Şimdi Ara

goldmaster 1050 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben 3 gün önce Next minix marka hd uydu alıcı aldım. Fakat ısınma probleminden dolayı iade edip, Goldmaster 1050 aldım. Fakat uydu alıcı da ciddi görüntü bozukluğu var. Next minix bu kadar kötü değildi. Üründe hd yayınlarda titreme oluyor. sd yayınlarda ise çamur gibi. Televizyonum linktedir.

http://www.sony.com.tr/product/tv-117-46-lcd/kdl-46hx920

Buna bir çözüm var mıdır? Eğer bir çözüm yok ise bu akşam bunu da iade edeceğim.
    Saygılarımla

• reklamına ınama ,son yazılımda tam berbat oldu eski yazılımı fırmadan alamadık, 480 ne aldım,
    250 ye bana tavsıye edene verdım kultardım. sende gerı ver, bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eksi2

reklamına ınama ,son yazılımda tam berbat oldu eski yazılımı fırmadan alamadık, 480 ne aldım,
    250 ye bana tavsıye edene verdım kultardım. sende gerı ver, bence ..

bugün iade ettim. ama baya bi araştırdıktan sonra tekrar aynı cihazdan sipariş verdim. herkes piyasaki en iyi cihaz diyor. şaşırdım ne yapacağımı. bu cihaz gerçekten çok çok kötü mü?
  • bu cihazı tekrar iade ettim. sonra Hiremco chipbox aldım. onu da beğenmedim onu da iade ettim. Eski receiveri kullanıyorum. sanırım piyasa da benim isteklerime uygun cihaz henüz üretilmedi. Çok kalitesiz bir uydu alıcı piyasası var. keşke sony bir receiver üretse de alsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crack_hasan

bu cihazı tekrar iade ettim. sonra Hiremco chipbox aldım. onu da beğenmedim onu da iade ettim. Eski receiveri kullanıyorum. sanırım piyasa da benim isteklerime uygun cihaz henüz üretilmedi. Çok kalitesiz bir uydu alıcı piyasası var. keşke sony bir receiver üretse de alsak.

demek sende aradığını bulamayanlardansın piyasada next goldmaster hiremco gibi cihazlara kaale almayınız kalıpsız fason üretimlerdir sizi linux tabanlı kalıplı markalara davet ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

bu cihazı tekrar iade ettim. sonra Hiremco chipbox aldım. onu da beğenmedim onu da iade ettim. Eski receiveri kullanıyorum. sanırım piyasa da benim isteklerime uygun cihaz henüz üretilmedi. Çok kalitesiz bir uydu alıcı piyasası var. keşke sony bir receiver üretse de alsak.

demek sende aradığını bulamayanlardansın piyasada next goldmaster hiremco gibi cihazlara kaale almayınız kalıpsız fason üretimlerdir sizi linux tabanlı kalıplı markalara davet ediyorum

Evet. Maalesef çok yoruldum bu işten. Kalıplı marka derken neyi kast ettiniz acaba?
    Ben Technisat düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Evet. Maalesef çok yoruldum bu işten. Kalıplı marka derken neyi kast ettiniz acaba?
    Ben Technisat düşünüyorum.

vu duo,ultimo veya uno,Atlanta XTrend-ET9000,KATHREIN UFS 913 TWİN HD gibi markalara yöneliniz kesinlikle aldığınıza değecektir
    bu saydığım markalar görüntü kalitesi olsun stabilliyet olsun kullanım kolaylığı olsun her ihtiyacınıza cevap verecek türdendir

• Goldmaster 1050 modelini Teknosa kampanyasından aldım. Tam bir hayal kırıklığı.

Kanal geçişleri eski Goldmaster alıcısına göre çok yavaş ve aynı zamanda berbat SD görüntü.

Yarın iade etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Goldmaster 1050 modelini Teknosa kampanyasından aldım. Tam bir hayal kırıklığı.

Kanal geçişleri eski Goldmaster alıcısına göre çok yavaş ve aynı zamanda berbat SD görüntü.

Keşke almasaydiniz mümkünse iade ediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kutu açıldığı için iade etme hakkım olmadığını öğrendim. Yarın gidip şansımı bir kere daha denemek istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Kutu açıldığı için iade etme hakkım olmadığını öğrendim. Yarın gidip şansımı bir kere daha denemek istiyorum.

Teknosadan aldıysanız sizi sıkıntıya sokarlar. Gecmiste onlarla mahkemelik olmuştum o yüzden. 2 sene sonra kazandım.
    İlk 7 gün içerisinde sebepsiz iade edebilirsiniz.
    Ama teknosa sahtekar bir firma oldugundan bunu uygulamıyor. İade hakkınız var.
    Hatta büyük yazayım.
    İADE HAKKİNİZ VAR.
    bunu kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teknosadan aldıysanız sizi sıkıntıya sokarlar. Gecmiste onlarla mahkemelik olmuştum o yüzden. 2 sene sonra kazandım.
    İlk 7 gün içerisinde sebepsiz iade edebilirsiniz.
    Ama teknosa sahtekar bir firma oldugundan bunu uygulamıyor. İade hakkınız var.
    Hatta büyük yazayım.
    İADE HAKKİNİZ VAR.
    bunu kullanın.

7 gün geçmediği için bugün cihazı iade almayı kabül ettiler. Kendi adıma bu cihazdan kurtuldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.