Şimdi Ara

~~~ Dışarda Büyük Tuvaletiniz Gelince Ne Yapıyorsunuz ? ~~~ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
26.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prodük

Geçenlerde altıma yapıyordum bir geldi ki ne geliş, yıkıyor iç organlarımı içimde tsunami var öyle bir baskı varki karnım patlıcak yok abi durduramıyom sıkıyom sıkıyom yok durmuyor zorluyor. Saatta 7 etrafa bakıyom dukkan filan varmi adamdan rica etcem tuvaletinizi kullanabilirmiyim diye açık dükkan yok. Aklımdan neler geçiriyorum mokumla konusmaya basladım artık, lan 5 dk daha sabret okula gelince cikarcam seni sıkıyom kendimi kıpkırmızı oldum ilk defa boyle birşey basıma geliyor. Daha oncede gelmisti ama kendimi sıkınca geri gidiyodu bu gitmiyor inat etti devamlı zorluyor. Hızlı adımlarla yürüyorum yemin ediyom aklımdan şu geçti artık durmuyor abi napım tutamıyom altıma yapmaktan iyidir yanımda bir kopru var kopru altında gorunmez bir yere giriverip 10 saniyede yapıp hızlıca ordan uzaklaşmak geliyor aklıma. Durdum düşündüm sıkıyom bu arada hala zorluyor dedim olmaz ben boyle birşey yapamam.Neyse karnımdan gurrr diye ses geldi bağırsaklar moku birazcık geri çekti. Madem geri çekicek yerin vardı daha once niye çekmedin bağırsak beni bukadar zor duruma soktun. Azcık rahatladım altıma yapma evresi geçti. Hızlı adımlarla okula vardım direk tuvalete cuff etti çıkardım bir parça öyle bir basınç olmuş ki firlatti resmen.Zil çaldı hoca sınıfa gircek ben mıcıyom gözler uykulu . İçimden dedim girsin ak* ben mıççam. İlk derse yok yazıldım dersin yarısında girdim.Allah kimseyi bu hale düşürmesin bazen üstgeçitlerde filan insan pisliği gorurdum kim yaptıysa deyip basardım kufuru.

Alıntıları Göster
    læ okuduğum benimde geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hiçbir şekilde girmem. Otobüsle gelirken İzmir'den Ankara'ya kadar tuttuğumu bilirim. Bu yaz tatilden dönüşte yaşadım bu olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex
    dışarda gelmez eğittim onu ama bazen oluyo en kötüsüde kız arkadaşın yanında karnımın guruldaması çok utanıyorum öksürüyorum falan böle bide o sancı yokmu offf sırada böle birden bire ani hareket ettiriyo

Bu iyiymis :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticaLAndreamS

Köşeye sı**yorum

• Tum hikayelere asiri guldum Abi ya devam diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Tum hikayelere asiri guldum Abi ya devam diyorum
    Hikayelere devam beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

camiler ne güne duruyor hemde beleş burda

Bizim burdaki camide tuvalet paralı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Alıntıları Göster
    Okulda sınavlar öncesi psikolojik olarak geliyordu,okul tuvaletlerini kullanmıyordumda.Hiç unutmam kimya sınavına gireceğim bende karın agrısı başladı sı**rım sınavına boyle durulmaz dedim,koşarak tuvalete.Isımı halledıp dondugumde hoca sınavı yeni başlatıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ILKER] -- 18 Nisan 2011; 2:05:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

bendede var.. aynısı okul tuvaletine umumi tuvaletlere hiç girmedim ben kolay kolay..

• aynen
    quote:

Orijinalden alıntı: acheron

büyük wcnizi düzene koyarsanız hiç bi zmn dert etmeniz gerekmez. benim sabah kalkar kalkmaz yaptığım şey büyüğü yapmaktır o anda gelir sadece, alıştı artık vücut
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Alıntıları Göster
    Bu olay benim başıma çok çok nadir gelir.

