Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde bir adet açılmamış sıfır bulunmakta ilgilenenler pm atabilir ya da dükkan sayfamda bulabilir.
  • Valla kulaklığı bugun deneyebildim açıkçası sesi gayet tatmin edici 7.1 in hakkını veriyor oyunlarda sadece ps4 için dusunuyosanız memnun kalırsınız 99dolara bundan ıyısı samda kayısı diyorum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

Valla kulaklığı bugun deneyebildim açıkçası sesi gayet tatmin edici 7.1 in hakkını veriyor oyunlarda sadece ps4 için dusunuyosanız memnun kalırsınız 99dolara bundan ıyısı samda kayısı diyorum ben

+1
  • Arkadaslar suana kadar hic oyun icin kulaklik almadi. Gerekte duymadim.Ama buna heves ettim baya sizce alsammi arada kalfim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

Arkadaslar suana kadar hic oyun icin kulaklik almadi. Gerekte duymadim.Ama buna heves ettim baya sizce alsammi arada kalfim.

Arada kalanlar için anlatayım. rahatlasınlar benim gibi, sabah hepsi sony aradım. Pulse elite edition kulaklık için dedimki bu pulse elite edition mu adam elite edition tr de satılmıyor. yurt dışına özel üretim bu premium dedi fiyat 430 tl ben açıkça baya arada kalmıştım. gold aldıgım halde, benimki iş olsun işte eliite edition tr de olmadıgına göre yurt dışındanda gümrükle bir ton para ya gelicegine göre hiç bulaşmaya degmez. gold parasına göre iyi bir kulaklık tr de satılan premium pulse ile aralarında büyük fark olucagını sanmıyorum üstelik aratırmalarıma göre pulse nin şarj sorunu kötü en baba 2.5 saat gidiyormuş gold 8 saat şarj süresi var mikrofonla konuşma önceki normal pulse kulaklıgıma göre çok net arkadaş yanımda gibi konuşuyor. Kısaca kimse aklını karıştırmasın gold iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

Arkadaslar suana kadar hic oyun icin kulaklik almadi. Gerekte duymadim.Ama buna heves ettim baya sizce alsammi arada kalfim.

Arada kalanlar için anlatayım. rahatlasınlar benim gibi, sabah hepsi sony aradım. Pulse elite edition kulaklık için dedimki bu pulse elite edition mu adam elite edition tr de satılmıyor. yurt dışına özel üretim bu premium dedi fiyat 430 tl ben açıkça baya arada kalmıştım. gold aldıgım halde, benimki iş olsun işte eliite edition tr de olmadıgına göre yurt dışındanda gümrükle bir ton para ya gelicegine göre hiç bulaşmaya degmez. gold parasına göre iyi bir kulaklık tr de satılan premium pulse ile aralarında büyük fark olucagını sanmıyorum üstelik aratırmalarıma göre pulse nin şarj sorunu kötü en baba 2.5 saat gidiyormuş gold 8 saat şarj süresi var mikrofonla konuşma önceki normal pulse kulaklıgıma göre çok net arkadaş yanımda gibi konuşuyor. Kısaca kimse aklını karıştırmasın gold iyidir.

Peki hocam icimi rahatlattiniz.

• Arkadaslar arada kaldim. Amazon da gold 290 tl ye pulse 390 tl ye vergi dahil geliyor. Sonucta bu kulakligi ps4 ile beraber baya uzun sure kullanacagim. Pulse 100 tl farka deger mi yada bu fiyatlara ps4 ile uyumlu ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinx81 -- 22 Şubat 2014; 15:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinx81

Arkadaslar arada kaldim. Amazon da gold 290 tl ye pulse 390 tl ye vergi dahil geliyor. Sonucta bu kulakligi ps4 ile beraber baya uzun sure kullanacagim. Pulse 100 tl farka deger mi yada bu fiyatlara ps4 ile uyumlu ne tavsiye edersiniz

pulse tr ye gönderilmiyor
  • Pulse gold karsilastirmasi pulse daha iyi o zaman

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    gönderiyor. aldım
  • quote:

gönderiyor. aldım

link ?
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    amazo.com satın alma kısmında satıcı olarak amazon exportu seçiyorsun vergi dahil 166 usd ye geliyor
  • quote:

amazo.com satın alma kısmında satıcı olarak amazon exportu seçiyorsun vergi dahil 166 usd ye geliyor

türk parasına ne kadara geliyor ve gümrük dahilmi
  • Mirim hem vazgeçtim diyorsun, hem fiyat soruyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Mirim hem vazgeçtim diyorsun, hem fiyat soruyorsun...

Dostum ne demişim bir kez daha oku ltf. Tr de elite edition satışı yok amazonda tr göndermiyor dedim. Senin için yazdıgımı bir kez daha okudum. :) arkadaş amazon gönderiyor yazmış bende soruyorum bunda bir yanlış varmı ? :)
  • vergi dahil 27/02 ta elimde olacak diye gösteriyor. şu an ki kurdan 360 tl ye geliyor.
  • ersinx81 kullanıcısına yanıt
    satıcı amazon yerine sony olursa göndermiyor. satıcı seçeneklerinden onu seçebiliyorsunuz.

Pulse Elite Edition Wireless Stereo Headset
    $114.89 - In Stock
    Condition: New
    Sold by: EA Electronics

bu olursa göndermiyor

Pulse Elite Edition Wireless Stereo Headset
    $116.05
    Quantity: 1 Change quantity of Pulse Elite Edition Wireless Stereo Headset from 1
    Sold by: Amazon.com LLC

Order Number: 114-5117105-9289***
    1 item will be shipped to Ersin *** by Amazon.com. Estimated delivery: Feb. 27, 2014
  • Hocam takiliyorum zaten ama fiyat sorman hala aklinin bu sette oldugunu da gosteriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Hocam takiliyorum zaten ama fiyat sorman hala aklinin bu sette oldugunu da gosteriyor...

Evet maalesef :)
  • Dedigim gibi amazon'dan alma durumun varsa al, diger seti rahatca satarsin, hem de deneme sansin olur.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.