Şimdi Ara

Golf 1.6 102 PS Trendline nasıldır ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
39.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba... bir kaç gün içinde Golf 1.6 102 PS Trendline almayı düşünüyorum.... ilerdede gerekirse tüp taktırmayı düşünüyorum... aynı model araç sahibi olan ve tüp taktıran var ise görüş ve önerilerinizi bekliyorum....

şimdiden teşekkür ederim...

• Gitmez çok yakar.
  • Arkadaşım hem tüple kullandı .. hemde daha sonra satıp 1.6 dsg jetta aldı ... dsg nin ciddi oranda yakıttan tasarruf ettirdigini söyledi...

bir önceki aracına (o da jetta 1.6 idi) tüp taktırmıştı ... gayet memnundu .. gidiş konusunda atmosferik, bu klansmanda ki bir 1.6 dan beklenildigi gibi gitmeyebilir.. ancak bu kesinlikle gitmez demekte değil .. düz yolda gidişi kötü deil..

Tüp iile uyum konusunda cok başarılı ... iyi bir montaj ile tüp-benzin farkını anlamk güç müş
  • Sıfırı fiyatına göre alınabilecek en iyi arabadır.
  • Bostur, fiyatina gore hostur. Ama ben o fiyatlara duz benzinli HB alacak olsam su noktada Astra Classic III'e bakardim. 35 civarina hayli donanimli bir arac; tasarim, konfor, malzeme kalitesi de pek fena degil. Bir Golf kalitesini verir mi? Vermez tabii. Ama sirf Golf olacak diye de 40 bin liraya bir kusak eski motorun uzerine giydirilmis dort teker bir direksiyon almak...bilemiyorum. Butce 40 ise ve gonulden de VW geciyorsa ben ikinci el temiz bir Jetta/Golf TSI Comfortline bakardim...

Ha, su var, "Cok saglam, basit bir araba olsun, is vs. dolayisiyla LPG ile yilda 30 bin km gidecegim, yorulmasin, dokulmesin, ama bir tarzi da olsun" yahut "donanim, yakit onemli degil, yilda 3-5 bin km kullanim icin bizi uzun yillar sorunsuz gotursun" derseniz, bu hallerde belki olabilir.

Tum bunlari soyledikten sonra, VW'nin soyle bir avantaji da var bildiginiz gibi: Alirsiniz, hosunuza gitmezse kisa sure zarfinda pek bir kaybiniz olmadan kolayca satip baska bir araca gecersiniz. O yuzden gonlunuzden geciyorsa, icinize su an itibariyla siniyorsa, tereddut etmeden alinabilir.

• Yine her zamanki gibi kullanmayanlar yorumları patlatmış Bahsedilen aracın 2010 modelini kullanmaktayım Lpg taktırdım Şehiriçinde 0,20-0,22 arası değişen bir rakam şehirlerarası ise 0,16 tl yakıt harcamam var Şehirlerarası harcamam 4 gün önce 110km/saat hız ile yaptığım ölçümdür Lpg yide 2,31 tl den aldım Aracıma sonradan 250 tl ye hız sabitleme taktırdım Direksiyonunu fonksiyonel direksiyon ile değiştirdim Aracımdan çok memnunum
  • güzel araba ama comfort bakarsan daha iyi olabilir ya sen bilirsin yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo BlueMotion 1.4 TDI 75 PS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2007 model dsgsini kullanıyorum donanım olarak zayıf ama benim tek aradığım eksiklikleri kol dayaması ve aux girişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

2007 model dsgsini kullanıyorum donanım olarak zayıf ama benim tek aradığım eksiklikleri kol dayaması ve aux girişi

Golf6 ların en baz modeli olan trendline da bahsettiğiniz özelliklerin ikiside mevcut
    Golf5 kasaların en bazında mevcut olmayan kapı kolları ve aynaların gövde rengi boyalarıda golf6 kasada standart Ayrıca deri direksiyon ve deri vites topuzuda baz modelde mevcut
    Ayrıca yine 5 kasalarda baz ile dolu modellerdeki gösterge paneli farklılığı 6 kasada standart sunuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

2007 model dsgsini kullanıyorum donanım olarak zayıf ama benim tek aradığım eksiklikleri kol dayaması ve aux girişi

