Şimdi Ara

Goldmaster 9450 & Next 2000 cx super plus (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat araştırmasını iyi yaparsan çok uygun bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavas

teşekür ederim araştıracağım GM 9450 CI almak için karar verdim

Mesajlara diye girişinizin özel bir anlamı var galiba
    Bu arada hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 12 Nisan 2008; 11:21:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Bu arada hayırlı olsun..

evet sizlere her zaman bir merhabamı eksik etmemem içindir. sizleri görsel olarak tanımazsam bile internet ortamında doğru, dürüst, seviyeli ve bilgili yazılarınızdan dolayı sıcaklığınızı duyuyorum ve ve selamımı belirtmek istediğimden

• Bu arada bir şey soracağım 9450 CI ile 80400 CI modeli aynı diyorlar sadece kasa farklı olarak söyleniyor içeriğini baktığımda bir kaç farklılık var.

Üretici Goldmaster Goldmaster
    Model SAT-9450 CI SAT-80400 CI
    Ürün Adı GOLDMASTER SAT-9450 CI Dijital Uydu Alıcısı GOLDMASTER SAT-80400 CI Dijital Uydu Alıcısı
    Fiyat 0.00 YTL 0.00 YTL
    Teknik Özellikler
    RAM 8.................................................. 8
    Flash 2.................................................. 2
    Ortak Arayüz 2 Slot Ara Yüz................................ 2 adet CAM modül girisi
    D-Smart'a uyumlu mu? Hayır............................................. Hayır
    PSTN Modem (V90,56K) Yok................................................Yok
    Ethernet Portu Yok............................................... Yok
    DISEqC 1.0;1.1...................................... ....1.0;1.1;1.2;1.3
    Bilgi Mail Yok................................................Yok
    Gelişmiş Elektronik Program Rehberi (EPG) Var................................Var
    Gelişmiş 2D Grafik Hızlandırıcı Yok................................................Yok
    S/PDIF Optik Dijital Ses Çıkışı Var.................................................Var
    OSD Display Var.................................................Yok ?
    Yazılım Yükleyebilme Pc den Yükleme;Cihazdan Cihaza Yükleme: Pc den Yükleme;Cihazdan Cihaza Yükleme
    TV/VCR Scart Var................................................Var
    Surround Ses Var................................................Var
    Chipset IBM................................................IBM
    Maksimum Kanal 5000............................................. 5000
    Zaman Kaydırma (Time Shifting) Yok................................................Yok
    Otomatik Diseqc Bulma Özelliği Var............................................. Yok ? Saklama Fonksiyon Özelliği Var............................................. Var
    Geniş Arama Fonksiyonu Var............................................. Var
    Ekran Koruyucu Fonksiyonu Yok............................................. Yok ?
    Çoklu Kanal Gösterimi VAR............................................. YOK ?
    LCD TV'ler için Dijital YUV (YPbPr) Çıkış Yok.......................................Yok
    DAHİLİ BELLEK YOK............................................. YOK
    MPEG2 Video Desteği Var............................................. Var
    Zoom Özelliği Var................................................Var
    Favori Kanal Listesi Oluşturma Var ............................................. Var
    Korumalı Flash Bellek Var................................................Var
    Kaydedilebilen Uydu ve Transponder Adedi BELİRTİLMEMİŞ................ 100 uydu 1300 TP
    Merkezi Sistem Uyumluluğu Var............................................... Var
    PIP Özelliği Yok................................................Yok
    Çoklu Kanal Taşıma Özelliği Var................................................Var
    Tek Cihaz İle Farklı İki Tv de Görüntü Alabilm Yok............................. Yok
    Animasyonlu Menü Yok................................................Var ?
    Menü Şeffaflığı Ayarı Var................................................Var
    Ebeveyn Kilidi Var............................................... Var
    MPEG4 ve DVB Desteği Yok................................................Yok
    Kısa Devre Koruma Var................................................Var
    Eğlence/Multimedya
    Oyun Var................................................Var
    Kart Okuyucu Desteği Yok................................................Yok
    MP3 Çalma ve JPG Görüntüleme Yok................................................Yok
    USB GİRİŞİ Yok................................................Yok
    Hesap Makinesi ve Takvim Var................................................Var
    Extra Özellikler
    Tuner Samsung........................................SAMSUNG
    SMATV Sistemlerine Uyumlu mu? Hayır............................................. Hayır
    Değişik Formatta Görüntü Ölçüleri 4:3 ve 16:9...................................4:3 ve 16:9
    VFD Display (Ön Panelde Kanal İsimleerini Gösterme) Yok............... Yok
    Ses Çıkışı Var
    Yazılım Güncelleyebilme (USB ile Yok................................................Yok
    Alt Yazı ve Teletext Desteği Var................................................Var
    YUV Yok................................................Yok
    HD Yayın Desteği Yok................................................Yok

Farklılıklar ? işareti ile yan taraflara belirtildi bunların önemi nasıl hangisi daha iyi bilgilendirirseniz sevinirim. Yalnız GOLTMASTER sitesindeki kullanma klavuzlarına baktığımda Ram 16 belirtilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavas -- 12 Nisan 2008; 13:12:04 >

• bu açıklamaları nerden aldın ama 9850-9450-9400V2-80400 donanım olarak aynı yanlız yazılım olarak 9450-9400V2 lerin aynı olup diger iki modelin yazılımları farklıdır.
  • Arkadaşlar öncelikle güzel bir konu olmuş

Konuyu açan arkadaş gibi bende yakın zamanda 37C3035 Toshiba LCD aldım. Bir önceki LCD im 37C3000 modelinde altın uçlu scart ile digiturk'ün dandik receiveri ile iyiye yakın bir görüntü alıyordum.