O nadir günlerden biriydi ve o gün ben YGS'ye giriyordum!! Evet, olay günü yolda ilerlerken ansızın geliverdi. 'Hayır' dedim, Bugün olmazz, bugün olmaz!! İçime mıçmaya çalıştım ama olmuyordu, çok feci ittiriyordu arkadan. Acilen bir tuvalet bulmalıydım diye düşünüyordum , aklıma hemen cami geldi. Kafamı kaldırıp minare aramaya başladım. Neyse ki yakında bir cami olduğunu fark ettim ve koşar adımlarla camiye doğru ilerledim. Bazen öyle bir sıkıştırıyordu ki durup 1-2 dk. kasıntının geçmesini beklemek zorunda kalıyordum. Caminin yanına geldim , tuvalet tabelasını gördüm , kahretmesin caminin taa öbür tarafında. Dayanıcak halde değildim, hemen fırtlatmam lazım geliyordu. Neyseki tuvalet kapısını gördüm ve koşarak kapıya dayandım. O da NE???? What the fck??! Kapı kilitli !!!

Kapının kilitli olması bende şok etkisi yaratmıştı ki bu yüzden mokum içime kaçmış, mıçmış kadar olmuştum. Etrafta da başka mıçacak yer yoktu, direk okula gitmeye karar verdim. Okulun kapısına gelirken baktım, arka tarafta güzel bir cami, yeni yapılmış. Mokum o sıralarda da 'çıkar beni artık' dercesine ittirmeye başlamıştı. Direk koştum, cami avlusuna girip tabelayı takip ettim, kapıya dayandım ve BİR ŞOK DAHA . LANET KAPI KİLİTLİ!!! Yanımda 2-3 ygs adayı vardı. Onlarında moku gelmiş olmalı ki 'off olamaz ya' diyolardı. Derken yakında küçük bir cami daha olduğunu fark edip oraya doğru koştum.... Sonuç yine aynı panpalar kapı kilitli.... 3 cami 3'ününde tuvaleti kilitli.

Anlamıştım, sınavdan önce bana mıçmak haramdı. Mokum fazla zorlamıyordu artık. Hemen okula gittim, kızları keserken sınav vakti geldi, girdik , sınavda ara sıra geliyordu ama sınav heyecanından olsa gerek içime doğru mıçıyordum her defasında ya da bağışıklık kazanmıştım. Sınav bitti, direk eve gittim ve bir mıçtım, bir mıçtım. O koku, o zevk, mokumun deliğe düşüşünde çıkardı 'cuk, şlap' sesi, o duygu 'oooooohhhhhhhhh yeeaaaa'. PAHA BİÇİLEMEZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 18 Nisan 2011; 2:36:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

bendede var.. aynısı okul tuvaletine umumi tuvaletlere hiç girmedim ben kolay kolay..

Alıntıları Göster
    Gecen carsamba basıma geldi normalde sabah yaparım ertesi gune kadar yapmam ama ogun sabah borek yedik uzerinize afiyet sonra basket macının ardından bira sonrasında acılı bir kokorec ( adama dedim acısız yap diye alerjim var acıya) acılı yapmıs benim mide oldu bermuda seytan ucgeni cıkan sesleri bir duysanız zannedersinizki içimdeki etler birlesiyor yaratık olup dısarı cıkacak içimden sanki vel hasıl o sırada bilardo oynuyoruz hesabına bendeki baskı artmaya basladı ishal baskısı bole sancılı mideme kıramp giriyor sanki ole bi sancı ben artık oyunu bıraktım nereye sıcacam diye dusunuyorum halka acık yerleri pek sevmem dedim arkadaslar benim kimyam bozuldu bir anonce ayrılmamız lazım burdan ne oldu dediler dedim sıcmak uzereyim acil kacıs planı uygulamamız lazım.Hesabı odedim asagıya kosturuyorum indim arkadaslara beyler kusura bakmayın ben kacar dedim gozume bir taksi denk geldi kostumki baska biri bindi bende sole afilli bir kufur salladım arkasından.İlerde baska bir taksi gordum ona kostum bir kız kapıyı actı aha dedim oda gidiyor allahtan kız para bozdurmaya gitmis onu veriyormus bindim cek hacı acil.Evin yolları tek yon yanlıs yoldan girdi dolansak gec kalacaz indirdedim surda ben yururum.Eve giderken evi aradım dedim wcyi bosaltın acil.Neyse sonunda kan ter içinde kıpkırmızı bir sekilde kendimi attım wcye.Abartmıyorum içimden cıkan gaz ile buyuk bir balon sisirirdim.15dklık ishalli patlamanın gaz cıkıslarının ertesinde rahatladım olan tatil gunune oldu bi b*k için eglenceyi yarım bıraktık.Siz siz olun dısarda mideyi bozacak seylerden uzak durun.

