Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Orijinalden alıntı: osmore

Hayırlı olun abi darısı başıma.

İnş. güzel kulaklık benim hoşuma gitti :)

Alanlara hayırlı olsun. Güzel ürün beğendim.
  • Salı günü teslim alırım diye düşünüyorum. Beyler kulaklığı taktığınızda dışarıdaki sesler geliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

Salı günü teslim alırım diye düşünüyorum. Beyler kulaklığı taktığınızda dışarıdaki sesler geliyor mu ?

Hayır gelmiyor. Mikrofon bugün denedim çok iyi arkadaş konuşurken yanımda gibi benim sesiminde iyi gittigini söyledi. bundan önceki kulaklıgım pulse (normal) den daha iyi ve kaliteli oldugunu düşünüyorum dün gece 3 saat kullandım hiçbir rahatsızlık vermedi ps4 de kulaklıkla sesli komut vermekte ayrı bir detay :) 3 saatlik kullanımda şarj 2 indi buna göre 8-9 saati rahat çıkarır.
  • Bende siparis verdim 3-5 güne gelecek, alan arkadaslara 1-2 sorum olacak;

-Ses kalitesi nasil?
    -Bass kalitesi nasil?
    -Kulaklari rahatsiz ediyor mu, terletiyor mu?
    -Kulakligin agirligi nasil?
    -Son olarak, batarya süresi nasil?

Sagolun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Ses kalitesi nasil? / Gayet güzel.
    -Bass kalitesi nasil?/ bass yok diyende var yok diyen btf 4 oynasın derim bundan fazla bass adamı rahatsız eder bence dengeli bass.
    -Kulaklari rahatsiz ediyor mu, terletiyor mu? / kulaklık kılıfları deri dün gece 3 saat kullandım terletme yada bir rahatsızlık vermedi.
    -Kulakligin agirligi nasil? / Önceki kulaklıgın pulse (normal) mukayese edersen bu biraz daha hafif.
    -Son olarak, batarya süresi nasil? / 3 saatte diş 2 indi benim görüşüm 8 saat gider. denemek lazım.
  • quote:

-Ses kalitesi nasil? / Gayet güzel.
    -Bass kalitesi nasil?/ bass yok diyende var yok diyen btf 4 oynasın derim bundan fazla bass adamı rahatsız eder bence dengeli bass.
    -Kulaklari rahatsiz ediyor mu, terletiyor mu? / kulaklık kılıfları deri dün gece 3 saat kullandım terletme yada bir rahatsızlık vermedi.
    -Kulakligin agirligi nasil? / Önceki kulaklıgın pulse (normal) mukayese edersen bu biraz daha hafif.
    -Son olarak, batarya süresi nasil? / 3 saatte diş 2 indi benim görüşüm 8 saat gider. denemek lazım.

Sagolasin hocam :)

Companion App var onunla biraz daha güzellesir..

• Companion App ne oldugunu bilmiyorum bilgisi olan yazarsa bizde faydalanırız.
  • quote:

Companion App ne oldugunu bilmiyorum bilgisi olan yazarsa bizde faydalanırız.

Uygulama markette mevcut, us psn de var şuan ben indirdim, TR psn de yok. gold wireles ve pulse destekli bi program heralde ayar mayar yapmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Companion App ne oldugunu bilmiyorum bilgisi olan yazarsa bizde faydalanırız.

Uygulama markette mevcut, us psn de var şuan ben indirdim, TR psn de yok. gold wireles ve pulse destekli bi program heralde ayar mayar yapmak için.

Tşk ederim. zamanla forumda kullanan ayarları veren olursa bende kullanırım şimdi bozmayalım ayarlar böylede güzel. :)
  • pulse uygulama tr psn den var. arkdaşlar. internetten girip sepete atın ps4 den indirin ben öyle yaptımç tr psn de.

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL  Güncel 10.07.2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 16 Şubat 2014; 20:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

pulse uygulama tr psn den var. arkdaşlar. internetten girip sepete atın ps4 den indirin ben öyle yaptımç tr psn de.

Gördüğüm kadarıyla mac kullanıyorsun hocam. Mac'te denedin mi kulaklığı ? Performansı nasıl acaba müzik vs. için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

pulse uygulama tr psn den var. arkdaşlar. internetten girip sepete atın ps4 den indirin ben öyle yaptımç tr psn de.

Gördüğüm kadarıyla mac kullanıyorsun hocam. Mac'te denedin mi kulaklığı ? Performansı nasıl acaba müzik vs. için ?

evet mac kullanıyorum. kısmetse yarın elimde olacak kulaklık denediğim zaman bilgi veririm..

• Teşekkür hocam bekliyorum haberini.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bende pulse ve sharkoon var. Pulse den farkı nedir bu kulaklığın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 16 Şubat 2014; 22:18:27 >
  • Beyler tr psn e bilgisayardan girdim plus kullanıcılarına sound shapes uygulaması bedava. outlast'ın yerine verdiler herhalde.
  • Amazondan siparişimi verdim 19'unda teslim gözüküyor, bekliyoruz bakalım
  • Aynen baya oldu :)) rezalet bence..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_88018935/f_//tm.htm#88018935

Acılmamıs güvenlik bantlı 325 tl hemen teslim arkadaslar
  • Satmak isteyen olursa istanbul ici alabilirim

• elimde bir adet mevcuttur almak isteyenler

http://forum.donanimhaber.com/m_88109127/f_//tm.htm#88109127
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.