Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elime sorunsuz şekilde ulaştı biraz ps4 de ve biraz mac'de denedim...
    ps4de sesler gayet yerinde ( cod ghost denedim ) ne çok fazla sesi var nede az ortasını bulmuşlar. ( ama dışarıya çok fazla ses veriyor )

Mac'de kablosu ile bağlantı sağlanıyor müzik ve bluray filmlerde 20 dk. denedim..
    ama kulaklık üstündeki tüşlar çalışmıyor ses aç kapa mute vs. işemiyor. usb takılınca işliyor ama bu seferde ses gelmiyor..parasına göre gayet iyi kulaklık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

Elime sorunsuz şekilde ulaştı biraz ps4 de ve biraz mac'de denedim...
    ps4de sesler gayet yerinde ( cod ghost denedim ) ne çok fazla sesi var nede az ortasını bulmuşlar. ( ama dışarıya çok fazla ses veriyor )

Mac'de kablosu ile bağlantı sağlanıyor müzik ve bluray filmlerde 20 dk. denedim..
    ama kulaklık üstündeki tüşlar çalışmıyor ses aç kapa mute vs. işemiyor. usb takılınca işliyor ama bu seferde ses gelmiyor..parasına göre gayet iyi kulaklık...

Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 17 Şubat 2014; 19:26:52 >
  • Bende Pulse Elite almaya karar verdim amazondan. Yalnız fiyatı Gold gibi 100 doların altında değil malesef.

http://www.amazon.com/Wireless-Stereo-Headset-PlayStation-3-63089006306200/dp/B0087OZ5FG/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1392682010&sr=1-1&keywords=sony+pulse+elite

Bunun gümrüğe takılmadan geçme ihtimali var mıdır?
  • visibleghost kullanıcısına yanıt
    O takilir maalesef, fakat priorty shipping ile hem kargo parasinin yaninda senden gumruk islemleri icin para ister bunuda verirsen onlar senin yerina hallederler.. sen sadece maillr bir kagit doldurup yollarsin.

Fakat zaten turkiye ye o urunu yollamiyor baktim da simdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 18 Şubat 2014; 7:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 şubatta sipariş vermiştim dün ben işteyken kargom gelmiş. evde kimse olmadığından geri gitmişler.Bende biraz önce teslim aldım kulaklığımı. Akşama denerim artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: visibleghost

Bende Pulse Elite almaya karar verdim amazondan. Yalnız fiyatı Gold gibi 100 doların altında değil malesef.

http://www.amazon.com/Wireless-Stereo-Headset-PlayStation-3-63089006306200/dp/B0087OZ5FG/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1392682010&sr=1-1&keywords=sony+pulse+elite

normelde 75 euroyu geçtiği için gümrükte takılması lazım ama; kargo olarak AmazonGlobal Priority Shipping seçersen. amazon fiyata gümrük ücretini yansıtır. Bu arada amazon o alacağım kulaklığı türkiyeye göndermiyor.

• Hayirli olsun :)) ayarlardan tum sesleri acmayi unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Hayirli olsun :)) ayarlardan tum sesleri acmayi unutma

sagolasın. psn den geçen gün indirdim programı aayarları kurcalarım akşam. :)
  • quote:

Bende Pulse Elite almaya karar verdim amazondan. Yalnız fiyatı Gold gibi 100 doların altında değil malesef.

Hocam parani bosa harcama al gold keyfine bak fazlasiyla memnun eder seni.

• Beyler bu ürünü standart kargoyla alırsak ne kadara geliyor?

• 9-16 gün :) ayrıca ups filan taşımaz, Allaha emanet gelir ptt filan taşır diye biliyorum, böyle önemli ürünleri priorty ile söylemek her zaman avajntajlı :)

Ben ps vita 64 gb hafıza kartı aldım ptt gelmiş apartman girişine bırakmış, türkiyede 64gb ps vita hafıza kartı yok bulamazsın tr de satışa bile çıkmadı yaklaşık 300 olur diyorlardı. 118 dolara aldım apartman girişine bıraktılar sen düşün.. gerçi o ürünü kapına getirirler belki ama demek istediğim işini şansına bırakma.

bu arada hafıza kartı siparişimden sonra 13. gün de geldi, sağolsun apartman görevlimiz görmüş de almış kapı girişindeki masada duruyormuş.

