Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıladabilir, mesela ps4 kapanmıştı fakat ps4'ün bundle paketleri yollanmaya devam edildi. Bilmiyorum ama sanki sony tr'nin politikası diye atmasyon bir şey söyliyeceğim sonuçta az bir süre sonra sony tr kendi kulaklığı satıcak burda, 400 civarı fiyattan kitlemeye çalışacağı malum, millet o zaman amazon'a yüklenir herhalde diye rica mı ediyorlar siteye yollama diye anlamadım zamanlama çok manidar
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Açıladabilir, mesela ps4 kapanmıştı fakat ps4'ün bundle paketleri yollanmaya devam edildi. Bilmiyorum ama sanki sony tr'nin politikası diye atmasyon bir şey söyliyeceğim sonuçta az bir süre sonra sony tr kendi kulaklığı satıcak burda, 400 civarı fiyattan kitlemeye çalışacağı malum, millet o zaman amazon'a yüklenir herhalde diye rica mı ediyorlar siteye yollama diye anlamadım zamanlama çok manidar

sony tr amazona nasıl karışabilir..
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    ya sonuçta amazon'a ürünleri sony veriyor yine, sony tr sony ile görüşüp anlaşır yani olabilir atmasyon dedim zaten yazarken :D zamanlama manidar napalım :d devlet durumları bizi bu tür şeyleri düşünmeye alıştırdı
  • roverman kullanıcısına yanıt
    Yani senin dediğinde bir fikir ama bende kendi fikrimi paylaşayım..

Sony malını satması için AMAZON'a inanılmaz büyük paralar ödüyordur. yani bırak mal vermemeyi veya şuraya buraya satma demeyi... karışabileceğini hiç sanmıyorum. Türkiye'de de örnekleri mevcut.. Örnek Carefour 6 ay boyunca ETİ, Ülker vs.. gibi firmalardan sırf ürünlerini reyona koymak için büyük paralar alıyor. Yani firmalar ricacı oluyor ürünümü sat lütfen diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

hadi geçmiş olsun kulaklığı türkiye'ye göndermiyorlar artık..

Hocam açmazlar mı bir daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

açarlar belki ama en az 2-3 ay sonra diye tahmin ediyorum. ps4 üde göndermiyorlar mesala. yeni ve populer ürün stok sıkıntısıda var bu yuzden göndermiyorlar buyuk ihtimal
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

açarlar belki ama en az 2-3 ay sonra diye tahmin ediyorum. ps4 üde göndermiyorlar mesala. yeni ve populer ürün stok sıkıntısıda var bu yuzden göndermiyorlar buyuk ihtimal

Ben Haziran gibi almayı düşünüyorum kulaklığı, o zamana kadar açarlar umarım.

• TheHeaven kullanıcısına yanıt
    Amazon açmazsa başka siteden alırsın amazon dışında da alınabilecek güvenilir siteler var dert etme :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amazon açmazsa başka siteden alırsın amazon dışında da alınabilecek güvenilir siteler var dert etme :))

Öyleyse sıkıntı yok o zaman :) Link verebilir misiniz hocam bir bakıyım o sitelere.
  • http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4AC24-playstation-wireless-headset-20

mesela bu site.. forumda bir çok kişi bu siteden alışveriş yapıyor ben şahsen yapmadım fakat güvenilirliği yüksek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 5 Mart 2014; 22:40:40 >
  • quote:

http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4AC24-playstation-wireless-headset-20

mesela bu site.. forumda bir çok kişi bu siteden alışveriş yapıyor ben şahsen yapmadım fakat güvenilirliği yüksek :)

Bu siteyi biliyorum, güvenilir bir site fakat 80 pound'da çok para yahu

• TheHeaven kullanıcısına yanıt
    evet amazon dan 30-40 tl fazla tutuyor :/, dakat baska site gelmiyor aklima, amazon.co.uk ya da amazon.de yolluyor mu bakmadim istersen bak :) ayrica ebay den de soyleyebilirsin guvenilir saticidan filan gerci bilmiyorum ne kadar fiyatlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almak istiyen olursa 325 liraya satıyorum sıfır kapali paket. son 3 adet kaldı..
  • PS4 te çalışabilen kablosuz kulaklık önerileriniz nelerdir? Pek çok kişi bu konuda kararsız, fiyat açısından çok geniş bir yelpaze var, en iyi f/p ürünleri sizce nelerdir, paylaşırsanız sevinirim.

Mesela ben bu kulaklığı almayı planlıyorum ama PS4 te çalışıp çalışmadığına dair net bir bilgi yok

Skullcandy PLYR2 Surround Sound Wireless Gaming Headset
  • Ürünün gönderimi açıldı. Bir adet aldım. 280TL'ye denk geliyor hemen hemen.
  • Evet bir kaç arkadaşta özel mesaj atmış :) sağolsunlar alamayanlara referans oluyoruz hep beraber, tekrar gönderim açılmış alamayanlara yol gözüktü

Sana da hayırlı olsun, memnun kalacağına garanti veriyorum
  • SKULLCANDY PLYR1 nasıldır bilen var mı acaba? PS4,PS3,Xbox360 ta çalışması, ses ve chat her şeyi kablosuz yapması gerekiyor. okudum bazı yorumlarını fakat emin olamadım bir türlü. Sesli chat kısmında PS4 için sıkıntı var sanki?
  • Pulse elite edition kulaklık isteyen varsa ilanıma bakabilir. Uygun veriyorum hiç kullanılmamış.

http://forum.donanimhaber.com/m_89340358/f_//tm.htm#89340358
  • gümrüğe takılma korkusu olmasa fiyat çok iyi
  • tyler999 kullanıcısına yanıt
    takilmiyor zaten :) neden oyle dusundun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.