Şimdi Ara

golf 1.8 nasıl bilirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben aslında opelciyim ama tip olarak kasa olarak çok hoşuma giden golf 4 ü gözüme kestirmeye başladım.Fakat almışken biraz seri olsun sıradan olmasın diye 1.8 düşünüyorum, aranızda kullanan varmı sorunları nelerdir özellikle parça konusunda biraz terettütüm var sorun yaşarmıyım passatın 1.8 i ile motorları aynı ise yaşayacagımı zannetmiyorum öylemiki? Birazda 1.8 bakmamım nedeni 1.6 lara göre fiyat daha düşük vergi oranından dolayı, aldıgım zaman lpg taktırcam zaten yakıt konusunu öyle halletmeyi düşünüyorum ama devirli kullanımda 1.6 ilede cok bi fark olacagını zannetmiyorum.Kısacası bana görüşlerinizi fikirlerinizde yardımcı olursanız cok mutlu olurum

• evet iyi bir seçim olabilir 1.8 golf... motor olarak sorun çıkaracağını pek sanmıyorum
  • çok teknolojik 4 silindir 20v bir motordur normal olanları 125hp turboluları 150hpdir. şuan ben de golf4 1.6 kullanıyorum aslında çok memnunum ama insanoğlu işte hep daha fazlasını istiyoruz benim de ileri de almayı istediğim arabalardan biri...
    bulabilirsen turbolusunu da alabilirsin dostum ama iyice baktırmayı unutma bir de lpg taktırdın mı oofff offf... sabah sabah canım sıkıldı yavv
  • Eğer performans istiyorum diyorsan 1.8 seni tatmin etmez emin olabilirsin ayrıca ara bir motor seçeneği aynı motor passat 1997-2000 modelleri arasında çok az sayıda satışa sunuldu tamirat konusu problem olmayabilir ancak parça temini gerekirse biraz sıkıntı yaşarsın.1.8 motor alcaksan kesinlikle turbo al
  • her golf gibi sorunsuz ama çok yakar...
  • bizzat bir sene boyunca kullandım. ondan öncede 306 gti sahibiydim. 306 dan sonra yakıtında baya bi düşüş oldu. ancak golf 4ümü sattıktan sonra golf 5 aldım. inan 1.8 daha az yakıyor 1,6 dan. çünki kasa 1,6 ya ağır geliyor. parça konusunda bilmem ama ortalamanın biraz üstünde performansa ve makul düzeyde yakıta sahip.
    kesinlikle şiddetle tavsiye ederim
  • 1.8 i ne yapacaksınız alın bi 1.4 tsı keyfinize bakın. performans istediginizde basın gaza sizi koltuga yapıitırısn yakıt ekonumisi isterseniz 3000 devri geçmeyin yeter
  • güzel bir araba.bizde 4 motion var.20v olduğundan 1.6lar bakımdan arasında çok fazla yakıt farkı yok.vergiside yüksek değil.yanlız golflerde direksiyon sisteminde sorun çıkabiliyor ona dikkat et.bakarsan o da seni memnun eder....detaylı bilgi verilir(pm) arabamı iyi tanıyorum ve seviyorum
  • iyi çocuktur alkolü sigarası yoktur yalnız ara sıra hastalanır ve servise pardon doktora gittiğinde çok masraf çıkarır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.