-search-left-2&pf_rd_t=101&linkId=WTQMDGM3FU6AYRFP

amerika saatiyle yarın 10da 50 dolar olacak.türkiye saatiyle 17. Stoğu hemen tüketirler çabuk davranın.

bilgilendirme için teşekkürler konu başlığını editledim.

şu an satış aktif. 49,99$ fiyatı.

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.