Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Maile falan bakma direk satın al son ekrana kadar git orda satın alınıyor. Pulse elite edition tr gönderilmiyor denmişti ben son ekrana kadar gittim satın aldım. Konsolda göndermiyor deniyor xboxone titanfal bundle paketi gönderiyor. Dedigim gibi hesap aç yada varsa satın al.

Günaydın hocam teşekkürler , gift seçeneği de var bu şekilde alınca sanırım fiyat yazmıyor üzerinde sizce öyle mi yapayım. Gerçi kargo hariç bakılıyorsa gümrükte USD/ eur paritesinden 2 USD ile kurtarıyoruz :)

Kargo sayılmıyor merak etme, gümrüge takılmayacak zaten takılacak ürünlerde amazon son ödeme ekranında gümrük kesintisini kendi peşin alıyor. bütün işlemleri dhl yapıyor. Ben amazondan iki tane aldım gönül rahatlıgı ile alışveriş yapabilirsin.
    Gif yapmana gerek yok.

Hocam selamlar , ürünü aldım az önce geldi süper bir ürün gümrük vs hiç uğraşmadım
    Bir de gaza gelip xbox aldım bu ürün xbox one da da çalışır mı diye soracağım ama
    Yardımlarınız ve yönlendirmeniz için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• panama P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. xbox um yok maalesef xboxone titanfall bundle paket amazonda 500 dolardı valla elim çok gitti almaya ama sonra durdum gümrük parasından çekindim. gümrüge takılacagı için vazgeçtim. Siz xbox one kaça aldınız birde gümrük parası ne kadar ödediniz. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Hayırlı olsun. xbox um yok maalesef xboxone titanfall bundle paket amazonda 500 dolardı valla elim çok gitti almaya ama sonra durdum gümrük parasından çekindim. gümrüge takılacagı için vazgeçtim. Siz xbox one kaça aldınız birde gümrük parası ne kadar ödediniz. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Hocam pm de belirttim selamlar

• Arkadaslar bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkürler. Burayı okuduktan sonra ben de gold kulaklığı almaya karar verdim. Ancak sizlere başka bir konu hakkında soru sorucaktım. Ps4 e amazondan oyun almak istiyorum malum kargolama da dahil daha ucuza geliyo. Peki alacağım ürünü ps4 ümde sorunsuz oynayabilir miyim?

• Bölge sorunu falan yaşar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscai

Bölge sorunu falan yaşar mıyım?

Sorun olmaz oynarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oscai O kullanıcısına yanıt
    evet oyunlar region free olduğu için her oyun çalışır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscai

Arkadaslar bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkürler. Burayı okuduktan sonra ben de gold kulaklığı almaya karar verdim. Ancak sizlere başka bir konu hakkında soru sorucaktım. Ps4 e amazondan oyun almak istiyorum malum kargolama da dahil daha ucuza geliyo. Peki alacağım ürünü ps4 ümde sorunsuz oynayabilir miyim?

amazondan oyun almak pahalıya gelir. örn fifa14 40$ + kargo 25$ = 65$ = 145 lira

forumdan aynı oyunu sıfır kapalı şekilde 125 liraya alabilirsin. 2. elde 90-100 liraya bulabilirsiniz. yurtdişindan alişveriş yapmadan türkiyedeki fiyatları bir arastırın derim nacizane tavsiyem
  • Free Shipping yazıyor kargo bedava değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    amerika içine o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

amerika içine o :)

Eyvallah :)
  • Alacağım ama gümrüğe falan takılmaz değil mi?

Please note that your country may charge import duties, taxes and fees that you may have to pay ahead of delivery

yazıyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Alacağım ama gümrüğe falan takılmaz değil mi?

Please note that your country may charge import duties, taxes and fees that you may have to pay ahead of delivery

yazıyor çünkü

Amazon import fees deposit ucreti almadigi surece hicbir siparis takilmaz merak etme
    Diger turlu zaten senden onceden ucretini aliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrLinq -- 9 Nisan 2014; 20:49:13 >
  • Kulaklığı satasım var bilmiyorum neden ama

Sıfırı ne kadar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrLinq

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Alacağım ama gümrüğe falan takılmaz değil mi?

yazıyor çünkü

Amazon import fees deposit ucreti almadigi surece hicbir siparis takilmaz merak etme
    Diger turlu zaten senden onceden ucretini aliyor :)

Tamam hocam teşekkürler.
  • Az önce amazondan aldım.Merak ettiğim birşey var.İphone da kullanan var mı bunu?Varsa ses kalitesi nasıl ve telefonun şarjından çok götürüyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla halen sony tr ülkemizde resmi satışa sokamadı gittigidiyorda bakın 350 vardır rahat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Az önce amazondan aldım.Merak ettiğim birşey var.İphone da kullanan var mı bunu?Varsa ses kalitesi nasıl ve telefonun şarjından çok götürüyormu?

Galaxy s3 cihazımda kullandım kalitesi iyi şarj konusuna dikkat etmedim
  • Siparisimi verdim 265 tl cekti karttan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun 5 TL ucuza almışsınız
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.