Golf6 ların en baz modeli olan trendline da bahsettiğiniz özelliklerin ikiside mevcut
    Golf5 kasaların en bazında mevcut olmayan kapı kolları ve aynaların gövde rengi boyalarıda golf6 kasada standart Ayrıca deri direksiyon ve deri vites topuzuda baz modelde mevcut
    Ayrıca yine 5 kasalarda baz ile dolu modellerdeki gösterge paneli farklılığı 6 kasada standart sunuluyor

golf 6yami geçelim diyorsunuz yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

golf 6yami geçelim diyorsunuz yani

Geçtim bile :) Golf6 gerçekten güzel Çok memnunum

• Golflerde en sevdiğim özellik süspansiyonları. Tam ülkemize göre olan bozuk yol arabaları. Çukurları tümsekleri çok güzel absorbe ediyolar. Spor arabaların jatlarının eğileceği çukurları golfle hissetmiyorsunuz bile (biraz abartmış olabilirim tabi :)). Geçenlerde yol çökmüş resmen ters tümsek olmuş gece görmedim çok fena şekilde düştüm o çukura. Öleki arabanın tamponu sürttü. Ertesi gün aynı yerden geçerken baktım ve komaya girdim :) yani öle bi çukura giripte hasarsız çıkmak kolay olmasa gerek:) yaya düşenin ayağı kırılır kesin
  • Arkadaşlar merhaba bendede 1.6 tredline 2011 aracım var yalnız aracım ruhsatta steyşin diye gözüküyor sizdede bu sorun varmı bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner istanbul

Arkadaşlar merhaba bendede 1.6 tredline 2011 aracım var yalnız aracım ruhsatta steyşin diye gözüküyor sizdede bu sorun varmı bilgilendirirseniz sevinirim

Sebebi araç uzunluğun hatchback standartlarından 3cm fazla olmasıymış Sorun yok rahat olun
  • alacağın araç vw mi? tamamdır boşunu dolusunu düşünme. almansa eğer alınmaya değer.
  • Gitmez diyenleri anlayamıyorum tabi ki tsi gibi gitmez, kimse bu aracı yarışmak için de almaz =) bana kalırsa o fiyat aralığında en iyi arabadır.
  • steyşın diye yazar dogustayım bende gunde 30tane ruhsat gecıyor elıme pololarda bıle yazıyor bazen problem olmaz. 1.6 102 hp gitmez cok yakar diyen arkadaslar en basıtınden 1.4 tsi alın saglam gıdın motor bi yağ sekmanı kırsın ön ekspertızde 30 bın tl masraf cıkarsınlar. hala gitmez diyebiliyormusunuz?

hocam bora var bendede motor kodu farklı ama 102 hp 8v otomatık. ona ragmen uzun yolda 4.5 lt-5 lt arasına bile dusurebılıyorum fakat otomatık oldugu ıcın sehır ıcı 9 10lt arasına cıkıyor bunlar yol bılgısayarı verısı. ayrıca lpg lı olmasına ragmen dun 200e cıktı 4ılerı oldugu ıcın eskı sanzıman 6300 devırde devır kestı 200e cıktım. cok rahat 200lerı gorursun hıc kacırma al derım. ama alırkende astra classıclerede bak dızellerını kesınlıkle onerırım..dızel konusunda multıjetler vw'lerden daha basarılı.
  • Ankara içi yakıt ortalamam 7,8 ile 8,0 arası değişiyor

Bu arada gitmez diyenlere soruyorum Mesela 1,6 102bg ile 1,6 tdi 90bg ve 1,6 tdi105bg 0km-100km olarak kıyaslarmısınız?

Yorulmayın ben size katalog değerlerini vereyim

-------------------1,6 102bg------1,6tdi 90bg------1,6 tdi 105bg
    0-100 km/s sn.-----11,3-------------12,9---------------11,3

1,6 102bg çok iyi veya performanslı demiyorum ama kötü motor da asla değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 19 Eylül 2011; 17:16:38 >
  • 1.6 102 PS Trendline'ların yol bilgisayarının eksik gösterdiği herhangi bir veri var mı?
  • Yok yol bilgisayarı diğer donanımda olan özellikler dışında tam Eksik olabileceğini düşündüğünüz bir bölüm varsa bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.