Priorty shipping ile söylecektim fakat benden ekstra vergi ücreti alacaklardı o sebeple vermedim, satan mağazaya da ürünün ücretini düşük gösterin dedim ondan sonra Allaha dua ederek bekledim :D sağolsunlar 65 dolar göstermişler paket üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 18 Şubat 2014; 18:56:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MİSHİMA

Beyler bu ürünü standart kargoyla alırsak ne kadara geliyor?

standart gönderi ile alırsan 10$ daha ucuza gelir. i-parcel fırması ile trye 10-15 günde gelir. tr içi dağıtımı yurtiçi kargo yapıyor ama takibı yapılamıyor. i-parcelde kötü bir firma. googleda aratıran birçok yorum bulabilirsin..

bana sorarsan hiç bulaşama...
  • roverman kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam eğer aradaki fiyat farkı fazla yoksa zaten hızlı şekilde alırım ama 15-20 $ fark olursa diye sordum diğer türlü mantıklı zaten hızlı kargo seçeneği.

• Çok fark yok 20 TL gibi bir fark olur hem 4-5 güne gelir hep ups ya da dhl taşır bu arada sipariş sonrası canlı destekten UPS ye verilmesini rica et tavsiyem olsun :)
  • Arkadaşlar merhaba,öncelikle kulaklığı PS4 için almayı düşünüyorum daha doğrusu düşünmeyi düşünüyorum diyebilirim..PS4'te hiç bir şekilde sesli chat yapmıyorum arkadaşlarımla oyun oynarken hep Skype tercih ediyoruz PS4 üzerinden konuşmak yerine.Ama oyun seslerini çoğunlukla kulaklığa veriyorum..Sadece bunun için kulaklık almaya değer mi ? Alan arkadaşlar farklı alanlarda nasıl kullanıyor acaba ? Mac'teki performansını merak ediyorum.Telefon,PC vs. verimli bir kulaklık mı acaba? Genel kullanıma uygun mu ? Bu sorulara cevap ve yorum arıyorum.Teşekkürler.
    Edit : İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The False Shepherd -- 18 Şubat 2014; 19:28:10 >
  • The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    Bende playstation 3 de var, ben 2 sene skype kullandım ipad'imden ve rahatsız oluyordum sıkılmıştım yani ekstra bir cihaza ihtiyaç duymaktan o zamanlar kulaklıkta kovalıyorum ama para vermek içimden gelmiyordu.. Fakat playstation 4 sahibi olunca baktım yeni bir kulaklıkta çıktı amazon.com da fiyatta baya uygun bastım siparişe :)

Şu an ben ve bu grupta sipariş vermiş arkadaşlar çok memnunuz.. Ben PC içinde kullanıyorum kablo ile bazen, FPS oyunlarda çok hoş oluyor, Telefonda da kullanıyorum müzik dinliyorum bazen uyumadan önce :) PS4 te bende daha hiç chat yapmadım fakat ev ahalisi yatınca gece kulaklığa sarılıyorum takıyorum kulağıma kafa rahat oluyor :) Genel görüşlerim ile ilgili konu başına açıklamalar yazmıştım, bir kaç kişi de bu son 2 sayfa da açıklamalar da bulundu..

Mac konusunda birşey diyemeyeceğim :) Ayrıca sen kulaklık alsan yine chat yapan arkadaşların skype'a davet edecekler, ha diyorsan ki ben böyle mutluyum ekstrem 7.1 virtual sound olmasa da olur, kablosuz kulaklığım olmasa da olur yalıtım'a çok önem vermem filan, o zaman dual shock 4 ün üzerine takın kulaklık öyle oynayın bunu sipariş etmeyin :)

• çok sağolun 20 lira için değmez bide diğer seçenekte iyi anısı olan yok en iyisi hızlı kargo yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

quote:

normelde 75 euroyu geçtiği için gümrükte takılması lazım ama; kargo olarak AmazonGlobal Priority Shipping seçersen. amazon fiyata gümrük ücretini yansıtır. Bu arada amazon o alacağım kulaklığı türkiyeye göndermiyor.

Ben göremedim TR'ye göndermedikleri bilgisini. Nerde yazıyor hocam?

• visibleghost kullanıcısına yanıt
    Senin için sepete ekleyip ileri dedim ordan biliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.