Şimdi Ara

goldbotlara savaş açıcam :D ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni gelen pk sisteminde eğer pk olduğunuz kişiyi öldürürseniz sizin pk statünüz kalkıyor degil mi? burası önemli! yanlışım varsa düzeltin bu konu hakkında bu sistemi daha çözemedim çünkü

eğer benm bildiğim gibiyse --->

bu sistemi kullanarak garanti olsun diye kendmden 15-20 level düşük goldbotları kesicem.tenha yerlerde yakalayınca

ne düşünüyorsunuz

• eğer sen birine mor pk olursan o sana dalıp kesemezse sen keersen pk statüsü kalkar ama o dalmazsa sen kesersen pk olursun
  • goldbotlar onlara daldığım zaman bana saldırcaktır.düşma olarak görüceklerdir çünkü.denemeye değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerberuss blaze

goldbotlar onlara daldığım zaman bana saldırcaktır.düşma olarak görüceklerdir çünkü.denemeye değer

player a saldırma diye bi seçenek yok muydu b*tta ? eğer öyleyse çoktan işaretlenmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

goldbotlar onlara daldığım zaman bana saldırcaktır.düşma olarak görüceklerdir çünkü.denemeye değer

player a saldırma diye bi seçenek yok muydu b*tta ? eğer öyleyse çoktan işaretlenmiştir

Nerden Bİliyorsun İşaretlendiğini,Goldbotları Kullanan Kurnaz Kişilerdir Bu Tür Yenilikler İçin Önlemlerini Almıştır Çoğu.

• Eskiden görmüştüm bot avcısı diye bi video vardı ama eski kurallara göreydi. Vuruyodu mor oluyodu sonra morlugu geçince bot genede buna dalıyodu. Sonra tabi bot mor olunca bot avcısı direk kesiyodu adamı üstündekileri çarpıyodu. BUndan 2 sene önce olan olay. Sende denersen olur belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Nerden Bİliyorsun İşaretlendiğini,Goldbotları Kullanan Kurnaz Kişilerdir Bu Tür Yenilikler İçin Önlemlerini Almıştır Çoğu.

benim yazdığım mesajı anlayabildin mi sen ? baksana aynı şeyi yazmamışmıyız sence? player a saldırmamak seçeneğini işaretlemişlerdir diyorum.Pk olmaya çalışsan da sana saldırmazlar ztn diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.