Şimdi Ara

Golf 2012 model 1.6 normal benzinli araç için tüp önerileriniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni golf aldım tüp taktırmayı dusnuyorum bu motorda hangi tup daha cok uyum ve randıman saglıyor yardımcı olursanız sevinirm.. Şimdiden teşekkurker

• Ali bey hiç taktırma derim.Lord66 isimli üye bir hesap yapmış.inceledikten sonra lpg'yi tekrar düşünün.Lord 66 diyorki:
    --------------------------------------------------------------------------------

Benzin 4,44 LPG 2,70 TL
    100 km de 8 Litre benzin yakıyorsa 9,5 Litre LPG yakar
    8*4,44=35,52
    9,5*2,70=25,65
    100 km de tasarruf 9,87 TL
    10.000 km de 987 TL
    Yılda 20.000 km yapan 1 sene sonra amorti ediyor.
    Şuan ki fiyatlarla bile benzine göre hesaplı.LPG nin fiyatı yükselince benzin yada mazot yerindemi sayacak.2-3 sene sonra burada yorum yazanlar 2-3 sene önce taktırılsa ekonomik olurdu diyecekler yine.Sonuçta LPG tasarrufludur.Heleki şehiriçi kullanımı fazla ise çok daha tasarrufludur.

Ben Mercedes e200 kullanıyorum.(2000cc) Bu hesabı yapınca lpg'den vazcaydım.Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trenci1

Ali bey hiç taktırma derim.Lord66 isimli üye bir hesap yapmış.inceledikten sonra lpg'yi tekrar düşünün.Lord 66 diyorki:
    --------------------------------------------------------------------------------

Benzin 4,44 LPG 2,70 TL
    100 km de 8 Litre benzin yakıyorsa 9,5 Litre LPG yakar
    8*4,44=35,52
    9,5*2,70=25,65
    100 km de tasarruf 9,87 TL
    10.000 km de 987 TL
    Yılda 20.000 km yapan 1 sene sonra amorti ediyor.
    Şuan ki fiyatlarla bile benzine göre hesaplı.LPG nin fiyatı yükselince benzin yada mazot yerindemi sayacak.2-3 sene sonra burada yorum yazanlar 2-3 sene önce taktırılsa ekonomik olurdu diyecekler yine.Sonuçta LPG tasarrufludur.Heleki şehiriçi kullanımı fazla ise çok daha tasarrufludur.

Ben Mercedes e200 kullanıyorum.(2000cc) Bu hesabı yapınca lpg'den vazcaydım.Selamlar...

Hesap güzel amma birde o mercedes şehir içerisinde 100 km de 14lt benzin yakmasa...

• quote:

Orijinalden alıntı: alionur237

Yeni golf aldım tüp taktırmayı dusnuyorum bu motorda hangi tup daha cok uyum ve randıman saglıyor yardımcı olursanız sevinirm.. Şimdiden teşekkurker

prins.
  • ÖMER USTAYA KATILIYORUM PRİNS EN İYİLERİN TERCİHİ

• Ben de aynı araç var 2012 model landi renzo takdırdım şu an için sorun yok memnunum.
  • Prins VSI2 Tercih edebilirsiniz 2.450 10 taksit. Uluslararası Prins belgeli usta ve mühendisler tarafından montaj yapılmaktadır.

Not: Prins'le yol sormaya son! Prins montajında navigasyon cihazımız hediyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinsson-Wolf -- 15 Mart 2012; 10:49:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alionur237

Yeni golf aldım tüp taktırmayı dusnuyorum bu motorda hangi tup daha cok uyum ve randıman saglıyor yardımcı olursanız sevinirm.. Şimdiden teşekkurker

Prins+kaliteli işçilik.
  • BRC ıle aracınız mukemmel uyun saglar.Dunya'da ve Turkıye'de otomobıl fırmalarının 0 km araclarda tercıhı BRC dır.
  • teknolojide dunya devi kore mali
    BMD İNKAGAS
  • Aracın Golf ise PRİNS yakışır . . .
  • brc den daha fazlasına gerek yok hatta iyi bir işçilik ile atiker bile olabilir.
  • golf6 1.6lt var şuan bende Brc taktırdım bi sorun yaşamadım tavsiye ederim tabi iyi bir usta takmalı..
  • Ben kit MTM yi öneririm! pins ile aynı marka enjektörlere sahip.bu işin özü kaliteli enjektör ve sağlıklı montaj!
    Ayrıca prinsden daha hesaplı.kit mtm yorumlarına bakarsan ne kadar sorunsuz bir lpg kiti olduğunu anlarsın.
    Bir senedir kullanıyorum benzinden lpg ye geçtiğini bile hissetmiyorum.
  • Aracınız sanırım mpi motor marka bağımlısı değilseniz eğer aldesa, atiker veya kme gibi hesaplı kitler fazlasıyla işinizi görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.