Şimdi Ara

Golden State Warriors iyi yapılanmanın karşılığını alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal medyada, forumlarda, sözlüklerde hep GSW nefreti kusuluyor.
    Bu kadar nefret edilmesinin sebebi çok dominant bir takım olması. Aynı durum 2009-2013 Guardiola Barcelona'sı için de geçerliydi. O zaman Barcelona altyapıdan oyuncu yetiştirerek başarılı olmuştu. GSW de draft başarısı ile bu hale geldi.
    Stephen Curry 2009 Draftı
    Klay Thompson 2011 Draftı
    Draymond Green 2012 Draftı
    Bunların üzerine şampiyonluk isteyen Kevin Durant'in kontratında indirime gitmesi salary cap'i aşmamaları da işin çileği oldu. (Ayrı bir parantez açarak söyleyeyim Durant'e çok kızmamak lazım çünkü bunu zamanında Shaq da yaptı LeBron da.)
    2016-2017 GSW, tarihin en dominant takımıydı. Bu da iyi draft başarısı ve iyi yapılanma ile geldi. Şuan Boston Celtics ve Philadelphia 76ers da iyi yapılanan takımlar. Onların da başarıya ulaşacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DFD8C17B -- 9 Haziran 2018; 14:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben gsw'den değil de günümüz nba sından nefret ediyorum. eskiden kalkıp maçları izlerdim su an kalkim diyorum sonra bana ne ya dandik basket macı için niye tum gunumu rezil zombi gibi gecirim diyorum.saatleri avrupaya gore ayarlasalar belki izlerim gene.
  • Kesinlikle katılıyorum. Curry, Green ve Klay'i draft'tan aldılar. NBA'de böyle bir rotasyon ile mental bağlantıyı en iyi kuracak coach'lardan biri ile anlaştılar. Takıma hem süperyıldızlık bakımından hem de DNA bakımından en uyacak oyuncu Durant'i kattılar. Takıma iyi şutörler ve iyi 3&D oyuncuları eklediler. Warriors her açıdan bunların hepsini hak etmektedir.
  • Başarı her zaman nefret doğurur. Barcelona herkesi ezdiği zaman nefret ediliyordu. Real Madrid 3 yıldır Şampiyonlar Ligini süpürdüğü için nefret ediliyor.
  • Sakatlanmadan önce NBA'in en iyi üç uzunu arasında olan Demarcus Cousins'ı da kadrolarına kattılar. Sakatlık yaşamasa NBA'deki tüm takımlardan maksimum kontrat alabilecek bir oyuncuydu.

Sakatlıktan iyi şekilde dönerse gerçekten büyük şans. Kötü dönerse de kontratı hafif ve 1 yıllık. Her türlü iyi hamle. Gerçekten iyi yönetiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Sakatlanmadan önce NBA'in en iyi üç uzunu arasında olan Demarcus Cousins'ı da kadrolarına kattılar. Sakatlık yaşamasa NBA'deki tüm takımlardan maksimum kontrat alabilecek bir oyuncuydu.

Sakatlıktan iyi şekilde dönerse gerçekten büyük şans. Kötü dönerse de kontratı hafif ve 1 yıllık. Her türlü iyi hamle. Gerçekten iyi yönetiliyorlar.
    Anlaşma her türlü 1 yıllık, max kontratı durant yada curry gitmeden veremezler ,istediği kadar iyi dönsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.