Şimdi Ara

Golda nasıl çıkılıır(Redditen Alıntı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TRde bu zihniyetle bir cacık yapılmaz
  • hard cc
    şans ve beceri

önemli mevkiler (MİD, jung) iyi oynayıp bot ve top a gank gitmek şart

EN ÖNEMLİSİ FARM TR DE ÖZELLİKLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 17 Mayıs 2013; 15:05:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Plat olma taktiği yok mu? Hala sürünüyorum

yok kardesim bu taktikle gold a cikabiliomussun plata cikmana engelmis bu taktik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür ama daha geniş kapsamlı bir rehber yapmayı düşünüyordum düşük elodaki arkadaşlar için sonra forumun çokbilmişlerinden tırstım vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

quote:

yok kardesim bu taktikle gold a cikabiliomussun plata cikmana engelmis bu taktik :D

O yüzden sordum kardaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: serpent960

Arkdaşlar reddit'te okuduğum bir yazıyı sizle paylaşmak istedim . Adamın dedikleri bence doğru.Smurf hesabını golda çıkarmış.
    *Genellikle Bruiser karakterler alın
    *Farmınıza dikkat edin özellikle büyük olanlara 40 gold.
    *Kastığınız itemlara çok dikkat edin mesala 2X doran yerine tamamlancak bir item alınki late gamede bir işinize yarasın.
    *Jungle veya mid ile duo girerseniz daha iyi olabilir haberleşmede.
    *Tf lere yetişmezseniz bile split push yapın
    *TF kazandığınızda map objective leri almaya bakın,kalan rakipleri kovalamayın.
    *Jungle timer veya kafanızdan hesapliyabilirseniz dragon veya diğer zamanını hep chate yazmaya çalışınki takım arkadaşlarınızda öğrensin.
    *Wraithleri ve wolfları boş gördüğünüzde hep kesin.
    *Bruiser karakterler almanızın sebebi ise takımınızda tank yoksa tank görevi görmek damage yoksa az da olsa damage görevnizi sağlar.

Arkadaşlar ben anlamlı olan kısımlarını çevirdim . Bazılarını yapmak zor olsada deneyin.Umarım bir işinize yarar

Güzel bir paylaşım gereksiz ego çabası ve konuyu trolliyen arkadaşları bir türlü çözemiyorum teşşekürler kardeşim.

• doran almayın olayına katılmıyorum ^^
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

quote:

O yüzden sordum kardaşım

Ne demek her zaman

• özet: solo top oynayın
  • earlyde doranlar tradelerde üstün gelmeye çok yardım ediyor 1 lifesteal alacağıma 2 doran alırım ben kötümü yapıyorum acaba ama sanmıyorum
  • *Jungle timer veya kafanızdan hesapliyabilirseniz dragon veya diğer zamanını hep chate yazmaya çalışınki takım arkadaşlarınızda öğrensin.

TR ' de bunu yazsak saatlerini namaz saati sanarlar.
  • Bol bol stream izlerseniz zaten kesinlikle bir seyler kaparsiniz.

Favori bir streamer her seyi degistirebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

*Jungle timer veya kafanızdan hesapliyabilirseniz dragon veya diğer zamanını hep chate yazmaya çalışınki takım arkadaşlarınızda öğrensin.

• quote:

• bu konu her açıldığında gereksiz uzuyor. artık insanların bazı gerçekleri kabul etmesi ve bilmeyenlerin de bu gerçekleri öğrenmesi gerekiyor. division atlamak şans işi değil, yetenek işidir. troll, afk, eteneksiz, beceriksiz oyuncu takımınıza 1 maç gelir 2 maç gelir 3. de bir şekilde sıyrılır kendinizi gösterir, oyunu sırtlar domine eder takımınıza yardımcı olur kazanırsınız.

iyi takım gelirse kazanan, kötü takım gelirse kaybetmeye mahkum olan oyuncular tarafından sürekli geride olduğumuz maçlarda atılan surrenderlar kadar haritaya ward atılsa, takımı sürekli kendi bir fark yaratmadığı halde demoralize etmeye başlamasa bir çok oyunun kazanıldığını göreceksiniz. flame yapmak sizi başarıya götürmez aksine kazanmak üzere olduğunuz oyunu kaybetmenize takım içi tartışmaya, konsantrasyon eksikliğine sebep olur.

sürekli sağa sola çemkiren kaybettik gitti bu maç vs diye zırlayan insanların aslında zırladıkları konuları yapan kişilerden zerre farkı olmadığını hepimiz artık biliyoruz. diğer türlü afk olan quit atan veya bilerek feedleyen oyuncular sizin ulaşacağınız yola ulaşmanızı sadece GECİKTİRİRLER asla ama asla ENGEL olamazlar bunu unutmayın. siz eğer iyi bir oyuncuysanız bir şekilde aralarından ER YA DA GEÇ sıyrılır hakettiğiniz yere ulaşırsınız onlar ise ömür boyu 300+ oyun ile en fazla silver V division da durmaya mahkumdurlar.

artık "takım çok kötü yeaaaa" bahanesinin arkasına saklanmaktan vazgeçin, fark yaratın.

not: ingilizce bilenler için konu ile alakalı bir videohttp://www.youtube.com/watch?v=AJ4vPCY11eM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 17 Mayıs 2013; 20:41:54 >

• quote:

iyiymiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.