Şimdi Ara

~~~ Dışarda Büyük Tuvaletiniz Gelince Ne Yapıyorsunuz ? ~~~ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
3
Favori
26.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

Öyle bir durumda en yakın eczaneye gidiyorum.
    İçeri girip "Pardon, sizde Zeki Müren'in kasedi var mı?" diyorum.
    "(O.o) Hayır yok" diyorlar.
    Bende sinirlenip "S*çarım lan böyle eczanenin içine!" diyip, işimi hallediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    içe doğru zıçarım

neyse 6 yaşındayken unutmam arkadaslarlan bisiklet suruyorduk bısıkletın ustunde altıma yaptım bır yanda sıcak bır yanda pıs bır koku bayagıda bır sıcmısım arkdaslara caktırmadan hemen eve gıttım anne bısı dıycem ama kızma tmm soyle altıma yaptım yinemi dedi aldı terlıgı

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Küçükken imkanı yok yapamazdım.Hatta 3 yada 4. sınıfta okulda altıma yapmıştım.Millet kokuyu hissediyor bende çaktırmıyorum.Öğlen eve gelirken paçamdan tane tane dökülüyordu.O günde aksi gibi arkadaşlarımı evime götürüyordum.Evde annem görünce az azar yemedim.

Bir kerede küçük tuvaletimi dershane dönüşü tutamamam.Evden içeri girince dayanamayıp salmaya başladım.Kapıdan tuvalete koşarak gittim.Donumu indirip tuvalete oturana kadar tüm tuvaleti batırmıştım.

Şu aralar ise g.tümle aram iyi.Zamanında gelmez.Gelse bile uygun bir yerde gelir.(Ha arada bi sözümü dinlemiyor ama tutuyoruz artık)

Buna çok güldüm...

Bende lisede çok kötü bir anım var dı 2.dersteydik biraz sıkıştırdı neyse 3. derse geldik feci sıkıştırmaya başladı bende hayatda sevmem evden başka yerde yapmaya neyse tenefüs oldu okuldan minübüse binip 20 dk sürüyo tabi bide minübüs duraklarına yürüme 10 dk mesafe var yürüdüm öyle işte off ulan öyle bir sıkıştırıyoki yürü yürü patladım patlıcamNeyse dedim minibüse binmek olmaz camiye girim dedim allahım yürü yürü bitmiyo sanki yurt dışına çıkıyorum o kadar uzak geliyo neyse en sonunda camiye vardım ama WC girerken nasıl koşuyorum kapıyı açtım girdim ve donu indirirken bütün pislikler boxserima yaww arkadaş insanın gerçekten düştüğü kötü bir düğün en kötüsüde olabilirdi herkesin içinde yapmak beterin beteride var derlerya bu duruma düştüğüm için yinede şükretmek lazım donu çıkardım attım köşeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

içe doğru zıçarım

neyse 6 yaşındayken unutmam arkadaslarlan bisiklet suruyorduk bısıkletın ustunde altıma yaptım bır yanda sıcak bır yanda pıs bır koku bayagıda bır sıcmısım arkdaslara caktırmadan hemen eve gıttım anne bısı dıycem ama kızma tmm soyle altıma yaptım yinemi dedi aldı terlıgı

Alıntıları Göster
    8.inci sınıfta metroyla 15 dk uzaklıktaki dershaneye gidiyordum.Evde yapamıyorum,kesinlikle metroda gelirdi.İner inmez dershaneye depar atardım.Hep derse geç kalırdım

Şuanda tuvaletim gelmiyecek yerde tuvaletim geliyor.Düşünüp psikolojik getiriyorum sanırım Napcam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 17 Nisan 2011; 23:09:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

ne yaln solym bikere bnde cok sıkıştım piçlğie delğie zıcmadm o zıctım tuvalttede bütün okul sigara içer arkadaşlar geldi sınıfa ogün midemin bozuk oldunu biliyolar foto çekmişler gösteriyyolar senmi yaptn lan diye bnde bozuntuya vermym tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HiAxiPriest

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok iyi alışkanlığım var, dışarıda ne yaparsam yapayım tuvaletim gelmiyor. Okul hayatım boyunca en fazla 5 kez okul tuvaletlerine girmişimdir onlarında hepsi ellerimi yıkamak maksatı ile. Küçük tuvaletim bile gelmiyor. Abartmıyorum eve adımımı atar atmaz saniyesinde çok fena sıkışıyorum tuvalete zor koşuyorum bence çok iyi bir alışkanlık tamamen psikolojik

Aynısı bende var. Eve geldiğimde kesinlikle küçük tuvaletim gelir bazen büyük de gelir Ancak 4-5 ay önce ne olduysa hep okulda geliyordu hem de büyük Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum dişimi fırçalıyorum giyiniyorum tık yok. Kapıdan dışarı adımımı atıyorum 40 50 metre sonra tuvaletim geliyor, dayanılacak gibi de değil. Okul tuvaletine hücum ediyordum. Bir süre sonra işi dalgaya vurup tuvaletin deliğine yapmadım (alaturka). Deliğin kenarında heykel gibi duruyordu, öğle arası tuvalete geldik arkadaşlarla her gören kahkaha atıyordu bizim arkadaşların da haberi yoktu tabi, ben de haberim yokmuş gibi yapıyordum

Neyseki 1 ay falan öyle devam etti sonra normale döndüm Yine de yanımda peçete falan taşırım her zaman.