Ama toshibanın bu modelinde(C3035) yine altın uçlu scart ile görüntü eskisi kadar iyi değil. Hatta kötü diyebilirim.

Evin konumu nedeniyle çanak antenimi türksat a çeviremediğim için Mecburen Digiturk aldım.

Şimdi GM 9450 CI veya 9400 V2 model receiverlerden birini alsam digiturk te bir sorun yaşar mıyım?
    Cihazların digiturk kart girişleri var mıdır?
  • yaw bu next 2000 cx super plustaki usb girişi sadece yazılım atmak içinmi kullanılıyor

başka bir işe yaramıyormu acaba
  • ertugrulgazi Tarih 12 Nisan 2008; 23:18:50
    bu açıklamaları nerden aldın ama 9850-9450-9400V2-80400 donanım olarak aynı yanlız yazılım olarak 9450-9400V2 lerin aynı olup diger iki modelin yazılımları farklıdır.

Bu açıklamaları Goldmaster sitesinden aldım. Tamam donanımları aynı ama aradaki farklılıkları sordum ne işe yarar o kadar önemlimi? ve bu farklılıklardan hangisi öne çıkar; Benim bu konuda fazla bilgim olmadığından öğrenmek istedim iyi akşamlar.
  • lakiska arkadaşım hiç bir sorun yaşamazsın kart girişleri vardır.
  • Next 2000 cx super plus var 9 nisanda bir yazılım çıktı bazı şeyler otomatiğe bağlanmış, 3 gün sonra yeni yazılım çıktı 12 nisanda kanal geçişleri ve sistem çok hızlandı , biri USB ne işe yarıyor demiş, herşeyi USB den hallediyor, kanal istesini yüklemek, yazılımı güncellemek, gibi ayrıca, programları kaydedebiliyorsun ve mesela saat 20.00 a bir tv yi programlayıp o saatte kayıt edebiliyor.
  • quote:

ertugrulgazi Tarih 12 Nisan 2008; 23:18:50
    bu açıklamaları nerden aldın ama 9850-9450-9400V2-80400 donanım olarak aynı yanlız yazılım olarak 9450-9400V2 lerin aynı olup diger iki modelin yazılımları farklıdır.

Bu açıklamaları Goldmaster sitesinden aldım. Tamam donanımları aynı ama aradaki farklılıkları sordum ne işe yarar o kadar önemlimi? ve bu farklılıklardan hangisi öne çıkar; Benim bu konuda fazla bilgim olmadığından öğrenmek istedim iyi akşamlar.

yok arkadaşım bunların tüm donanım özellikleri aynı. bazı bilgileri farklı geçmiş olabilirler.
  • .

yok arkadaşım bunların tüm donanım özellikleri aynı. bazı bilgileri farklı geçmiş olabilirler.

teşekkür ederim sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Next 2000 cx super plus var 9 nisanda bir yazılım çıktı bazı şeyler otomatiğe bağlanmış, 3 gün sonra yeni yazılım çıktı 12 nisanda kanal geçişleri ve sistem çok hızlandı , biri USB ne işe yarıyor demiş, herşeyi USB den hallediyor, kanal istesini yüklemek, yazılımı güncellemek, gibi ayrıca, programları kaydedebiliyorsun ve mesela saat 20.00 a bir tv yi programlayıp o saatte kayıt edebiliyor.

yani tvdeki görüntüyü kaydedebiliyormu

mpeg2 mi ne kaydediyor

• yani tvdeki görüntüyü kaydedebiliyormu

mpeg2 mi ne kaydediyor

Evet kaydediyor hemde ne kayıt cam gibi, uzantısı ts, formatı Mpeg2 TS, yaklaşık saniyede 1 Mbyte ile yazıyor usb diske yada usb belleğe, bilgisayarda seyredilebiliyor GOM player gösteriyor bu codec'i. Bu cihazın başka bir özelliğide C.ard S.haring destekliyor bunu kimse bahsetmemiş.
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada hayırlı olsun..

evet sizlere her zaman bir merhabamı eksik etmemem içindir. sizleri görsel olarak tanımazsam bile internet ortamında doğru, dürüst, seviyeli ve bilgili yazılarınızdan dolayı sıcaklığınızı duyuyorum ve ve selamımı belirtmek istediğimden

Aynı duyguları taşıdığımı belirterek paylaşımlarınızın devamını dilerim..

• Bugün GM 9450 Cı uydu alıcıyı aldım hafta sonu bakacağım inşallah memnun kalırım iyi akşamlar Peşim 165,00 YTL
    Bu makinaya altın uçlu scartla mı yoksa normal scartla mı TV ye bağlayayım. TV 72 sony 100 herz birkaç ay sonra yani son baharda 106 lcd almayı düşünüyorum koblo olarak hangisini terçih edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavas -- 16 Nisan 2008; 19:58:54 >
  • quote:

Bugün GM 9450 Cı uydu alıcıyı aldım hafta sonu bakacağım inşallah memnun kalırım iyi akşamlar Peşim 165,00 YTL
    Bu makinaya altın uçlu scartla mı yoksa normal scartla mı TV ye bağlayayım. TV 72 sony 100 herz birkaç ay sonra yani son baharda 106 lcd almayı düşünüyorum koblo olarak hangisini terçih edeyim.

Öncelikle hayırlı olsun
    Altın uçlu scartla bağlanma imkanınız varsa daha iyi olur ama normal scart ile bağlanmanız da çok fark ettirmez..

• olimpia hakkında düşünceler nedir??
  • quote:

Öncelikle hayırlı olsun
    Altın uçlu scartla bağlanma imkanınız varsa daha iyi olur ama normal scart ile bağlanmanız da çok fark ettirmez..

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun

Teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim.İyi paylaşımlar..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.