Şimdi Ara

Golda nasıl çıkılıır(Redditen Alıntı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar reddit'te okuduğum bir yazıyı sizle paylaşmak istedim . Adamın dedikleri bence doğru.Smurf hesabını golda çıkarmış.
    *Genellikle Bruiser karakterler alın
    *Farmınıza dikkat edin özellikle büyük olanlara 40 gold.
    *Kastığınız itemlara çok dikkat edin mesala 2X doran yerine tamamlancak bir item alınki late gamede bir işinize yarasın.
    *Jungle veya mid ile duo girerseniz daha iyi olabilir haberleşmede.
    *Tf lere yetişmezseniz bile split push yapın
    *TF kazandığınızda map objective leri almaya bakın,kalan rakipleri kovalamayın.
    *Jungle timer veya kafanızdan hesapliyabilirseniz dragon veya diğer zamanını hep chate yazmaya çalışınki takım arkadaşlarınızda öğrensin.
    *Wraithleri ve wolfları boş gördüğünüzde hep kesin.
    *Bruiser karakterler almanızın sebebi ise takımınızda tank yoksa tank görevi görmek damage yoksa az da olsa damage görevnizi sağlar.

Arkadaşlar ben anlamlı olan kısımlarını çevirdim . Bazılarını yapmak zor olsada deneyin.Umarım bir işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpent960 -- 17 Mayıs 2013; 12:25:52 >

• Daha yeni gold oldum. Zevk aldığınız champleri oynayın zaten gerisi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruiser yada aoeler iyi isliyo goldda vlad aliyorum tfler garanti gibi oluyo resmen

• saol çelinçir oldum dyrus gilin takıma girdim bidahaki sefer allstar olucam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpent960

Arkdaşlar reddit'te okuduğum bir yazıyı sizle paylaşmak istedim . Adamın dedikleri bence doğru.Smurf hesabını golda çıkarmış.
    *Genellikle Bruiser karakterler alın
    *Farmınıza dikkat edin özellikle büyük olanlara 40 gold.
    *Kastığınız itemlara çok dikkat edin mesala 2X doran yerine tamamlancak bir item alınki late gamede bir işinize yarasın.
    *Jungle veya mid ile duo girerseniz daha iyi olabilir haberleşmede.
    *Tf lere yetişmezseniz bile split push yapın
    *TF kazandığınızda map objective leri almaya bakın,kalan rakipleri kovalamayın.
    *Jungle timer veya kafanızdan hesapliyabilirseniz dragon veya diğer zamanını hep chate yazmaya çalışınki takım arkadaşlarınızda öğrensin.
    *Wraithleri ve wolfları boş gördüğünüzde hep kesin.
    *Bruiser karakterler almanızın sebebi ise takımınızda tank yoksa tank görevi görmek damage yoksa az da olsa damage görevnizi sağlar.

Arkadaşlar ben anlamlı olan kısımlarını çevirdim . Bazılarını yapmak zor olsada deneyin.Umarım bir işinize yarar

Rankedda bu taktiklerle oynamak heleki tr de cok iyi olur

• Basit ama guzel tavsiyeler tesekkurler paylasim icin

• hacı muhalefet gibi olmasın kötü niyetim yok ta zaten cogu oyunda her turlu yapılması gereken şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Nasıl Rütbe Atlanır
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burda yazılanları yaparak trde challenger bile olursunuz kimse farm yapmıyo
  • Golda çıkmak kolay zaten önemli olan Platinum ve üstü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum V

Golda çıkmak kolay zaten önemli olan Platinum ve üstü.

Nick-Mesaj
  • hepsi saçma 2tane bronz 5 0puan accyi gold 1yaptım şuan 2sinide plat yapmaya çalışıyorum tek bir heroyla al yi q ya bas q ya bas bida q ya bas takımda afk olsa bile kazanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

hepsi saçma 2tane bronz 5 0puan accyi gold 1yaptım şuan 2sinide plat yapmaya çalışıyorum tek bir heroyla al yi q ya bas q ya bas bida q ya bas takımda afk olsa bile kazanıyosun

Hard cc,gg wp derler bizim buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

saol çelinçir oldum dyrus gilin takıma girdim bidahaki sefer allstar olucam inşallah

amin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

quote:

hepsi saçma 2tane bronz 5 0puan accyi gold 1yaptım şuan 2sinide plat yapmaya çalışıyorum tek bir heroyla al yi q ya bas q ya bas bida q ya bas takımda afk olsa bile kazanıyosun

sizin oraları bilmem ama tr serveri bronz 5 - plat yolunu bilirim ben ve o seviyede kimleri carryledigimi :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

quote:

sizin oraları bilmem ama tr serveri bronz 5 - plat yolunu bilirim ben ve o seviyede kimleri carryledigimi :/

Adam acc tasiyor golda bn westte hala silver 2 helal olsun basarilar q bas q bas q bas gg wp

• peki sen bunları yaparken şu sesleri hep duyuorsan ne olcak -takımınızdan biri katledildi-rakip ikiledi- kule yerle bir edildi.-rakip durduralmıyor- rakip destan yazdı ?
  • Şans faktörünü unutmayın
  • Şans bence en önemli faktör öyle maçlar oluyor ki ağzınla kuş tutsan da kazanamıyorsun.
  • double dorans blade'i kötülemiş peh lanede zor dayanıyorsan double long sword mu alırsın double dorans mı? Zorlanmaktan kastım eşit anlamında gibi bir şey :D
  • Plat olma taktiği yok mu? Hala sürünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.