Şimdi Ara

Goldmaster 9450 & Next 2000 cx super plus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

o zaman çoklu diseq swich alırsın..

O da iyi para
  • fazla bir alternatifin yok..
  • Next i beğenmeyenler;

Hangi GM de USB den TV kaydı var?
    Hangi GM de USB den film izleme var?

Bu kadar da abartmayın artık, ayıp...
  • Bu konuda haklısın.Görüntü aklitesi tv modeli ilede alakalı birşey.Herkez aynı televizyonu kullansa ve görüntü kalitesinden yakınsa anlıcam ama bu tartışma bazı nedenlerden bence çok saçma.Lider ortada
  • DEGERLİ TAŞLARIN VE MÜCEHVERİN KIYMETİNİ ANCAK VE ANCAK SARRAFLAR BİLİR.
    BİZİM NE ANLATTIGIMIZ ORTADA..
  • quote:

DEGERLİ TAŞLARIN VE MÜCEHVERİN KIYMETİNİ ANCAK VE ANCAK SARRAFLAR BİLİR.

+1905
  • evet çok güzel bir söz yazmışsın bir sarraf olarak tebrik ederim seni
    quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

DEGERLİ TAŞLARIN VE MÜCEHVERİN KIYMETİNİ ANCAK VE ANCAK SARRAFLAR BİLİR.

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

Next i beğenmeyenler;

Hangi GM de USB den TV kaydı var?
    Hangi GM de USB den film izleme var?

Bu kadar da abartmayın artık, ayıp...

Nextin usb den film izleme olanağı var diye illaki görüntüsü de iyi mi diycez.Nextin eleştirildiği nokta görüntü kalitesi.Goldmasterın da yazılım desteği kötü diyoruz.Bunda ne var ki.Nextin usb den film izleme olanağı var diye gözümüzü kapatıp başka özelliklerini hiç mi eleştirmeyelim..
  • Next in görüntü kalitesi iyi değil diye bir laf atılmış gidiyor, bende kullanıyorum ve muhteşem, belki LNB yada çanağın problemlidir, kablon kaliteli değildir, böyle ön yargı ile yaklaşmak çok saçma, ayrıca USB den film seyretmek, tv yi kaydetmek, yazılımı güncellemek, hazır kanal listesini yüklemek, key yüklemek ve mp3 dinlemek gibi ekstra güzel özellikleri var mesela evde değilsin saat 20 de bir film var programlayıp o filmi o saatte başlatıp USB belleğe kaydedebiliyorsun, bence çok güzel bir özellik ve yazılım konusunda da çok iyi bir firma devamlı yeni bişeyleri yayınlanıyor birde cihazın kanal geçişi çok iyi , yani çok hızlı bence alınabilecek en iyi cihazlardan biri, özellikle kanal geçişleri konusunda bunalan insanlar için bile tercih edilebilir.
  • standar bir codec ile sıkıştırılan ve uydudan kanallar tarafından verilen görüntüyü nasıl oluyorda goldmaster kaliteli next kötü veriyor anlayamıyorum ozaman dvd playerlardada aynı problem olmalı sony kaliteli görüntü kalitesi güzel vestel dandik görüntü kaliteside dandik yok böyle birşey sonuçta cdye nasıl kaydedildiyse oşekil görüntüyü verir uydudan naıl gönderiliyorsa oekil görüntüyü alırsın ama tv dev tv ye görüntü farkeder reciverlarda rgb cvsb ntsc gibi ayarlar var bazı tv rgb de güzel görüntü verir bazı tv cvsb de görüntü farkı bunlardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum zaten lcd plazmalarda hangi cihazı takarsanız takın eğer YUV çıkışı yok ise görüntü berbat hiçbirzaman tüplü tvdeki gibi netlik bulamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

standar bir codec ile sıkıştırılan ve uydudan kanallar tarafından verilen görüntüyü nasıl oluyorda goldmaster kaliteli next kötü veriyor anlayamıyorum ozaman dvd playerlardada aynı problem olmalı sony kaliteli görüntü kalitesi güzel vestel dandik görüntü kaliteside dandik yok böyle birşey sonuçta cdye nasıl kaydedildiyse oşekil görüntüyü verir uydudan naıl gönderiliyorsa oekil görüntüyü alırsın ama tv dev tv ye görüntü farkeder reciverlarda rgb cvsb ntsc gibi ayarlar var bazı tv rgb de güzel görüntü verir bazı tv cvsb de görüntü farkı bunlardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum zaten lcd plazmalarda hangi cihazı takarsanız takın eğer YUV çıkışı yok ise görüntü berbat hiçbirzaman tüplü tvdeki gibi netlik bulamazsınız

Sony ile Vestelin görüntü kalitesi aynı dedikten sonra zaten tartışmanın pek bir anlamı yok.Ama yine de şunu tekrar söyleyeyim ki nextin görüntü kalitesi goldmastera göre kötü diyorum.Yoksa next reaceverlar göstermiyor,çok kötü vb dediğim yok.Bunu neden anlamak istemiyorsunuz onu anlamıyorum.Ama yazılım desteği goldmastera göre iyi dediğimde bir ses seda yok.O zaman goldmastercıların bir isyanı yok.Fakat belliki siz nexte ne olursa olsun laf söyletmemeyi kafanıza koymuşsunuz.O zaman ben de diyeyim ki ''en büyük next başka büyük yok hatta nextin görüntü kalitesi hd kalitesinde'' diyerek polemikten uzaklaşayım..

