Şimdi Ara

~~~ Dışarda Büyük Tuvaletiniz Gelince Ne Yapıyorsunuz ? ~~~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
3
Favori
26.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şaka bi yana dışarıda genelde gelmiyor.sagda solda bir dükkana girerim.mesela bir keresinde kadikoyde fena sıkışytıydım girdim direk yazıcıoğlunun ordaki dönercilerden birine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

• arkaya poşet bağlıyorum ya masrafsız yani iyi oluyor mutluyum
  • eve gelir mıçarım. trenle eve tuvalete geldiğimi bilirim...
  • Benim de dışarıdayken tuvaletim geliyor yakında bi akraba oturuyorsa oraya gidiyorum yoksa bazı cafelerin tek kişilik tuvaletleri oluyor böyle oraya girip kilitliyorum kapıyı.
  • Sürekli yanımda taşıdığım poşeti kuytu bir yerde malum bölgeye yerleştirir ve salarım. Gerisi poşeti bağlayıp çöpe atmak.
  • Bulunduğum yere çöydürürüm.
  • büyük wcnizi düzene koyarsanız hiç bi zmn dert etmeniz gerekmez. benim sabah kalkar kalkmaz yaptığım şey büyüğü yapmaktır o anda gelir sadece, alıştı artık vücut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

Bu nedr ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 17 Nisan 2011; 20:28:04 >

• bu konuda en dertli benim sanırım anlatsam roman olur hey gidi hey...
  • Öyle bir durumda en yakın eczaneye gidiyorum.
    İçeri girip "Pardon, sizde Zeki Müren'in kasedi var mı?" diyorum.
    "(O.o) Hayır yok" diyorlar.
    Bende sinirlenip "S*çarım lan böyle eczanenin içine!" diyip, işimi hallediyorum.
  • Yanımda birisi varsa "Büyük hissediyorum" diyerek tuvalate...

Birde ben büyük hissedince utangaçlık geliyor bana.
  • Askerde arazide napcaksınız merak ediyorum bu kadar düşünmeyin içinizdeki (-) enerjiye yol verin gitsin ohh söylerken bile rahatladımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Dolmuşta Otobüsde gelirse napcaksınız ?

"kaptan kosedekı calılıgın orada bı soluklan" dıyorum

zuhahahahahaha ölüyorum ayy

• Bana geleceğini 2 3 saat önceden haber ediyor bende ona göre tedbirlerimi alıyorum. Ama yok çalışıyorum o iş temposu ile terliyken soğuk su içince aniden bi tuvalet geliyorki bu genelde isal oluyor o zaman sıktıkça sıkıyorum kamuya kapalı yerlerde içimdeki kötülükleri salıveriyorum. Eve gidiyorum orda işimi rahat rahat görüyorum.

Bi ara babaannemlere gitmiştim eve gidecektim dolmuş bekliyorum hava soğuk ve rüzgarlı bıçak kemiğe dayandı. Bi mobilyacı vardı eskiden ismi Atasay mobilya idi yenişehir kampüsünün karşısında şimdi akel mobilya oldu. Oranın sahibi dışarıda duruyordu dedim tuvaletinizi kullanabilir miyim? Oda yolu gösterdi o ne patlamaydı hala unutamıyorum.
  • @acheron, gözümsün.

Ben de aynen öyle yapıyorum. Benim büyük tuvaletimi yaptığım zaman bellidir. Sabahları evden çıkmadan yaparım. Evde olduğum günlerde de öğleden önce mutlaka çıkarım, otomatiğe bağladı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

içeri doğru yapıyorum.

ya bunu yazacaktım başka yere mesaj atmışım bekledim o kadar.

lanet olsun ilkini yazcaktım baktım yazmış tam bunu yazcaktım onuda sen yazmışsın.bari biri cem yılmaz ın videosunu koysun.şu askerde içeri doğru s.çmayı orda öğrendim dediği sahneyi
  • püre yapıyorum.eve gelince roketliyorum
  • Montla s*çıyorum
  • Bi gun Konya'dan bindim otobüse dinlenme tesisindeyim 3 saat kalmış istanbula dedim surdan bir Hamburger yiyim yedim bi de yayık ayran ictim (icmez olaydım) Gebze'ye kadar soğuk soğuk terledim sonra dayanamayıp otobüsü durdurttum benzin istasyonunda yoksa yolcuydum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91C8836C4 -- 18 Nisan 2011; 0:41:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.