Şimdi Ara

~~~ Dışarda Büyük Tuvaletiniz Gelince Ne Yapıyorsunuz ? ~~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
3
Favori
26.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eminim herkesin başına gelmiştir çok kötü bi durum

Kurtulmak için neler yapıyorsunuz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dışarıda Büyük Tuvaletin Gelince Ne Yapmalısın?

Dışarıdayken büyük tuvaletin gelmesi istenmeyen ancak kaçınılmaz bir durum olabilir. Bu durumda sakin kalmak ve uygun adımları atmak önemlidir. İşte dışarıda büyük tuvaletiniz geldiğinde yapmanız gerekenler:

• Gizlilik Arayın: Tuvaletiniz geldiğinde kalabalık alanlardan uzaklaşın ve mümkünse tenha bir yer bulun.
    • En Yakın Tuvaleti Tespit Edin: Harita uygulamalarını veya yerel sakinlere sorarak en yakın tuvaleti bulun.
    • Sabırlı Olun: Sıra beklemeniz gerekiyorsa sakin olun ve sıranızın gelmesini bekleyin.
    • Stres Yönetimi: Tuvaletiniz geldiğinde stres yapabilirsiniz. Derin nefes alarak ve rahatlatıcı düşüncelerle zihninizi sakinleştirin.
    • Tutamıyorsanız Serbest Bırakın: Tuvaletinizi tutamıyorsanız, temizlik ve hijyeni korumak için hijyenik bir bez veya mendil kullanın.
    • Temizliği Sağlayın: Tuvaletinizi yaptıktan sonra, alanı temiz bırakmak için ıslak mendil veya tuvalet kağıdı kullanın.
    • Yardım İsteyin: Tuvaletiniz geldiğinde kendinizi rahatsız hissederseniz, güvendiğiniz bir arkadaşınızdan veya aile üyenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Okulda Büyük Tuvaletin Gelmesi

Okuldayken büyük tuvaletin gelmesi özellikle rahatsız edici olabilir. Bu durumda, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Öğretmenini Bilgilendir: Tuvaletiniz geldiğini öğretmeninize haber verin.
    • Hemşirelik Odasına Git: Okulda bir hemşirelik odası varsa, oraya giderek yardım isteyebilirsiniz.
    • En Yakın Tuvaleti Kullan: Öğretmeninize haber verdikten sonra en yakın tuvaleti kullanabilirsiniz.

Dışarıda Tuvaletim Gelecek Korkusu

Dışarıda tuvaletinizin geleceği korkusu yaygın bir kaygıdır. Bu korkuyu yönetmek için aşağıdaki ipuçlarını deneyebilirsiniz:

• Düzenli Tuvalet Alışkanlıkları Edinin: Her gün aynı saatlerde tuvalete çıkmaya çalışın.
    • Lifli Gıdalar Tüketin: Lifli gıdalar bağırsak hareketlerini düzenlemeye yardımcı olur ve tuvalete çıkma sıklığını azaltır.
    • Su İçin: Yeterli su içmek kabızlığı önlemeye yardımcı olur ve dışarıda tuvaletinizin gelme ihtimalini azaltır.
    • Korku Tedavisi Araştırın: Tuvalete çıkma korkunuz şiddetliyse, bilişsel davranışçı terapi veya maruz kalma terapisi gibi korku tedavisi seçeneklerini düşünün.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP
  • Köşeye sı**yorum
  • Benim genelde gelmez.
  • Terliyorum.
  • Lost Planet
  • içeri doğru yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir aralar çok başıma geliyordu. Alışveriş merkezi varsa dalarım, dükkana giderim hela var mı? derim hatta birkeresinde çiğköfteciye girmiştim tam patlama anında ilaç gibi gelmişti. Hala dua ederim o çiğköfteciye.
  • cebime
  • Psikolojik olarak dışarıda büyük tuvaletimin gelmemesini sağlıyorum yaşım 22 bu sayede dışarıdayken hiç büyük tuvaletim gelmedi bu yaşa kadar hiç öyle okul tuvaletinede mıçmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

içeri doğru yapıyorum.

ya bunu yazacaktım başka yere mesaj atmışım bekledim o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conundrum

Lost Planet

• Kahve,cami,bilardo,internet cafe sayayım mı daha
  • neresi varsa
    bakkal market avm dershane nereyi bulursam girerim acımam
  • Dolmuşta Otobüsde gelirse napcaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Dolmuşta Otobüsde gelirse napcaksınız ?

"kaptan kosedekı calılıgın orada bı soluklan" dıyorum
  • Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Evet aynısı
  • quote:

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.