Şimdi Ara

Goldmaster 9450 & Next 2000 cx super plus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Goldmasterın görüntü kalitesi nexte göre daha iyi bence..

kesinlikle baba hemde fark bile atar

Bi de yazılım desteği iyi olsa

işte ozaman kaymaklı ekmek kadayıfı olur

• next ye yazılım olarak iyi fakat donanım olarak çok başarılıdır diyemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

next ye yazılım olarak iyi fakat donanım olarak çok başarılıdır diyemiyorum.

Kesinlikle.Nextin görüntüsü de goldmastera göre sanki biraz donuk geliyor bana tabii yazılım desteği goldmasterdan kat ve kat iyi o bariz.Fakat benim için görüntü çok önemli..
  • piskolojik bir durum olabilir bugune kadar onlarca goldmaster next sattım kullandım görüntü kalitesinde bir fark göremedim zaten çıkışları standart aynı ama tvden fark ediyor olabilir
  • kanal geçiş hızlarını kıyaslarsak? seoul 0.6 saniye diyor. bunlarda da o kadar hızlı mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

piskolojik bir durum olabilir bugune kadar onlarca goldmaster next sattım kullandım görüntü kalitesinde bir fark göremedim zaten çıkışları standart aynı ama tvden fark ediyor olabilir

O zaman biçok kişide psikolojik olarak bir yanılgı var diyorsun.. Size önerim aynı tvye bir next modelini ve topfield tabanlı bir goldmasterı bağlayıp tekrar izlemeniz...
  • denediğim için söylüyorum zaten mesela sunny cihaz bağlıyorum astra uydusuna kanallar çatır çatır kırıyor ama next 2000 i baülıyorum sunyyde kırılan kanallar ayna gibi sorunsuz
    quote:

quote:

piskolojik bir durum olabilir bugune kadar onlarca goldmaster next sattım kullandım görüntü kalitesinde bir fark göremedim zaten çıkışları standart aynı ama tvden fark ediyor olabilir

O zaman biçok kişide psikolojik olarak bir yanılgı var diyorsun.. Size önerim aynı tvye bir next modelini ve topfield tabanlı bir goldmasterı bağlayıp tekrar izlemeniz...

• quote:

denediğim için söylüyorum zaten mesela sunny cihaz bağlıyorum astra uydusuna kanallar çatır çatır kırıyor ama next 2000 i baülıyorum sunyyde kırılan kanallar ayna gibi sorunsuz
    quote:

quote:

Benim bahsettiğim goldmaster ve nextte aynı kanalı izlemeniz.

• denedim diyorum zaten bir farklılık göremedim tv sony ondanmıdır acaba
  • quote:

denedim diyorum zaten bir farklılık göremedim tv sony ondanmıdır acaba

T niz sony de olsa yine de az bi fark görmeniz gerekirdi.. Her neyse herkez tutturmuş bi yol gidiyor sonuçta..
  • arkadaşlar kısmetse bu hafta sonu evime gidip uydu alıcımı kuracağım. sinema sisteminin optik ses girişi var. bugun belkin in optik ses kablosunu satın aldım. receiver ın optik ses çıkışını lg sinema sisteminin optik ses girişine bağladıktan sonra uydu yayınlarının da sesinin lg den duymak istiyorum. bunun için receiver ın ayarlarında optik çıkışını enable etmek gibi bir ayar yapmamız gerekiyor mu?
  • bazısında menüden açman gerekiyor
  • insanlar görüntü kalitesini nasıl anlayıp veya algılıyor. görüntü kalitesinde en iyi işlemci IBM ve SAMSUNG tunerde alırsın. tunerin kalitesi en çok yayını alan degil aldıgı yayınları en güzel bir şekilde seyrettirendir.
    şu an en iyi ve kaliteli tuner SAMSUNG arkasına SHARP gelir.
    yani SAMSUNG tuner kullanan cihazlar bir adım daha öndedir.
  • benim şu an kullandığım taplin starlight marka cihazda sharp tuner ve IBM işlemci var cihaz hala sağlam hiç birşeyi yok tertemiz görüntü kaliteside güzel ama kanal geciş hızı çok hızlı değil normal..
    ama samsung tuner goldmasterde var gene bir tane daha lazım oda üst kat için ama onun icinde goldmasterin 80800 cı modelini gözden geciriyorum aynı anda iki kanalı canlı olarak seyretmek icin hani reklamda değiştirene kadar bu cihazı kullanan veya bilen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum..
    tavsiyelere gelince goldmasterin 9400 v2-9450 vs. modelleri sağlam cihazlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 22 Mart 2008; 0:45:04 >
  • quote:

quote:

T niz sony de olsa yine de az bi fark görmeniz gerekirdi..Her neyse herkez tutturmuş bi yol gidiyor sonuçta..

kesinlikle baba bende ikisinden de var hem next 2000 hemde gold. 4450 ikisinide denemek için evdeki büyük ekran tv ye bağladım ve gerçekten fark ediyor sonra nex ti küçük tv ye koydum zaten farkı görmemek imkansız görmemek imkansız

bide şu astradaki kanalları çatır çatır kırmaktan bahsetti arkadaş hotbird in işi bana göre bittiği için astra geçicem çatır çatır bizde en son yazılımla izliyebilirmiyiz acaba arkadaşdan konuyu biraz daha açasını istiyorum

• quote:

nediyelim hayırlı olsun şimdi sana o cihazı almakla hata etmişsin desem yanlış anlıyacaksın cihazın kalitesine lazım yok fakat devri kapanalı çok oluyor 2000 serisinde 4mb flash 32sdram ve usb bellek girişi var kalite olarakda iyi yazılım olarakta süper bir cihaz sonuçta next bir güvernililiği var ama sana hayırlı olsun almışsın artık

Katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

quote:

T niz sony de olsa yine de az bi fark görmeniz gerekirdi..Her neyse herkez tutturmuş bi yol gidiyor sonuçta..

kesinlikle baba bende ikisinden de var hem next 2000 hemde gold. 4450 ikisinide denemek için evdeki büyük ekran tv ye bağladım ve gerçekten fark ediyor sonra nex ti küçük tv ye koydum zaten farkı görmemek imkansız görmemek imkansız

bide şu astradaki kanalları çatır çatır kırmaktan bahsetti arkadaş hotbird in işi bana göre bittiği için astra geçicem çatır çatır bizde en son yazılımla izliyebilirmiyiz acaba arkadaşdan konuyu biraz daha açasını istiyorum

Ben de deniycem astrayı da 5 çanak da nasıl olcak bilmiyorum artık

• Eutelsat W3A ile Sirius 4 da ayrı ayrı çanakların varsa ikisini tek çanakla izlersin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

Eutelsat W3A ile Sirius 4 da ayrı ayrı çanakların varsa ikisini tek çanakla izlersin..

Onları zaten tek çanakla izliyorum mualesef..
  • o zaman çoklu diseq swich alırsın..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.