Şimdi Ara

Golf 1.2 tsi mi tdi mi diyenlere.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Golf 1.2 tsi mi tdi mi diyenlere..
  • uysall07 kullanıcısına yanıt
    Bugün Ataköy'de yol bilgisayarımı sıfırladım. Şahane bir İstanbul trafiği içinde 1 saat 44 dakikada Ataşehir'e geldim. E5'ten Okmeydanı
    , Bomonti tünelden Beşiktaş'a, Maçka Yokuş'unu tırmanış, Nişantaşı Hüsrev Gerede'den iniş ve Fulya'dan tekrar Yıldız'a tırmanarak köprüye katılım. Baya da iniş çıkışlı bir güzergah. Bu da mı gol değil?
     Golf 1.2 tsi mi tdi mi diyenlere..

• carretera C kullanıcısına yanıt
    Araç dizel mi i ed mi? İyi değerler bnm de aklimda var hep ama şuan bütçeyi aşıyor. 320i ed düşünüyorum kismet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir konu nasıl katledilir onu çok iyi görmüş olduk katkı sunan herkese teşekkürler
  • uysall07 kullanıcısına yanıt
    Araç dizel. Böyle bir trafikte hiçbir benzinlinin 7 litrenin altında yakabileceğini sanmıyorum. Ama ne olursa olsun dediğiniz gibi eğer az km yapıyorsanız benzinliye yönelmek mantıklı. Varsın trafikte biraz çok yaksın.
  • Konu genel hatlariyla dogru ancak 38 km ortalama hizin s.ici trafikle alakasi yok soyleyeyim , ben ank-izm yaptim 70 ort hiz cikti ama genelde 110 la gittim.

Velhasil benim s.icinden anladigim 20-30 km hizla 5-10 defa durkalk olan trafiktir , yani ortalama bi insanin sabah s.merkezideki isine giderkenki trafigi s.ici trafiktir :)

Benim gorusum bu sekilde , amacim elestiri degil bana gore durumu degerlendirmektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.