Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visibleghost

quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

quote:

Orijinalden alıntı: visibleghost

Bende Pulse Elite almaya karar verdim amazondan. Yalnız fiyatı Gold gibi 100 doların altında değil malesef.

http://www.amazon.com/Wireless-Stereo-Headset-PlayStation-3-63089006306200/dp/B0087OZ5FG/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1392682010&sr=1-1&keywords=sony+pulse+elite

Bunun gümrüğe takılmadan geçme ihtimali var mıdır?

normelde 75 euroyu geçtiği için gümrükte takılması lazım ama; kargo olarak AmazonGlobal Priority Shipping seçersen. amazon fiyata gümrük ücretini yansıtır. Bu arada amazon o alacağım kulaklığı türkiyeye göndermiyor.

Ben göremedim TR'ye göndermedikleri bilgisini. Nerde yazıyor hocam?

sepete ekleyip almaya çaliş. uyarı veriyor.

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 19 Şubat 2014; 1:30:30 >
  • Hadi yaa tüh :(

Pulse hayal oldu artık bende gold'a yöneleyim bari.

Yardımlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİSHİMA

çok sağolun 20 lira için değmez bide diğer seçenekte iyi anısı olan yok en iyisi hızlı kargo yardımlarınız için teşekkürler.

• Evet arkadaşlar tr psn storeden Headset companion app indirdim bass bass diye tutturanlar burdan kendilerini özel ayar yapıp bass kökleyebilir :) her çeşit oyun içinde özel ses efektleri var gayet kullanışlı olucak gibi.
  • Hocam sharkoon yerini tutmaz değil mi :) ?
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Sharkoon başka bir boyut en begendigim model ama ah o kabloları yokmu olmasa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Çok fark yok 20 TL gibi bir fark olur hem 4-5 güne gelir hep ups ya da dhl taşır bu arada sipariş sonrası canlı destekten UPS ye verilmesini rica et tavsiyem olsun :)

Neden DHL değil de UPS taşısın dostum
    Ben ürünü ayın 18 inde aldım
    21 i kesin teslim tarihi yazıyor
    DHL getiriyormuş..

DHL de sıkıntı mı oluyor ?
  • Beyler gold u dün akşam tomb raider da denedim sesler mükemmeldi. Hatta çok gür çıkıyordu sesler, kısmak zorunda kaldım. . Bence kullaklık çok iyi.
  • Ps4 ile tritton kulaklık deneyen var mı? Ben ax720 nin performansından hiç memnun değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkafaslar dun gold kulakligi aldim.yanliz bir seyi cozemedim bu 7.1tusu var o tusa basinca kulaklik resmi cikiyor o zaman mi 7.1 bir oluyor yoksa tekrar basinca sag tarafta kayboluyor o zaman mi 7.1 biroliyor.(kulaklik yarim daire icinde gibi resim)

• quote:

Orijinalden alıntı: sevaniko

Arkafaslar dun gold kulakligi aldim.yanliz bir seyi cozemedim bu 7.1tusu var o tusa basinca kulaklik resmi cikiyor o zaman mi 7.1 bir oluyor yoksa tekrar basinca sag tarafta kayboluyor o zaman mi 7.1 biroliyor.(kulaklik yarim daire icinde gibi resim)

Hop. daire icinde olursa 7.1 olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

Beyler gold u dün akşam tomb raider da denedim sesler mükemmeldi. Hatta çok gür çıkıyordu sesler, kısmak zorunda kaldım. . Bence kullaklık çok iyi.

Storedeki prog lada denemek lazim bass mid, tiz yukseltebiliyoruz dun indirdim denemedim.

• Tesekkurler ringo star.

• quote:

Tesekkurler ringo star.

Memnunmusun kulaklikdan? Psn storedeki kulakliga özel prog dene bence.

• kocake K kullanıcısına yanıt
    bana UPS 4.gün sabah saatlerinde getirdi, bir arkadaşa DHL getirecekti bugün 6. gün halen getiremedi daha dün bitmiş gümrük çekim işlemi filan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Tesekkurler ringo star.

Memnunmusun kulaklikdan? Psn storedeki kulakliga özel prog dene bence.

Ben o programı indirdim de bir değişiklik sezemedim çalışmıyor şu an galiba o program zaten türkçe de değil
  • Ayda 38 lira taksitle almak istiyenler için sıfır kapalı şekilde satıyorum ben.. ilgileneler imzama tıklıyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 20 Şubat 2014; 22:26:18 >
  • Benim siparişimde az önce geldi. 14'ünde siparişi vermiştim dün gelebilirdi çünkü istanbula bir önceki gün girmişti, DHL biraz geciktirdi ama başka hiçbir sorun çıkarmadılar.
  • Beyler kulaklığın usb sini ps4 takıp kulaklığı kullandığım zaman ps4 ün kablosuz bağlantısı sapıtıyor sizdede oluyor mu bu ? çok yavaşlıyor ve bazen kopuyor. usb yi çıkardığımda ise düzeliyor bağlantım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE6EF2C69 -- 19 Şubat 2014; 19:00:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.