ne yaln solym bikere bnde cok sıkıştım piçlğie delğie zıcmadm o zıctım tuvalttede bütün okul sigara içer arkadaşlar geldi sınıfa ogün midemin bozuk oldunu biliyolar foto çekmişler gösteriyyolar senmi yaptn lan diye bnde bozuntuya vermym tabi :)

Alıntıları Göster
    Hep evde mıçarım o yüzden dışarda gelmez

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sabah 1 , akşam 1 yaparım.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sabah evden çıkmadan önce eve dışkılarım
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    dışarda gelmez eğittim onu ama bazen oluyo en kötüsüde kız arkadaşın yanında karnımın guruldaması çok utanıyorum öksürüyorum falan böle bide o sancı yokmu offf sırada böle birden bire ani hareket ettiriyo

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    konuyu okurkene bile tuvaletim geldi dışardan eve kadar tutarım fakat genellikle dışarda gelmez evdeykene hiç affetmem büyük küçük büyük oldumu bazen çok sesli oluyo evdekiler kızıyo zar zur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaslakoşanadam -- 17 Nisan 2011; 23:45:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaslakoşanadam

konuyu okurkene bile tuvaletim geldi dışardan eve kadar tutarım fakat genellikle dışarda gelmez evdeykene hiç affetmem büyük küçük büyük oldumu bazen çok sesli oluyo evdekiler kızıyo zar zur

Alıntıları Göster
    Küçük okulda gelebilir büyük gelmez genelde ancak 1-2 kere gelmiştir ondada karnım ağırıyor diyip eve gidiyorum.Okulun tuvaletleri çok bakımsız kapı bile kapanmıyor.Geçen beden dersinde Tuvalete gittim boş diye kapıya bi tekme attım atış o atış çocuğun malafat deliğe sarkıyor hemen kaçtım tabi beni görmedi salak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atech4
    Küçük okulda gelebilir büyük gelmez genelde ancak 1-2 kere gelmiştir ondada karnım ağırıyor diyip eve gidiyorum.Okulun tuvaletleri çok bakımsız kapı bile kapanmıyor.Geçen beden dersinde Tuvalete gittim boş diye kapıya bi tekme attım atış o atış çocuğun malafat deliğe sarkıyor hemen kaçtım tabi beni görmedi salak.

