Şimdi Ara

Afedersiniz büyük tuvalet sırasında ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afedersiniz büyük tuvalet sırasında çocukken kan gelirdi ve bu olay bazı bazı oluyor şu sıralar yine olmaya başladı nedenini bilmiyorum ve önemsemiyorum ama kafamı kurcalamaya başladı , bu konuda bilgisi olan var mı ?

• oncelikle kac yasindasin. bu kanama nezaman basladi ve nekadar surdu hala devam ediyormu.diski yaparken agri oluyormu.kanamanin rengi ve miktari nekadar.agri oluyorsa tuvalet sirasindami oluyor yoksa tuvaletin bittikten sonrami..bu sorularin cevabini verirsen daha cok yardimci olabilirim.pm dende ulasabilirsin bana gecmis olsun
  • eğer kanın rengi açık parlak ise ve çoğu zaman hazımsızlık yaşıyorsanız hemoroit olabilir halk arasında basur denen hastalık
  • Hemoroit (basur)'tir arkadaşım, endişelenme.

Sıvı gıdalar da tüket, bol bol su iç. Alışkanlık haline getir bunları. Lifli gıdalar da tüket, lahana gibi.
  • Acıdan uzak dur. Turşu filan da yeme. Katı yiyeceklerden uzak dur. Stresten uzak dur(kolaydı!). Bir de ıkınma, zorlama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

Afedersiniz büyük tuvalet sırasında çocukken kan gelirdi ve bu olay bazı bazı oluyor şu sıralar yine olmaya başladı nedenini bilmiyorum ve önemsemiyorum ama kafamı kurcalamaya başladı , bu konuda bilgisi olan var mı ?

Hemoroit olabilir(kabaca basur başlangıcı) bir doktora görün. Bende de vardı, doktor test etti fln hemoroit başlangıcı fln dedi, birtakım ilaçlar verdi, kaka yumuşatıcı fln verdi. Zamanında büyük tuvaletimi yaparken zorlanırdım fakat şimdi çok rahat çıkıyor. Allah Razı Olsun o doktordan ne diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 10 Mart 2009; 14:18:44 >
  • 19 yaşındayım 10 yaşındayken falan oluyordu ama sonra hiç olmadı ve işte bir hafta falan oldu bi kaç yıl önce sonra şimdi olmaya başladı böyle aralıklarla oldu , kan kırmızı bayağı koyu renk ve tuvalet sırasında oluyor az buz değil ama bayağı kanıyor ,

sıvı tüketeyim yani teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hemoroit için doktora gitmek istemiyorum kendi başıma çözemezmiyim bu hastalığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkness

Hemoroit (basur)'tir arkadaşım, endişelenme.

Sıvı gıdalar da tüket, bol bol su iç. Alışkanlık haline getir bunları. Lifli gıdalar da tüket, lahana gibi.

Su ile alakası olmaz, suyu abartma, kabızlık yaşıyorsan lifli yiyecekler ye..

Lifli yiyecekler nelerdir.
    -incir
    -kayısı
    kurumuş incir kayısı marketlerde var.
    -Eti "lifli" bisküvilerin hepsi (Eti burçak(lif kaynağı))
    http://www.etietieti.com/urunler/grup_saglik.asp

..
    .
    .

gibi...

Tabi doktora kesin git. Ayrıca hemoroide benzeyen bir sürü hastalık var..

• Nasıl suyla alakası olmaz yaw. Adamın içi kurumuş resmen. Sulu gıdalar tüketme 1 ay bakalım ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkness

Su ile alakası yok suyu yine normal aldığı miktarda almalı, bakın birisi kabız ise istediği kadar su içsin çorba içsin meyvesuyu içsin yine kabızlığı devam eder.. O yüzden su ile alakası yok, en fazla lifli yiyeceklerin yardımı olur..

• Sen yine de su iç arkadaşım.
  • % 100 etkılı bı yöntem var kardesım inçir bagısıklık sıtemıne cok faydalı sonra zeytın yagı hazmı kolaylastırır kabızlıgı önler bu ıkısını bı anda tuket baharatlı yeme zamanla gecer bende korkmustum zamanında ama gectı cok sukur
  • arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler lifli gıdalar işin püf noktası sanırım , burçak bisküvisi aldım işe yaradı sanırım kanama geçti ağrı zaten yoktu sadece kabızlıktı sanırım benimkisi
  • Ne olur ne olmaz bir doktora git bence.Gerçi bayadır aralıklarla yaşıyormuşsun sorunu pek tehlikeli bir şeye benzemiyor.İncir,kayısı,sebze gibi yiyeceklerin yararı olabilir.Çok yeme de ishal falan olursun sonra.
  • arkadaşlar büyük abdesti yaparken zorlanmaya karşı siyah kuru kayısı nasıldır yararlımıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: !XiR

arkadaşlar hemoroit için doktora gitmek istemiyorum kendi başıma çözemezmiyim bu hastalığı

yardım lütfen
  • Konu dışında bahsediyorlardı deneyenlerin memnun kaldığı bir yöntem.

http://mustafabt.googlepages.com
  • hemorroid sorununuz varsa, genel cerrahi doktoruna başvurunuz...
    bol sıvı alınız, sulu gıdalar yiyiniz, sebze ve lif ağırlıklı besleniniz, kabız olmaktan kaçınınız, tuvalette fazla ıkınmayınız...

hemoroide yönelik ilaçlar kullanmanızda fayda var...
    bir de özellikle büyük abdestten sonra sıcak suya oturma banyosu tavsiye edilir...

reçete ve ayrıntıları buradan yazmak doğru olmaz, bir genel cerraha başvurursanız çok ilerlemiş değilse ilaç ve oturma banyosu ve diet düzenlemesi ile rahatlayabilirsiniz...
  • hocam geçti zaten sağol , burçak bisküvi yemiştim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.