SAYGILARLA

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Fazla sıkmayın ya basur olursunuz ya da prostat
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Fazla sıkmayın ya basur olursunuz ya da prostat

Alıntıları Göster
    askerdeyken altıma zıçmıştım
  • adam kedi beyler.
    quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Toprak yoldan gitmeye gayret ediyorum. Geldimi bir çukur kazıp işimi bitirip kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

adam kedi beyler.
    quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Toprak yoldan gitmeye gayret ediyorum. Geldimi bir çukur kazıp işimi bitirip kapatıyorum.

Alıntıları Göster
    konuyu okuyunca geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

büyük wcnizi düzene koyarsanız hiç bi zmn dert etmeniz gerekmez. benim sabah kalkar kalkmaz yaptığım şey büyüğü yapmaktır o anda gelir sadece, alıştı artık vücut

Bunu bi yapamadım işte ya.Benimki okadar düzensiz ki ne zaman geliceği belli olmuyo keratanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

O nadir günlerden biriydi ve o gün ben YGS'ye giriyordum!! Evet, olay günü yolda ilerlerken ansızın geliverdi. 'Hayır' dedim, Bugün olmazz, bugün olmaz!! İçime mıçmaya çalıştım ama olmuyordu, çok feci ittiriyordu arkadan. Acilen bir tuvalet bulmalıydım diye düşünüyordum , aklıma hemen cami geldi. Kafamı kaldırıp minare aramaya başladım. Neyse ki yakında bir cami olduğunu fark ettim ve koşar adımlarla camiye doğru ilerledim. Bazen öyle bir sıkıştırıyordu ki durup 1-2 dk. kasıntının geçmesini beklemek zorunda kalıyordum. Caminin yanına geldim , tuvalet tabelasını gördüm , kahretmesin caminin taa öbür tarafında. Dayanıcak halde değildim, hemen fırtlatmam lazım geliyordu. Neyseki tuvalet kapısını gördüm ve koşarak kapıya dayandım. O da NE???? What the fck??! Kapı kilitli !!!

Kapının kilitli olması bende şok etkisi yaratmıştı ki bu yüzden mokum içime kaçmış, mıçmış kadar olmuştum. Etrafta da başka mıçacak yer yoktu, direk okula gitmeye karar verdim. Okulun kapısına gelirken baktım, arka tarafta güzel bir cami, yeni yapılmış. Mokum o sıralarda da 'çıkar beni artık' dercesine ittirmeye başlamıştı. Direk koştum, cami avlusuna girip tabelayı takip ettim, kapıya dayandım ve BİR ŞOK DAHA . LANET KAPI KİLİTLİ!!! Yanımda 2-3 ygs adayı vardı. Onlarında moku gelmiş olmalı ki 'off olamaz ya' diyolardı. Derken yakında küçük bir cami daha olduğunu fark edip oraya doğru koştum.... Sonuç yine aynı panpalar kapı kilitli.... 3 cami 3'ününde tuvaleti kilitli.

Anlamıştım, sınavdan önce bana mıçmak haramdı. Mokum fazla zorlamıyordu artık. Hemen okula gittim, kızları keserken sınav vakti geldi, girdik , sınavda ara sıra geliyordu ama sınav heyecanından olsa gerek içime doğru mıçıyordum her defasında ya da bağışıklık kazanmıştım. Sınav bitti, direk eve gittim ve bir mıçtım, bir mıçtım. O koku, o zevk, mokumun deliğe düşüşünde çıkardı 'cuk, şlap' sesi, o duygu 'oooooohhhhhhhhh yeeaaaa'. PAHA BİÇİLEMEZ.

güzel hikaye

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Saati belli benim, öyle biranda gelmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

güzel hikaye

Alıntıları Göster
    konunun moku çıkmış

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.