Şimdi Ara

Golekontör de Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golekontöre üye olanlara bir sorum var. Dün ki goller sonucu hediye kontör geldimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leogs -- 19 Eylül 2008; 14:23:25 >

• yokmu hiç golekontör üyesi
  • KUZENİM ÜYE OLMUŞ HAFTALIK 12 kontör aldığını bilmiyor tabi herneyse goller ile kontör geldi diye düşünürken kontör sabaha kadar yüklenmemişti akşam geldiiğinde sorarım yüklenip yüklenmediğini sonucu yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

KUZENİM ÜYE OLMUŞ HAFTALIK 12 kontör aldığını bilmiyor tabi herneyse goller ile kontör geldi diye düşünürken kontör sabaha kadar yüklenmemişti akşam geldiiğinde sorarım yüklenip yüklenmediğini sonucu yazarım

teşekkürler. bana hala gelmedi.

edit: evet yeni geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leogs -- 19 Eylül 2008; 20:13:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leogs

quote:

KUZENİM ÜYE OLMUŞ HAFTALIK 12 kontör aldığını bilmiyor tabi herneyse goller ile kontör geldi diye düşünürken kontör sabaha kadar yüklenmemişti akşam geldiiğinde sorarım yüklenip yüklenmediğini sonucu yazarım

kuzenede yeni geldi 60 konter geldi sana ne kadar geldi?
  • bana daha gelmedi ya, geç geliyor
    kontörüm de kalmamıştı hiç.
    Fener ligde 4-5 tane atsa da bayram etsek
  • quote:

quote:

quote:

kuzenede yeni geldi 60 konter geldi sana ne kadar geldi?

aynı 60 kontör cimbom sağolsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

neden 60 kontör geldki 1 gole 15 kontör mü geliyor?
    bnim bildiğim gol başına 3 kontör geliyor
  • quote:

quote:

neden 60 kontör geldki 1 gole 15 kontör mü geliyor?
    bnim bildiğim gol başına 3 kontör geliyor

avrupa maçları için 1gol=15 kontör
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis
    avrupa maçları için 1gol=15 kontör

hıım güzelmiş ya haftalık 12 kontörü duyunca kuzen iptal edelim dedi bnde dedim yok dedim akşama maç var o bitsin hiç yoktan giden kontörü çıkarırız düşüncesiyle iptal ettirmedik
    dün akşam üzeri bi baktık 60 kontör geldi allah razı olsun avea dedik
  • ya benim kontörüm gelmedi FB paketine üyeydim porto maçından 15 kontör gelmesi lazımdı gelmedi, hiç de kontörüm yok, tam ihtiyacım olduğu zmaan gelmiyor. Müşteri hizmetlerini de arıyamıyorum kontör olmayınca. AVEA
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbispf

ya benim kontörüm gelmedi FB paketine üyeydim porto maçından 15 kontör gelmesi lazımdı gelmedi, hiç de kontörüm yok, tam ihtiyacım olduğu zmaan gelmiyor. Müşteri hizmetlerini de arıyamıyorum kontör olmayınca. AVEA

mail at avea merkeze olmadı şikayetvar.com a durumu yaz
  • Tamam bir eposta deneyim olmazsa oraya yazarım, sağ ol.
  • Çarşamba günü son 12 kontörümü bayılarak üye oldum. 1 gol attı fener, 15 kontör. Bugün'de 3 gol attılar 9 kontör. 24 kontörden halen eser yok. 0 kontörüm halen.. Hala yüklenmedi, p.tesiyi beklicem yüklenmezse arıcam.
    Kontör gelenlere maç bitince hemen mi yüklendi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Çarşamba günü son 12 kontörümü bayılarak üye oldum. 1 gol attı fener, 15 kontör. Bugün'de 3 gol attılar 9 kontör. 24 kontörden halen eser yok. 0 kontörüm halen.. Hala yüklenmedi, p.tesiyi beklicem yüklenmezse arıcam.

maç bitimimin ertesi günü yüklendi
  • quote:

Çarşamba günü son 12 kontörümü bayılarak üye oldum. 1 gol attı fener, 15 kontör. Bugün'de 3 gol attılar 9 kontör. 24 kontörden halen eser yok. 0 kontörüm halen.. Hala yüklenmedi, p.tesiyi beklicem yüklenmezse arıcam.

Ben de de aynı durum var, yüklemezlerse ben de MHyi arayacağım, daha önceki maçlarda gelmişti 48 saat içinde.
  • Bugün form kaydı oluşturdum, geri dönüş yaptıklarında sonucu sizinle de paylaşırım
  • quote:

Bugün form kaydı oluşturdum, geri dönüş yaptıklarında sonucu sizinle de paylaşırım

sorun aveada ise kontör yüklenmiştir diye msj yollarlar yoksa 1 kere ararlar açmadın anında msj yollarlar bizi arayın diye ne kadar süreecek bakalım cvplanması
  • sabah 9:03'de sms gelmiş 9 kontör yüklendi diye (lig içi 3 golden) ama ben formun geri dönüşünü bekliyorum halen, malum 15 kontör daha alacağım var çarşamba günü (üye olduğum gün) oynanan avrupa maçından..
  • quote:

sabah 9:03'de sms gelmiş 9 kontör yüklendi diye (lig içi 3 golden) ama ben formun geri dönüşünü bekliyorum halen, malum 15 kontör daha alacağım var çarşamba günü (üye olduğum gün) oynanan avrupa maçından..

msj aveadan mı geldi yoksa fenerbahçe diye mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.