Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pulse kulaklık fiyat olarak pek avantajlı deyil gibi 415lira 2yıl eurasia garanrili satiliyor burda. 55lira fazla verip 2yıl garantili ürün almak daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

pulse kulaklık fiyat olarak pek avantajlı deyil gibi 415lira 2yıl eurasia garanrili satiliyor burda. 55lira fazla verip 2yıl garantili ürün almak daha iyi gibi

Burda satılan pulse premium amazonda satılan elite edition ne fark var bilmiyorum yanlız.
  • Arkadaşlar selam olsun..

Ben de, ps gold wireless kulaklığımı cuma gecesi ısmarladım..

Bütün oyunlarımı shopto'dan almama rağmen, amazondan ilk sipariş verişimdi, saolsun roverman, hiç üşenmeden bütün sorularımı cevapladı çok yardımcı oldu, saolsun:)

128,76 dolar tuttu,yapmanıza gerek yok ama daha garanti olsun diye ben hediye paketi yaptırdım tahmini geliş süresi 26 Şubat çarşamba, şu anda leipzig'de

Ismarlayacak arkadaşlara da tavsiye ederim,zaten dünyanın en iyi alışveriş sitesi diye duymuştum ama gerçekten hizmetlerinin iyi olduğunu düşünüyorum..

Sormak istediğiniz şeyler varsa, ben de seve seve yardımcı olurum olabildiğim kadar

• Selamlar herkeze bende dun verdim siparis ama dunden beri not yet shipping yaziyo. Tahmini sure 27 si varis. Ne zaman kargolanir bu yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muidejaneiro

Selamlar herkeze bende dun verdim siparis ama dunden beri not yet shipping yaziyo. Tahmini sure 27 si varis. Ne zaman kargolanir bu yahu.

Amazon pazar gunleri calisiyor mu ki?
    Yurtdisi alisveris sabir isidir..

• Hocam haklisin galiba calismaz ben 3 senedir avm de calisiyorum. Pazar tatil nedir bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muidejaneiro

Selamlar herkeze bende dun verdim siparis ama dunden beri not yet shipping yaziyo. Tahmini sure 27 si varis. Ne zaman kargolanir bu yahu.

27 şubat dedilerse 27 subatta gelir sıkıntı yok
  • Pulse Elite olan model PS4'e destek veriyor mu ? PS3 destekli diyor her yerde buna Amazon'da dahil.

Gold olan versiyon da Pulse Elite'den birkaç özelliği yok diye kötü yorumlar almış. Ne önerirsiniz arkadaşlar ?
  • ayın 27 sinde elimde olmasını bekliyorum. Gold arkadaşta vardı. Ben pulse tercih ettim. geldiğinde karşılaştırıp bilgi veririm.
    Benim Pulse tercih etmemin en büyük nedeni usb vericisinin üstünde kulaklık çıkışı olması böylelikle istediğiniz cihaza kablasuz olarak bağlayabiliyorsunuz. incelemelerde kalite ve ses olarak da çok daha iyi olduğu söyleniyor. Şu an amerika fiyatı tl olarak Gold : 270 tl Pulse : 360 Tl bence aradaki farka değer gibi geliyor.
  • Cevap gelmeyince tercihimi Gold olan versiyondan yaptım. Amazon kargoya dün verdi paketi. Yarın TR'ye giriş yapacak. Gümrüktür ıvır zıvırı derken en geç 3-4 gün içinde elime ulaşmış olur diye düşünüyorum. Cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinx81

ayın 27 sinde elimde olmasını bekliyorum. Gold arkadaşta vardı. Ben pulse tercih ettim. geldiğinde karşılaştırıp bilgi veririm.
    Benim Pulse tercih etmemin en büyük nedeni usb vericisinin üstünde kulaklık çıkışı olması böylelikle istediğiniz cihaza kablasuz olarak bağlayabiliyorsunuz. incelemelerde kalite ve ses olarak da çok daha iyi olduğu söyleniyor. Şu an amerika fiyatı tl olarak Gold : 270 tl Pulse : 360 Tl bence aradaki farka değer gibi geliyor.

thy'de host arkadaşım var bende pulse elite siparişi verdim bekliyorum..İşallah ben vazgeçmeden elimde olur
  • Şuan gümrük işlemleri yapılıyor. Umarım takılmadan geçer(ki) takılacağını zannetmiyorum. Bunca sene alışveriş yapıyorum ama nadirende olsa takılan item'lar oluyor gümrükte. Bakalım hayırlısı.
  • Takilmaz hayirli olsun memnun kalacaksin

• Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Call of Duty Ghosts [PS4] hangi Ses Modunda oynuyorsunuz? Shooter, Action denedim Headset App ile ama tatmin etmedi. Bass'i ince geliyor. Herhangi tavsiye edeceginiz bir ses ayari var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 26 Şubat 2014; 22:38:40 >
  • Pulse elite edition bugün elime geçti. Normalde dün sabah istanbula geldi fakat gümrüğe takıldı. gümrük işlemleri 1 iş günü alıyor. buna rağmen amazondan dhl tesliminden gümrük işlemleri dahil 60 saatte bana ulaştı.

Hızlı bir yorum yapmak istedim. henüz ps4 veya sinema sistemi le deneme şansım olmadı. cep telefonu ve pc ile denedim. bir kere gold edition ile arasında ciddi bir malzeme kalite farkı var. ses olarak ta ciddi bir farkı olduğunu söyleyebilirim. ergonomi harika. Şu an için beni fazlasıyla memnun etti. bana maliyeti 360 tl oldu.
  • Arkadaslar gold almis bulunuyorum fazlasiyla memnunum gerek 8 saat sarj suresi gerek rahatligi ile inanin o kadar cok bf4 oynadim ki uzun saatler kulakligi cikardigimda hic bi sikinti yada rahatsizlik yok. Bass icin evet biraz daha ii olabilirmis ama bass boots (2) ile birlikte sorun gideriliyor bence. Anlamadigim olay su yanliz ayarlardan ses cikisi olarak dts dobly seceneklerinden birini secmek gerekli mi pcm mi kalmali ? Netice de 7.1 i aktif ediyoruz basarili da ama dts ile daha basarili olmaz mi?

• Muidejaneiro kullanıcısına yanıt
    Valla onu bende düşündüm ama o çıkış kablo çıkış ile alakası olmalı diye düşünüyorum.. zaten 7.1 kulaklığın üstündeki tuş ile açılıp kapatılıyor alakası yoktur gibi geliyor deneme yanılma yaptıysan eğer söyle bizde dolby yaparız :)
  • @roverman
    Hocam bu Headset bildigin gibi kulaklara gelen kisim deri bir yapida,terleme veya cok rahatsiz ediyor mu acaba uzun kullanilmalarda?
  • Valla bende hiç bir sıkıntı yaratmadı sende yarattı mı ?
  • @roverman
    Ben siparisi iptal ettim yav,eleman 1 haftadir kargolamadi bende iptal ettim(amazon.de sitesinden almaya calismistim) Tekrar siparis vermeden sorayim dedim,o yüzden :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.