Bildirim
~~~ Dışarda Büyük Tuvaletiniz Gelince Ne Yapıyorsunuz ? ~~~ (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DİREK KOYVERİCEK HALİMİZ YOK -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet K.
Geçen yıl mart ayında kamil koç ile memlekete gidiyorum. Saat akşam 5te bindim 5 saat sonra ineceğim. Oturduğum yerdekilerle muhabbeti kurduk diziydi haberlerdi etraftan konuşuyoruz. Orta kapının orda da elemanın biri tek başına oturuo. Elinde psp var bende ne oynuyor diye ona bakıyorum arada.
Sonra çoğu yolcu kendine bi film belgesel falan buldu derken psp'li eleman bi kıpırdamaya başladı ama bi türlü yerinde duramıyo. Çağrı ışığını yakıyo ama gelen giden yok. Hafiften kızarmaya başladı, yanında da poşet var otobüs tuttu kusacak sandım. Muavin hala yok.
Adalya tesislerine en az 45 dakika falan var eleman gittikce kızarıyor hatta oturmuyor bile. Yanımda ki adama söyledim hasta galiba ilacını falan alıcak dedim. O da otobüs tutmuştur merak etme dedi. 20 dk geçti eleman bir bağırdı "lan muavin!" diye
Muavin tedirgin tedirgin geldi "buyrun beyfendi bi sorun mu var?" demesiyle "Sıçacam ulan kenara çekin" diye kükreyince tutamadım kendimi
Millet öksürükle karışık gülmeye başladı. Gerçi muavinin cevabı daha da güldürdü bizi. "Efendim otobüsümüzde tuvaletimiz mevcut, beni takip edin" dediği anda artık kopmuştuk Şöför bile direksiyona sıkı sıkı sarılmış kahkaha atıyordu. Hayatımın en unutulmaz anıydı. Komik değildi belki ama o an ki psikolojime doping etkisi yapmıştı.
-
quote:
Geçen yıl mart ayında kamil koç ile memlekete gidiyorum. Saat akşam 5te bindim 5 saat sonra ineceğim. Oturduğum yerdekilerle muhabbeti kurduk diziydi haberlerdi etraftan konuşuyoruz. Orta kapının orda da elemanın biri tek başına oturuo. Elinde psp var bende ne oynuyor diye ona bakıyorum arada.
Sonra çoğu yolcu kendine bi film belgesel falan buldu derken psp'li eleman bi kıpırdamaya başladı ama bi türlü yerinde duramıyo. Çağrı ışığını yakıyo ama gelen giden yok. Hafiften kızarmaya başladı, yanında da poşet var otobüs tuttu kusacak sandım. Muavin hala yok.
Adalya tesislerine en az 45 dakika falan var eleman gittikce kızarıyor hatta oturmuyor bile. Yanımda ki adama söyledim hasta galiba ilacını falan alıcak dedim. O da otobüs tutmuştur merak etme dedi. 20 dk geçti eleman bir bağırdı "lan muavin!" diye
Muavin tedirgin tedirgin geldi "buyrun beyfendi bi sorun mu var?" demesiyle "Sıçacam ulan kenara çekin" diye kükreyince tutamadım kendimi
Millet öksürükle karışık gülmeye başladı. Gerçi muavinin cevabı daha da güldürdü bizi. "Efendim otobüsümüzde tuvaletimiz mevcut, beni takip edin" dediği anda artık kopmuştuk Şöför bile direksiyona sıkı sıkı sarılmış kahkaha atıyordu. Hayatımın en unutulmaz anıydı. Komik değildi belki ama o an ki psikolojime doping etkisi yapmıştı.
ooff ölyürom harbiden hiç bu kadar gülmemiştim
-
quote:
Orijinalden alıntı: G N R
quote:
Sesli güldüm
-
-
montumu giyiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: inuY
Öyle bir durumda en yakın eczaneye gidiyorum.
İçeri girip "Pardon, sizde Zeki Müren'in kasedi var mı?" diyorum.
"(O.o) Hayır yok" diyorlar.
Bende sinirlenip "S*çarım lan böyle eczanenin içine!" diyip, işimi hallediyorum.
hahahahahaha yarildim :D -
quote:
Orijinalden alıntı: inuY
Öyle bir durumda en yakın eczaneye gidiyorum.
İçeri girip "Pardon, sizde Zeki Müren'in kasedi var mı?" diyorum.
"(O.o) Hayır yok" diyorlar.
Bende sinirlenip "S*çarım lan böyle eczanenin içine!" diyip, işimi hallediyorum.
-
Su videoda nolmus biri anlatabilirmi anlayamadim adam kanmi siciyo ? niye kirk saatte asansor acilmiyo -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: UcanHollandali
quote:
Orijinalden alıntı: heatblast
quote:
Orijinalden alıntı: Lejon
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
quote:
Orijinalden alıntı: ygtgdc
Ölüyomu oğlum bu adam 40 saat nedir lan yuh,izlerken bende altıma ettim
laa 40 saat geçermi lan
adam fantazi yapmış
off karnıma ağrı girdi.
-
bağırskaları sesli işleyen varmı arada 1 -
quote:
Orijinalden alıntı: arielortega77
quote:
Orijinalden alıntı: Abysus
Psikolojik olarak dışarıda büyük tuvaletimin gelmemesini sağlıyorum yaşım 22 bu sayede dışarıdayken hiç büyük tuvaletim gelmedi bu yaşa kadar hiç öyle okul tuvaletinede mıçmadım
aynen
+1
bazılarıda okulun tuvaletine kamp kuruyor adete her teneffüs orda geçirenler dışarı çıkarken görüyom asılıyolarmı taksit taksit mi hallediyolar anlamadım
-
direk salarım ... paçalarımdan akar -
Avm varsa çullanıyorum, bir kere okulda gelmişti hiç unutamam... Bahçede sigara içerken hissettim, geçirmeye çalıştım ama baş verince bahçeden sınıfa depar koydum, çantadan bi kitap alıp tuvalete koşturdum, 17 sayfa gitmişti... MEB kitabı ilk kez o zaman işime yaradı... -
Şimdi yaşadığım hadise,okulda yapamadığım için okulu bırakıp eve geldim resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Salıyorum direk paçalardan akıp gidiyor millet bakıyor bana hayranlık duyuyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X