• iyi de sen next in yazılım desteği goldmastera göre iyi derken yanlış birşey söylemiyorsunki goldmastercılar ayaklansın görüntü kalitesi konusunda yanılıyorsun ben vestel ile sony derken dvd playerdan bahsediyorum tv den değil ondada dersen artık sony dvd görüntü kalitesi daha iyi pes derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

iyi de sen next in yazılım desteği goldmastera göre iyi derken yanlış birşey söylemiyorsunki goldmastercılar ayaklansın görüntü kalitesi konusunda yanılıyorsun ben vestel ile sony derken dvd playerdan bahsediyorum tv den değil ondada dersen artık sony dvd görüntü kalitesi daha iyi pes derim

İyi de doğruyu sadece sizin benimsediğiniz fikre uygun olduğunda mı söyleyeceğiz.Nextin yazılım desteğinin goldmastera göre iyi olduğu ne kadar doğruysa goldmasterın görüntü kalitesinin nexte göre iyi olduğu o kadar doğru bence....
  • Bence bunu kanıtlamanın tek yolu aynı televizyon aynı diğer parçalar ile goldmaster ve next uyduları karşılaştırmak.Bunu yapan varsa resimli ispat etsin de herkez doğru yolu bulsun.Ne kadar uyducuya girsem 2 hep arada fark yok diyorlar.Hatta birkere yakın bir arkadaşta denedim gerçekten fark yok.Lütfen kulaktan dolma bilgilerle yorumlar yapamayın.Bu sözüm herkez için geçerli değil.Burada bu işten iyi anlayan kişiler var
  • Şu next 2000 super plus ta bulunan kanalların nereye kaydedildiği hakkında bir fikri olan var mı?

Bu gün ntvspor kanalını arayıp buldum.Nedense listede böyle bir kanal bulunmuyor..Alfabetik olarak aratıyorum kanal yine yok.

Alalı bir sene oldu bu uydu alıcıyı.Hala alışamadım.Aldığıma da pişmanım.

FB Gs maçı da güme gitti.Lanet olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Bence bunu kanıtlamanın tek yolu aynı televizyon aynı diğer parçalar ile goldmaster ve next uyduları karşılaştırmak.Bunu yapan varsa resimli ispat etsin de herkez doğru yolu bulsun.Ne kadar uyducuya girsem 2 hep arada fark yok diyorlar.Hatta birkere yakın bir arkadaşta denedim gerçekten fark yok.Lütfen kulaktan dolma bilgilerle yorumlar yapamayın.Bu sözüm herkez için geçerli değil.Burada bu işten iyi anlayan kişiler var

Ben ilk cihazım olan goldmaster 9400 CI alırken Next 2000 serisinden 2 cihazla sizin belirttiğiniz şekilde karşılaştırarak aldım zaten.Farkı da çok bariz gördüm.Her neyse fazla uzatmanın manası yok.Bazen görmek istemediklerimizi gözümüzün içine girse de görmeyiz zaten.İyi paylaşımlar..

• cihaz alırken mutlaka deneyerek ve karşılaştırarak alınız içinize sinsin teknosa müşterileri böyle yapar
  • 200cıs te yuv çıkışından bağlandığnız zaman görüntü kalitesi mükemmel goldmaster madem bu kadar iyi niçin yuv çıkışlı cihazı yok acaba?
  • amacım burada nexti övüp goldmasteri kötülemek değil ama arkadaşlar sürekli yanlı yerlere çekiyorlar ben herzaman iyi olanı önermeye çalışıyorum gidipte nextin her modelini burada övmüyorum ama 2000 serisininde hakkını vermek lazım piyasaya daha dün çıkmış bir model değil nerdeyse 7 senelik bir mazisi var her modelinde yeni özellikler eklendi bugun usb girişi en önemlisi yuv çıkışı 4mb flashı turbo kanal geçişleri kuvvetli tunneri (çoğu cihazın kırılarak aldığı kanalalrı kırmadan ve net olarak görüntüleme)gerçekten mükemmek astra uydusu kullanan müşterilerime herzaman önermişimdir (goldmaster 9400 seriside bu konuda başarılı)
    quote:

Orjinalden alıntı: semih izmir

200cıs te yuv çıkışından bağlandığnız zaman görüntü kalitesi mükemmel goldmaster madem bu kadar iyi niçin yuv çıkışlı cihazı yok acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: semih izmir

200cıs te yuv çıkışından bağlandığnız zaman görüntü kalitesi mükemmel goldmaster madem bu kadar iyi niçin yuv çıkışlı cihazı yok acaba?

Goldmaster da YUV çıkışı yoksa LCD kullananlar ne yapıyor hayret ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.