Şimdi Ara

~~~ Dışarda Büyük Tuvaletiniz Gelince Ne Yapıyorsunuz ? ~~~ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
26.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Dolmuşta Otobüsde gelirse napcaksınız ?

"kaptan kosedekı calılıgın orada bı soluklan" dıyorum

Sesli güldüm.
  • 1 kere bile evimin haricindeki biryerde büyük tuvaletimi yapmadım.
    Fakat küçük tuvaletimi heryerde yaptım. yapmadığım yer yok.
  • Monta Zıçıyom
  • ben özellikle okul tuvaletine s.çardım çokta güzel oluyordu walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abysus

Psikolojik olarak dışarıda büyük tuvaletimin gelmemesini sağlıyorum yaşım 22 bu sayede dışarıdayken hiç büyük tuvaletim gelmedi bu yaşa kadar hiç öyle okul tuvaletinede mıçmadım

+1
  • esnafin birine tuvaleti kullanabilir miyim derim evet derse montu eline tutustururum montla zicilmiyo be
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodylord

esnafin birine tuvaleti kullanabilir miyim derim evet derse montu eline tutustururum montla zicilmiyo be

Yapma bunu işte yapma.
  • Bende akşamları sıçarım. alışkanlığım oldu. hatta şimdi sıçmaya gidiyorum.

1. sınıfa giderken çok sıkışmıştım ishal olmuşum. eve tam geldim binanın önünde dayanamadım pantolondan aşşa salmıştım güzel bi histi
  • cami duvarına pisliyorum.
  • Ne zaman gelse içime çekip orda tuttuğum için artık alıştım ne zaman canım isterse o zaman mıçıyorum bazen 1 hafta bile mıçmam ama o zamanda çok gaz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezzapcı Pasa
    Ne zaman gelse içime çekip orda tuttuğum için artık alıştım ne zaman canım isterse o zaman mıçıyorum bazen 1 hafta bile mıçmam ama o zamanda çok gaz oluyor.

Gazman detected
  • cami ve
    özellikle işhanlarının tuvaletlerini hiç kaçırmam
    tuvaleti göreyim yeterki
    direk zçarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Bende akşamları sıçarım. alışkanlığım oldu. hatta şimdi sıçmaya gidiyorum.

1. sınıfa giderken çok sıkışmıştım ishal olmuşum. eve tam geldim binanın önünde dayanamadım pantolondan aşşa salmıştım güzel bi histi

Beni yansıtmışın okuldan kaçtım 6. sınıf ilk boxerıma sıçmıştım tuvalet deliğine attım onu, sonra eve gittim tam kapıyı açıcam bi saldım altıma paçalardan bok akıyor kendimden nefret ettim yahu. Herneyse ertesi günde tam giricez andımızı okumadan önce müdür çıktı hangi hayvan tuvalet deliğine donunu atmış çıksın ortaya dedi bozuntuya vermedim, ama fena koymuştu.

• Ayakkabımın tekini çıkarıp içini dolduruyorum, yetmezse diğerine de ayni işlemi uyguluyorum. Sonra tekrar giyiyorum.
    Edit: kendi evim haricinde hicbi yere yapamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 17 Nisan 2011; 22:27:35 >
  • Anlamıyorumki ishal olmadığınız sürece dayanabilirsiniz yani. Hatta bi süre sonra unutup gidiyosunuz bidahada gelmiyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

Anlamıyorumki ishal olmadığınız sürece dayanabilirsiniz yani. Hatta bi süre sonra unutup gidiyosunuz bidahada gelmiyo?

Bazen olmuyor
  • camiler ne güne duruyor hemde beleş burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

Öyle bir durumda en yakın eczaneye gidiyorum.
    İçeri girip "Pardon, sizde Zeki Müren'in kasedi var mı?" diyorum.
    "(O.o) Hayır yok" diyorlar.
    Bende sinirlenip "S*çarım lan böyle eczanenin içine!" diyip, işimi hallediyorum.

• Toprak yoldan gitmeye gayret ediyorum. Geldimi bir çukur kazıp işimi bitirip kapatıyorum.
  • Benim VC Değilde Gazım çok geliyor.Hele sınıfta.Zor tutuyorum salmamak için :D Şuan hiç kaçmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.