Şimdi Ara

Golden tuvalet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam benim merak ettiğim şey,mesela dışkılarını yaptıklarında anüsü pis mi kalıyor?

• Golden olarak neden sordunuz bunu anlamadım doğrusu ?
  • bilmiyorum hocam aslında hiç bi tecrubem yok,yani belki cinse göre değişiklik gösteriyodur diye öyle dedim.Kusura bakmayın
  • Her köpek cinsinde bu durum aynı.Cinsle alakalı bir durum değil.Bence daha ayrıntılı bir araştırma yapın köpeklerle ilgili.Sahiplenme düşünüyorsanız biraz erteleyin.
  • Evde yaşayan köpek dostlar, bu sorunu zamanla öğreniyor, fakat bu süreç içerisinde koltuklarınızda ve halılarınızda yedek örtü bulundurmanızı tavsiye ederim :)
  • Arkadaşlar dün annesine araba çarpmış bir golden ı sahiplenmek zorunda kaldım. Köpek sütten kesilmiş durumda veterinere götürdüm bir kaç gün gözlemleyin 3-4 gün sonra getirin aşılarını yaparız ilgileniriz dedi. Kuru mama verdim dün hafif ıslatıp. Karnı şiş olduğunu farkettim iç parazit için ilaç aldım bugün vermeye başlayacağım. Tuvalet eğitimi konusunda sıkıntıya düştüm sabah yemeğini verdikten sonra ne kadar gazetenin üzerine koysam da kendisi gidip yere yaptı. Sert bir dille sözlü olarak kızdım, sanırım küstü. Birde başka bir odaya koyunca ses çıkarıyor. Bende sabah müzik açtım o şekilde işe geldim. Müziği duyunca sesi kesildi. Şuan için bana önerebileceğiniz yada ikaz edebileceğiniz durumlar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
  • Tuvalet konusunda kasları gelişene kadar maalesef yapabileceğiniz bir şey yok.Ancak tuvaletini yaptığında ufak ufak kızarak yaptığının yanlış olduğunu öğretin ona.Zaman ilerledikçe ve kasları gelişmeye başladıkça dışarıya doğru koşturma seanslarına başlayabilirsiniz
    Başka odaya koyup kapamayın bence şuan.Hem eve alışsın hem de özgürlüğünü kısıtlamamış olursunuz.Sadece girmesini istemediğiniz mutfak,yatak odası falan varsa oraları kapatın diğer alanlarda özgür şekilde dolaşsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.