Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet bağlantın mı demek istediğin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

internet bağlantın mı demek istediğin ?

evet. ps4 ten kablosuz bağlanıyorum internete.
  • garipmiş yalnız neden kablosuz kullanıyorsun ki, çek bir cat5 kablo işte :) en sağlıklısı o fifa gibi oyunlarda özellikle anlık sinyal gidip gelmesine bakar küfür etmek , zaten ps4'ün wifi olayını pek beğenmemişler güçsüzmüş kötüymüş diye bir muhabbet vardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

garipmiş yalnız neden kablosuz kullanıyorsun ki, çek bir cat5 kablo işte :) en sağlıklısı o fifa gibi oyunlarda özellikle anlık sinyal gidip gelmesine bakar küfür etmek , zaten ps4'ün wifi olayını pek beğenmemişler güçsüzmüş kötüymüş diye bir muhabbet vardı :)

bende kablolu bağlamak istiyorum ama salona kadar 10 mt kablo çekmem gerekecek :) Online için gerek zaten kablo çekmek
  • birşey olmaz bildiğim kadarıyla 15 metreye kadar kayıp yaşamıyorsun bağlantıda :d tavandan çekersin ya da modem yeri değiştir, sen bizim evi görsen demek bizimde holde duruyor tavandan 2 odaya gidiyor, ilk oda da eski modemimiz var oraya giriyor güçlendirici olarak sonra yer altından benim odama geliyor yani seninkinin yanında benimki daha şey
  • Hiç sormayın hocam efsane kulaklık ya . Konu dışı olacak ama en iyi ayar nedir sharkoonda biliyormusunuz o renkler falan :)
  • Benim kulaklık dün İstanbula gelmiş, "Gönderi dağıtılmak üzere anlaşmalı dağıtım şirketine yönlendirildi – Nihai dağıtım bilgisi beklenmiyor " şeklinde bir yazı var kargo takipte, sanırım istanbuldan sonrası için takip yok bugün kulaklık gelmedi, ABD'den Türkiye'ye 2 günde geldi, İstanbul'dan Muğla'ya kaç günde gelecek bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Benim kulaklık dün İstanbula gelmiş, "Gönderi dağıtılmak üzere anlaşmalı dağıtım şirketine yönlendirildi – Nihai dağıtım bilgisi beklenmiyor " şeklinde bir yazı var kargo takipte, sanırım istanbuldan sonrası için takip yok bugün kulaklık gelmedi, ABD'den Türkiye'ye 2 günde geldi, İstanbul'dan Muğla'ya kaç günde gelecek bakalım

upsle gelmedimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Benim kulaklık dün İstanbula gelmiş, "Gönderi dağıtılmak üzere anlaşmalı dağıtım şirketine yönlendirildi – Nihai dağıtım bilgisi beklenmiyor " şeklinde bir yazı var kargo takipte, sanırım istanbuldan sonrası için takip yok bugün kulaklık gelmedi, ABD'den Türkiye'ye 2 günde geldi, İstanbul'dan Muğla'ya kaç günde gelecek bakalım

upsle gelmedimi?

DHL yazıyor kargo firmasında, DHL'in sitesinden yapıyorum kargo takibi de

• isteyen olursa sharkoon la gold u takas edebilirim. NOT: Sharkoon` un optik girisindeki metal pim dustu o yuzden optik kabloyu taktiginizda sabitlemek icin bantlamaniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husmenus -- 20 Şubat 2014; 22:06:16 >
  • quote:

quote:

quote:

upsle gelmedimi?

muğlada sadece bodrumda var dhl subesi bu yuzden gümrükten dhl alıp aras kargoya gönderiyor kargoyu. sana kargonu aras kargo getirecek yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

upsle gelmedimi?

muğlada sadece bodrumda var dhl subesi bu yuzden gümrükten dhl alıp aras kargoya gönderiyor kargoyu. sana kargonu aras kargo getirecek yani

Anladım teşekkür ederim, amazon'un sitesinde de 2 gün içinde geleceği yazıyor bakalım beklemedeyiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

upsle gelmedimi?

Anladım teşekkür ederim, amazon'un sitesinde de 2 gün içinde geleceği yazıyor bakalım beklemedeyiz

yarın aras teslim alır cumarteside muğla subeye gelir. nacizane tavsiyem takipte olun. cumartesi yarım gün calişildiği için dağitıma çıkmayabilir. sen gidip şubedan al. pazartesiye kadar yatmasın subede

• Arkadaslar, bu kulakligi bilgisayar ile KABLOSUZ baglayabiliyormuyuz, PS4'de oldugu gibi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam aras kargo'ya vermiş oluyorlar sanırım bakalım yarın gelir umarım. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Arkadaslar, bu kulakligi bilgisayar ile KABLOSUZ baglayabiliyormuyuz, PS4'de oldugu gibi?

Maalesef baglagamiyorsunuz,kablosuz baglanti ps4 ve ps3 icin pc psvita ve telefona kutusundan cikan 3.5 mm jakla bagliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolasin

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Arkadaslar, bu kulakligi bilgisayar ile KABLOSUZ baglayabiliyormuyuz, PS4'de oldugu gibi?

Baglarsin :) ama ben baglayinca ses de gidip gelmeler yasadim, en iyisi kablo

• Ben bagladim pc ye hic bir sorun yok kablosuz (usb 3.0 )

• ectavi kullanıcısına yanıt
    Benim 2.0 ondan oluyor diye dusunuodm bende demek ki 3.0 lazim :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.