Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pulse Elite kullanan bir arkadaş iki kulaklığı da karşılaştırırsa çok iyi olur. Açıkçası karşılaştırmalı performanslarını merak ediyorum...
  • detayli bir inceleme....

• Böyle bir video var, sesi daha az diyor gold wireless için, ayrıca her cihaza kablosuz bağlanma özelliği yok ve bass'lar için zero bass demiş, sanırım bu bass impact olayı için diyor bunu da. Ayrıca daha ucuz ve basit malzemeden yapıldığını da söylemiş. Sanırım ben Pulse Elite'ten devam edeceğim...

Aynı videoyu izlemişiz

• Keşke şu videoyu daha önce ekleseydiniz bu konuya gold almamış olurduk.
  • Uygun fiyatla satarsanız, bence kolay müşteri bulursunuz, ardından Pulse Elite alırsınız. Gerçi ben bu videoya rağmen çok çok farklı olduklarını düşünmüyorum, Pulse Elite'in bence tek üstünlüğü bass impact olayıdır, bir de daha karizmatik görünüyor bana göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

Keşke şu videoyu daha önce ekleseydiniz bu konuya gold almamış olurduk.

Pulse Elite Edition alınabilecek bir yer yok ama bulunsa bile fıyatı nerdeyse goldun 2 katı
  • almak isteyen olursa ben sadece 1 defa kullandım ilanımda var. 280 tl ye geldi 280 tl ye satabilirim. almak isteyen olursa pm den mesaj atın konuşalım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88170494/f_//tm.htm#88232571

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 21 Şubat 2014; 12:19:59 >
  • Ups 3. Gunde teslim ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatina göre karsilastirma yapicaksin bu kulakligi normal pulse modeliyle karsilastirmali kaldiki elite pulse 450 tl 175 tl fark var bu az para deil bana göre fiyatini hakeden bir kulaklik ben memnunum her seye ok de malzeme kalitesi kötü deil elite pulseyide cok elestiren var. 1-2 saat kullanimda yormasi ses kirilmasi ve gereksiz bass 450 tl büyük para benim param cok diyen gider elite alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Pulse Elite Edition alınabilecek bir yer yok ama bulunsa bile fıyatı nerdeyse goldun 2 katı

arada 20 dolar fark var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

arada 20 dolar fark var.

20$ farkla alabileceğimiz yer gösterebilirmisin ?? sakin amazon deme. hem trye göndermiyor ha gönderse bile %20 gümrük ücreti var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

Fiyatina göre karsilastirma yapicaksin bu kulakligi normal pulse modeliyle karsilastirmali kaldiki elite pulse 450 tl 175 tl fark var bu az para deil bana göre fiyatini hakeden bir kulaklik ben memnunum her seye ok de malzeme kalitesi kötü deil elite pulseyide cok elestiren var. 1-2 saat kullanimda yormasi ses kirilmasi ve gereksiz bass 450 tl büyük para benim param cok diyen gider elite alir.

+1

işte bilinçli bir forum üyesi.. amerika fıyatına göre karşilaştırma yapan var valla. karşilaştırmayı alabileceğimiz fiyata göre yapmak en mantıklısı. dediğin gibi elite pulse 450 lira cıvarında iken gold 275 lira aralarında kalıte farkı olacaktır tabiki. ama sonuçta 50-100 liralık kulaklık deyil. forumdan alanlar mennun. illaki memnen olmıyanlar cıkacaktır

• Kulaklıklar farklı özellikleri ile karşılaştırılır, fiyat bunda da etkili olur ama bir kulaklığı Amerika fiyatını esas alıp, diğerini Türkiye satış fiyatı üzerinden karşılaştırmak adaletsizlik olmaz mı? O yazdığınız 270 lira Gold Wireless'ın vergiler ve kargo dahil Amerika fiyatı olup, diğeri Türkiye satış fiyatı değil mi? Yarın öbür gün bu cihaz resmi olarak ülkemizde benzer fiyatlardan satılınca yorumunuz ne olur merak ettim?

Ayrıca Pulse Elite Türkiye fiyatı 430 TL, Amerika fiyatı 120 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Kulaklıklar farklı özellikleri ile karşılaştırılır, fiyat bunda da etkili olur ama bir kulaklığı Amerika fiyatını esas alıp, diğerini Türkiye satış fiyatı üzerinden karşılaştırmak adaletsizlik olmaz mı? O yazdığınız 270 lira Gold Wireless'ın vergiler ve kargo dahil Amerika fiyatı olup, diğeri Türkiye satış fiyatı değil mi? Yarın öbür gün bu cihaz resmi olarak ülkemizde benzer fiyatlardan satılınca yorumunuz ne olur merak ettim?

Ayrıca Pulse Elite Türkiye fiyatı 430 TL, Amerika fiyatı 120 dolar.

Hocam neyi ispatlamaya calisip kendini yoruyorsun? ozaman gidip elite alirsin burasi kulaklik karsilastirma konusu deilki alanlarin sevkini kiriyorsun bak benimde aklima elite dusurdun simde 30-40 tl ucuza satip elitemi alsam bos islerle ugrasiyorsunuz zamaniniz cok sanirim.

• Bir şeyi ispatlamaya ihtiyacım yok, ilk iki kulaklığı da çıktığı gibi alıp kullandım, halen de Pulse Elite kullanmaya devam ediyorum. Bu kulaklık iyi çıksaydı alabilirdim ama karşılaştırma videolarından sonra düşüncelerimi paylaştım, bu kadar agresif olmanıza gerek yok.

Bu arada Pulse Elite'in impact bass olayı oyuncular için bence başlı başına bir tercih meselesi, korku oyunlarında görmeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 21 Şubat 2014; 14:39:00 >
  • Amazondan 18 Şubatta verdiğim sipariş 21 Şubat yani bugün elime geçti.
    DHL ile geldi.

DHL tercih etmeyen bir arkadaş vardı.
    Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Arkadaş için şansızlık olmuş heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bir şeyi ispatlamaya ihtiyacım yok, ilk iki kulaklığı da çıktığı gibi alıp kullandım, halen de Pulse Elite kullanmaya devam ediyorum. Bu kulaklık iyi çıksaydı alabilirdim ama karşılaştırma videolarından sonra düşüncelerimi paylaştım, bu kadar agresif olmanıza gerek yok.

Bu arada Pulse Elite'in impact bass olayı oyuncular için bence başlı başına bir tercih meselesi, korku oyunlarında görmeniz lazım

Agresif deilim dostum yanlis anlamisin, sende para var huzur var baksana 450 tl kulaklik var hâlâ arayis icindesin :)

• roverman kullanıcısına yanıt
    Kablosuz oluyor mu, olmuyor mu simdi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında haklısınız, bizimkisi müsriflik oluyor. Eldeki kulaklık gayet güzelken başka arayışlara girmek hata.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayarda 2.0 Usb destegi var bende kopmalar yasandi fakat bir arkadas 3.0 usb girisi oldugunu ve hic bir sknti yasamadigini belirtti, demek ki 3.0 lazim saglikli calismasi icin

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.