yeni gelen pk sisteminde eğer pk olduğunuz kişiyi öldürürseniz sizin pk statünüz kalkıyor degil mi? burası önemli! yanlışım varsa düzeltin bu konu hakkında bu sistemi daha çözemedim çünkü
eğer benm bildiğim gibiyse --->
bu sistemi kullanarak garanti olsun diye kendmden 15-20 level düşük goldbotları kesicem.tenha yerlerde yakalayınca
ne düşünüyorsunuz
eğer sen birine mor pk olursan o sana dalıp kesemezse sen keersen pk statüsü kalkar ama o dalmazsa sen kesersen pk olursun
goldbotlar onlara daldığım zaman bana saldırcaktır.düşma olarak görüceklerdir çünkü.denemeye değer
quote:
Orijinalden alıntı: cerberuss blaze
goldbotlar onlara daldığım zaman bana saldırcaktır.düşma olarak görüceklerdir çünkü.denemeye değer
player a saldırma diye bi seçenek yok muydu b*tta ? eğer öyleyse çoktan işaretlenmiştir
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
player a saldırma diye bi seçenek yok muydu b*tta ? eğer öyleyse çoktan işaretlenmiştir
Nerden Bİliyorsun İşaretlendiğini,Goldbotları Kullanan Kurnaz Kişilerdir Bu Tür Yenilikler İçin Önlemlerini Almıştır Çoğu.
Eskiden görmüştüm bot avcısı diye bi video vardı ama eski kurallara göreydi. Vuruyodu mor oluyodu sonra morlugu geçince bot genede buna dalıyodu. Sonra tabi bot mor olunca bot avcısı direk kesiyodu adamı üstündekileri çarpıyodu. BUndan 2 sene önce olan olay. Sende denersen olur belki...
quote:
Orijinalden alıntı: VaramiR
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
Nerden Bİliyorsun İşaretlendiğini,Goldbotları Kullanan Kurnaz Kişilerdir Bu Tür Yenilikler İçin Önlemlerini Almıştır Çoğu.
benim yazdığım mesajı anlayabildin mi sen ? baksana aynı şeyi yazmamışmıyız sence? player a saldırmamak seçeneğini işaretlemişlerdir diyorum.Pk olmaya çalışsan da sana saldırmazlar ztn diyorum