Şimdi Ara

~~~ Dışarda Büyük Tuvaletiniz Gelince Ne Yapıyorsunuz ? ~~~ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
26.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shift41

Bu sene okulda boşaltım yapmaya basladim. Kantindende 25 kurusa selpak aldın miydi tamamdir

avatardaki sen misin benim hikayem:
    evden çıkmadan ihtiyacımı gideririm gerisi fıs istesem 4 gün bile gelmez evimden başka yerde giremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    içizimde patlayacağına sal gitsin arkadaş.birisinde havalar soğuk soğu da yeyince kızılayın ortasında napçamı bilemedim.özgazianetpin oraya bi yardırmışım :D kendimi bi tuvalete attım ve gerimde sanat eserini bıraktım duruyo :D bir daha da özgaziantepin tuvaletlerinin yanından bile geçmem :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

içizimde patlayacağına sal gitsin arkadaş.birisinde havalar soğuk soğu da yeyince kızılayın ortasında napçamı bilemedim.özgazianetpin oraya bi yardırmışım :D kendimi bi tuvalete attım ve gerimde sanat eserini bıraktım duruyo :D bir daha da özgaziantepin tuvaletlerinin yanından bile geçmem :D:D

Alıntıları Göster
     ~~~ Dışarda Büyük Tuvaletiniz Gelince Ne Yapıyorsunuz ? ~~~

• quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Ne diyo bu adam arkadaşlar böyle?
  • quote:

Alıntıları Göster
    benim de dışarıda gelmez hiç evde gelir. Dışarıda yapamam zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

@TheDeSPoT Aynen
    @Metalwrath

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

benim de dışarıda gelmez hiç evde gelir. Dışarıda yapamam zaten.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ygtgdc

• quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

quote:

Here she goes

çok güldüm yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

Alıntıları Göster
    Geçen yıl mart ayında kamil koç ile memlekete gidiyorum. Saat akşam 5te bindim 5 saat sonra ineceğim. Oturduğum yerdekilerle muhabbeti kurduk diziydi haberlerdi etraftan konuşuyoruz. Orta kapının orda da elemanın biri tek başına oturuo. Elinde psp var bende ne oynuyor diye ona bakıyorum arada.
    Sonra çoğu yolcu kendine bi film belgesel falan buldu derken psp'li eleman bi kıpırdamaya başladı ama bi türlü yerinde duramıyo. Çağrı ışığını yakıyo ama gelen giden yok. Hafiften kızarmaya başladı, yanında da poşet var otobüs tuttu kusacak sandım. Muavin hala yok.
    Adalya tesislerine en az 45 dakika falan var eleman gittikce kızarıyor hatta oturmuyor bile. Yanımda ki adama söyledim hasta galiba ilacını falan alıcak dedim. O da otobüs tutmuştur merak etme dedi. 20 dk geçti eleman bir bağırdı "lan muavin!" diye
    Muavin tedirgin tedirgin geldi "buyrun beyfendi bi sorun mu var?" demesiyle "Sıçacam ulan kenara çekin" diye kükreyince tutamadım kendimi
    Millet öksürükle karışık gülmeye başladı. Gerçi muavinin cevabı daha da güldürdü bizi. "Efendim otobüsümüzde tuvaletimiz mevcut, beni takip edin" dediği anda artık kopmuştuk Şöför bile direksiyona sıkı sıkı sarılmış kahkaha atıyordu. Hayatımın en unutulmaz anıydı. Komik değildi belki ama o an ki psikolojime doping etkisi yapmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: inuY

Öyle bir durumda en yakın eczaneye gidiyorum.
    İçeri girip "Pardon, sizde Zeki Müren'in kasedi var mı?" diyorum.
    "(O.o) Hayır yok" diyorlar.
    Bende sinirlenip "S*çarım lan böyle eczanenin içine!" diyip, işimi hallediyorum.

• Yine tuvalet konusu yine bol bol ileti.:)
    Dışarıda hiç büyük tuvaletimi yaptığımı hatırlamıyorum(altıma hariç :) ). Küçük tuvaletim bile gelince kara kara düşünürüm, büyük gelse ne yaparım acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Geçen yıl mart ayında kamil koç ile memlekete gidiyorum. Saat akşam 5te bindim 5 saat sonra ineceğim. Oturduğum yerdekilerle muhabbeti kurduk diziydi haberlerdi etraftan konuşuyoruz. Orta kapının orda da elemanın biri tek başına oturuo. Elinde psp var bende ne oynuyor diye ona bakıyorum arada.
    Sonra çoğu yolcu kendine bi film belgesel falan buldu derken psp'li eleman bi kıpırdamaya başladı ama bi türlü yerinde duramıyo. Çağrı ışığını yakıyo ama gelen giden yok. Hafiften kızarmaya başladı, yanında da poşet var otobüs tuttu kusacak sandım. Muavin hala yok.
    Adalya tesislerine en az 45 dakika falan var eleman gittikce kızarıyor hatta oturmuyor bile. Yanımda ki adama söyledim hasta galiba ilacını falan alıcak dedim. O da otobüs tutmuştur merak etme dedi. 20 dk geçti eleman bir bağırdı "lan muavin!" diye
    Muavin tedirgin tedirgin geldi "buyrun beyfendi bi sorun mu var?" demesiyle "Sıçacam ulan kenara çekin" diye kükreyince tutamadım kendimi
    Millet öksürükle karışık gülmeye başladı. Gerçi muavinin cevabı daha da güldürdü bizi. "Efendim otobüsümüzde tuvaletimiz mevcut, beni takip edin" dediği anda artık kopmuştuk Şöför bile direksiyona sıkı sıkı sarılmış kahkaha atıyordu. Hayatımın en unutulmaz anıydı. Komik değildi belki ama o an ki psikolojime doping etkisi yapmıştı.

gülme krizine girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Seslice güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Miami Heat

Alıntıları Göster
    Bulunduğum yerde illaki bir BurgerKing,MC Donalds,KFC bulunur.Girer orda ıkına ıkına rahatlayana kadar işimi görürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miami Heat

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

quote:

Here she goes

çok güldüm yaa

gülmekten zor okudum

• quote:

quote:

Ölüyomu oğlum bu adam 40 saat nedir lan yuh,izlerken bende altıma ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

Bu nedr ya

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.