Şimdi Ara

Goldmaster 4450 vs 9450 yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu ikimakinadan birini almak istiyorum kullananlar yada inceleyenler cihazlar hakkinda yorumlarini yazarlarsa sevinirim tesekkurler..

• ben 4450 kullanıyorum ve evde harici olarak birde next var goldmaster çok daha iyi ben cihazdan çok mutluyum özellikle sinyal çekim gücü çok iyi kendinden yazılımlı olduğu için bazı kanalları şifresiz izleyebiliyosun CNN CNBC gibi zaten yazılımla da daha bir çok kanalı izlersin bence tercihin SAT 4450 olsun
  • aynen bende 4450 kullanıyorum yazılım attım tps leri izliyorum polsat keyleri gelince onlarda açılıyor daha ne olsun :)
  • açıkca 4450 küçük ve kibar genelde aile büyüklerinin kullanması için alacam ama bu program yükleme işlerini nasıl haleedecez bilmiyorum ama görüşleriniz için teşekkurler hafta içi alayım birtane :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: padiSAHINoglu

açıkca 4450 küçük ve kibar genelde aile büyüklerinin kullanması için alacam ama bu program yükleme işlerini nasıl haleedecez bilmiyorum ama görüşleriniz için teşekkurler hafta içi alayım birtane :)

çok iyi edersin yazılım için diğer uydu forumlarına bak sonrada bi tane rs232 yazılım kablosu al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.