Şimdi Ara

Goldmaster 9450 & Next 2000 cx super plus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılımda yok yuvda yok oturup trt1 izliyorlardır o muhteşem görüntü kalitesiyle
  • arkadaşlar bugun Toshiba 37C3035 lcd tv mi test ettim. Belkin pure av altın uçlu scart ile GM 9450 CI beklediğimden iyi sonuç verdi. görüntü kalitesi sd yayınlara göre çok iyi. daha önce gördüğüm görüntü kalitesini farkı görebilmek için bugun Toshiba 66 ekran lcd tv ye monster altın uçlu scart ile bağlı next 2000 cx super plus kullanan arkadaşımın görüntü kalitesine bakmaya gittim. Şuan yazdıklarımın psikolojik olduğunu düşünebilirsiniz ama değil, arkadaşımdaki görüntü önceleri herhangi bir karşılaştırma yapmadığım için gayet güzel geliyordu. bugun kendi lcd imdeki görüntüyü gördükten sonra arkadaşımdakini izlemeye gittim inanın Goldmater daki görüntü daha canlı.

Not: GM 9450 CI daki optik ses çıkışnı da belkin optik ses kablosu ile LG HT-502SH sinema sisteminin optik ses girişine bağladım sonuç mükemmel

• quote:

Orjinalden alıntı: murat_dag

arkadaşlar bugun Toshiba 37C3035 lcd tv mi test ettim. Belkin pure av altın uçlu scart ile GM 9450 CI beklediğimden iyi sonuç verdi. görüntü kalitesi sd yayınlara göre çok iyi. daha önce gördüğüm görüntü kalitesini farkı görebilmek için bugun Toshiba 66 ekran lcd tv ye monster altın uçlu scart ile bağlı next 2000 cx super plus kullanan arkadaşımın görüntü kalitesine bakmaya gittim. Şuan yazdıklarımın psikolojik olduğunu düşünebilirsiniz ama değil, arkadaşımdaki görüntü önceleri herhangi bir karşılaştırma yapmadığım için gayet güzel geliyordu. bugun kendi lcd imdeki görüntüyü gördükten sonra arkadaşımdakini izlemeye gittim inanın Goldmater daki görüntü daha canlı.

Not: GM 9450 CI daki optik ses çıkışnı da belkin optik ses kablosu ile LG HT-502SH sinema sisteminin optik ses girişine bağladım sonuç mükemmel

Kesinlikle.Hayırlı olsun..

• Lcd modelleri farklı ama önemli olan senin memnun olman.
  • bence sen senin reciverinide al arkadaşına git onun tv sine bağlayıp birkez daha test et yanlız 2 cihazında rgb ve cvsb ayarları aynı olsun ozaman gerçek sonuca ulaşırsın seninkinin modeli ile arkadaşını modeli farklı bu 1 2.si ince resim ayarları (renk kontsranst keskinlik parlaklık)farklılığı var bunu bu şekil test ettinmi yanlış sonuca varırsın aynı tvde doğru sonuca varırsın
    quote:

Orjinalden alıntı: murat_dag

arkadaşlar bugun Toshiba 37C3035 lcd tv mi test ettim. Belkin pure av altın uçlu scart ile GM 9450 CI beklediğimden iyi sonuç verdi. görüntü kalitesi sd yayınlara göre çok iyi. daha önce gördüğüm görüntü kalitesini farkı görebilmek için bugun Toshiba 66 ekran lcd tv ye monster altın uçlu scart ile bağlı next 2000 cx super plus kullanan arkadaşımın görüntü kalitesine bakmaya gittim. Şuan yazdıklarımın psikolojik olduğunu düşünebilirsiniz ama değil, arkadaşımdaki görüntü önceleri herhangi bir karşılaştırma yapmadığım için gayet güzel geliyordu. bugun kendi lcd imdeki görüntüyü gördükten sonra arkadaşımdakini izlemeye gittim inanın Goldmater daki görüntü daha canlı.

• her zaman söyledigimiz gerçekler yine tekrarlıyorum.
    goldmaster ın topfield tabanlı cihazlarının görüntü kalitesini çok iyi .......... next de işi yazılımla götürdügü gerçegi ortada..
  • sürekli aynı şeyleri tekrarladığınızın farkındamısınız artık bu saçmalığa bir son verin lütfen yukarıdaki arkadaş dediğimi yapsın gelsin birdaha yazsın sizin için goldmaster 9400 açıp resimlicem birde next 2000 ini
    quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

her zaman söyledigimiz gerçekler yine tekrarlıyorum.
    goldmaster ın topfield tabanlı cihazlarının görüntü kalitesini çok iyi .......... next de işi yazılımla götürdügü gerçegi ortada..
  • haddini aşan yazılar yazma ve sen işine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 29 Mart 2008; 22:40:14 >
  • ben haddimi aşmadım ama emin ol aşmak üzereyim
    quote:

haddini aşan yazılar yazma ve sen işine bak.
  • quote:

haddini aşan yazılar yazma ve sen işine bak.

• saga sola neden saldırıyorsun..sen kendini ne zannediyorsun.. insanlar bir şekilde tercihlerini belirliyecek.
    haddini bilmiyenlerin haddini bildirmesinide bilirim.unutma bunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 30 Mart 2008; 22:27:46 >
  • Arkadaşlar gerilmenin alemi yok...
  • ntvspor kanalı..nbatv olarak kayıtlıdır:D
    quote:

Orjinalden alıntı: Noldor86

Şu next 2000 super plus ta bulunan kanalların nereye kaydedildiği hakkında bir fikri olan var mı?

Bu gün ntvspor kanalını arayıp buldum.Nedense listede böyle bir kanal bulunmuyor..Alfabetik olarak aratıyorum kanal yine yok.

Alalı bir sene oldu bu uydu alıcıyı.Hala alışamadım.Aldığıma da pişmanım.

FB Gs maçı da güme gitti.Lanet olsun.
  • next Türk malı değil mi?
  • GM 9450 CI 175.00 YTL peşin fiat uygun mu. izmir çankayada
  • peşinde biraz daha düşürebilirseniz alın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavas

GM 9450 CI 175.00 YTL peşin fiat uygun mu. izmir çankayada

Evet az 150-160 a alınabilir..
  • güzel bir cihazdır. goldmasterın en iyi modellerinin en başlarında gelir..
  • teşekür ederim araştıracağım GM 9450 CI almak için karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavas -- 12 Nisan 2008; 8:17:45 >
  • ss
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.