Sence orada salak kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abysus

Psikolojik olarak dışarıda büyük tuvaletimin gelmemesini sağlıyorum yaşım 22 bu sayede dışarıdayken hiç büyük tuvaletim gelmedi bu yaşa kadar hiç öyle okul tuvaletinede mıçmadım

+1
  • Bu sene okulda boşaltım yapmaya basladim. Kantindende 25 kurusa selpak aldın miydi tamamdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abysus

Psikolojik olarak dışarıda büyük tuvaletimin gelmemesini sağlıyorum yaşım 22 bu sayede dışarıdayken hiç büyük tuvaletim gelmedi bu yaşa kadar hiç öyle okul tuvaletinede mıçmadım

aynen
  • ulan etrafı şey götürüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

ulan etrafı şey götürüyor :)
    Geçenlerde altıma yapıyordum bir geldi ki ne geliş, yıkıyor iç organlarımı içimde tsunami var öyle bir baskı varki karnım patlıcak yok abi durduramıyom sıkıyom sıkıyom yok durmuyor zorluyor. Saatta 7 etrafa bakıyom dukkan filan varmi adamdan rica etcem tuvaletinizi kullanabilirmiyim diye açık dükkan yok. Aklımdan neler geçiriyorum mokumla konusmaya basladım artık, lan 5 dk daha sabret okula gelince cikarcam seni sıkıyom kendimi kıpkırmızı oldum ilk defa boyle birşey basıma geliyor. Daha oncede gelmisti ama kendimi sıkınca geri gidiyodu bu gitmiyor inat etti devamlı zorluyor. Hızlı adımlarla yürüyorum yemin ediyom aklımdan şu geçti artık durmuyor abi napım tutamıyom altıma yapmaktan iyidir yanımda bir kopru var kopru altında gorunmez bir yere giriverip 10 saniyede yapıp hızlıca ordan uzaklaşmak geliyor aklıma. Durdum düşündüm sıkıyom bu arada hala zorluyor dedim olmaz ben boyle birşey yapamam.Neyse karnımdan gurrr diye ses geldi bağırsaklar moku birazcık geri çekti. Madem geri çekicek yerin vardı daha once niye çekmedin bağırsak beni bukadar zor duruma soktun. Azcık rahatladım altıma yapma evresi geçti. Hızlı adımlarla okula vardım direk tuvalete cuff etti çıkardım bir parça öyle bir basınç olmuş ki firlatti resmen.Zil çaldı hoca sınıfa gircek ben mıcıyom gözler uykulu . İçimden dedim girsin ak* ben mıççam. İlk derse yok yazıldım dersin yarısında girdim.Allah kimseyi bu hale düşürmesin bazen üstgeçitlerde filan insan pisliği gorurdum kim yaptıysa deyip basardım kufuru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prodük

Geçenlerde altıma yapıyordum bir geldi ki ne geliş, yıkıyor iç organlarımı içimde tsunami var öyle bir baskı varki karnım patlıcak yok abi durduramıyom sıkıyom sıkıyom yok durmuyor zorluyor. Saatta 7 etrafa bakıyom dukkan filan varmi adamdan rica etcem tuvaletinizi kullanabilirmiyim diye açık dükkan yok. Aklımdan neler geçiriyorum mokumla konusmaya basladım artık, lan 5 dk daha sabret okula gelince cikarcam seni sıkıyom kendimi kıpkırmızı oldum ilk defa boyle birşey basıma geliyor. Daha oncede gelmisti ama kendimi sıkınca geri gidiyodu bu gitmiyor inat etti devamlı zorluyor. Hızlı adımlarla yürüyorum yemin ediyom aklımdan şu geçti artık durmuyor abi napım tutamıyom altıma yapmaktan iyidir yanımda bir kopru var kopru altında gorunmez bir yere giriverip 10 saniyede yapıp hızlıca ordan uzaklaşmak geliyor aklıma. Durdum düşündüm sıkıyom bu arada hala zorluyor dedim olmaz ben boyle birşey yapamam.Neyse karnımdan gurrr diye ses geldi bağırsaklar moku birazcık geri çekti. Madem geri çekicek yerin vardı daha once niye çekmedin bağırsak beni bukadar zor duruma soktun. Azcık rahatladım altıma yapma evresi geçti. Hızlı adımlarla okula vardım direk tuvalete cuff etti çıkardım bir parça öyle bir basınç olmuş ki firlatti resmen.Zil çaldı hoca sınıfa gircek ben mıcıyom gözler uykulu . İçimden dedim girsin ak* ben mıççam. İlk derse yok yazıldım dersin yarısında girdim.Allah kimseyi bu hale düşürmesin bazen üstgeçitlerde filan insan pisliği gorurdum kim yaptıysa deyip basardım kufuru.

Alıntıları Göster
    Benim vanalar çok sıkıdır şimdiye kadar sizin olaylardan başıma gelmedi çok şükür

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.