Şimdi Ara

Golf 4'e modifiye yapsaydınız ne yapardınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
17.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende golf (4)'ün metalik gri renkli modeli var? araca birşeyler yapayım dedim ama kararsız kaldım. Siz olsaydınız ne yapardınız? Veya ne yaptınız:) yardımcı olu musunuz:)

• en guzelı sadedır kardesım bence tabı motorada bısı yapmaya kalkarsan 325.000 den asagıya yakmıyor.bence degmez :) ama bence guzel bu....

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

en guzelı sadedır kardesım bence tabı motorada bısı yapmaya kalkarsan 325.000 den asagıya yakmıyor.bence degmez :) ama bence guzel bu....

hoşş:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerzee

hoşş:)))

Alıntıları Göster
    Golfün en güzel kasası zaten 4, 5 olanlar düşünsün "Nasıl modifiye yapsam?" diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Golfün en güzel kasası zaten 4, 5 olanlar düşünsün "Nasıl modifiye yapsam?" diye

Alıntıları Göster
    bencede golf 4 guzel 5 e gore.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bakın fotodaki golf teki jantları atıcaksın be 17 nikelaj jant takıcaksın o zman gör tip bu arada cam filmlerin cok koyu olmasın GRi aracı bozuyor...Önlere ANGEL EYES arka stoplarada güsel ledli stop takar ön ve arka tampolarını polyester cilerde güsel dizayn ettirirsen cok güsel bir makine elde edersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __RaVe__®

bakın fotodaki golf teki jantları atıcaksın be 17 nikelaj jant takıcaksın o zman gör tip bu arada cam filmlerin cok koyu olmasın GRi aracı bozuyor...Önlere ANGEL EYES arka stoplarada güsel ledli stop takar ön ve arka tampolarını polyester cilerde güsel dizayn ettirirsen cok güsel bir makine elde edersin...

Alıntıları Göster
    bence jantları guzel sadece fılm fazla gelmıs.angel yapsan trafık karısıyor 8000k xenona da karısıyor.en ıısı 6000k xenon ama 8000k xenonu deyısmem hıc bır seye ceza yıyenınız varmı?

• quote:

bence jantları guzel sadece fılm fazla gelmıs.angel yapsan trafık karısıyor 8000k xenona da karısıyor.en ıısı 6000k xenon ama 8000k xenonu deyısmem hıc bır seye ceza yıyenınız varmı?

Alıntıları Göster
    İlk olarak sunu belirteyim angel demek xenon yapmak değildir.
    Öyle düşünüyorsanız angellarda normal ampüllerinizi kullanabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 5 Nisan 2007; 12:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __RaVe__®

İlk olarak sunu belirteyim angel demek xenon yapmak değildir.
    Öyle düşünüyorsanız angellarda normal ampüllerinizi kullanabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    bılıyorum merceklı bende ole yapmayı dusunuyorum ama ampullu deyıl xenonlu fakat onu takmak ıcın on farların kırılıp cıkartılıp sılıkonla yapıstırıldını duydum vazgectım.suan bende hem ampul var hem xenon
  • quote:

bılıyorum merceklı bende ole yapmayı dusunuyorum ama ampullu deyıl xenonlu fakat onu takmak ıcın on farların kırılıp cıkartılıp sılıkonla yapıstırıldını duydum vazgectım.suan bende hem ampul var hem xenon

Alıntıları Göster
    aslında tam tersi golf 5 modifiye olunca canavar oluyor

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ceycey84x

kesinlikle, çok daha asil bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

quote:

Orjinalden alıntı: ceycey84x

kesinlikle, çok daha asil bir araç

Alıntıları Göster
    anlaşıldığı üzere siyah filim olmaz diyorsunuz. ön ve arka tamponlşarı yere yaklaştırmayı düşünmüyorum. ne gibi seçenkeler var bir fikri olan arkadaşımız var mı?

• quote:

anlaşıldığı üzere siyah filim olmaz diyorsunuz. ön ve arka tamponlşarı yere yaklaştırmayı düşünmüyorum. ne gibi seçenkeler var bir fikri olan arkadaşımız var mı?

Alıntıları Göster
    benım gosterdıgım resımde cıkar fılmlerı bence cok super :) bıde angel eye
  • quote:

benım gosterdıgım resımde cıkar fılmlerı bence cok super :) bıde angel eye

Alıntıları Göster
    bu linkten faydalanabilirsin..Ufak tefek değişiklikler yapıp araba üzerinde görme şansın var..

http://dubmodder.com/app/welcome.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ibryldz

bu linkten faydalanabilirsin..Ufak tefek değişiklikler yapıp araba üzerinde görme şansın var..

http://dubmodder.com/app/welcome.html

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar ben aracı aldığımda cantlar alışımlı özel takılmış angel eye tam olrak nedir bilgisizliğimi mazur görün?

• quote:

sağolun arkadaşlar ben aracı aldığımda cantlar alışımlı özel takılmış angel eye tam olrak nedir bilgisizliğimi mazur görün?

Alıntıları Göster
    merceklı goz oluyor yanı bır nevı x5 lerde falan var farkettıysen?
  • quote:

merceklı goz oluyor yanı bır nevı x5 lerde falan var farkettıysen?

Alıntıları Göster
    hiç dikkat etmedim ama bir araştırayım maliyeti ne kadardır? fikrin var mı a
    Pasifik için şunu diyorum araç DEliii:) manyak bişi kız gibi:) Comf. gördüm onca bunun yanında biraz yenge kalıyor.
  • quote:

hiç dikkat etmedim ama bir araştırayım maliyeti ne kadardır? fikrin var mı a
    Pasifik için şunu diyorum araç DEliii:) manyak bişi kız gibi:) Comf. gördüm onca bunun yanında biraz yenge kalıyor.

Alıntıları Göster
    anlamadım comfortlıne la pasıfıc arasında ne fark var?600 ytl cıvarı bu farlar.bende comfotlıne var da merak ettım arasındakı farkı donanım olarak dıjıatal kılıma yok pasıfıc te?kasa olarak degısıklık yok bıldıgım kadarıyla anlamadım yaw ben :)
  • quote:

anlamadım comfortlıne la pasıfıc arasında ne fark var?600 ytl cıvarı bu farlar.bende comfotlıne var da merak ettım arasındakı farkı donanım olarak dıjıatal kılıma yok pasıfıc te?kasa olarak degısıklık yok bıldıgım kadarıyla anlamadım yaw ben :)

Alıntıları Göster
    donanım olrak pek fark yok açıkscası ama model olarak 2003 ve üstü çıktıkları için daha temi:) benim aldığım ise nerdeyse hiç kullanılmamış 23binde aldım:) içte dışta çizik yok:) araca ne yapsam diye düşünüyorum modifiye ama bir yandan da kıyamıyom :)

• quote:

donanım olrak pek fark yok açıkscası ama model olarak 2003 ve üstü çıktıkları için daha temi:) benim aldığım ise nerdeyse hiç kullanılmamış 23binde aldım:) içte dışta çizik yok:) araca ne yapsam diye düşünüyorum modifiye ama bir yandan da kıyamıyom :)

Alıntıları Göster
    hım anladım sen temızlık bakımından dıyorsun.ya donanım olarak zaten pasıfıc daha dusuk comfortlıne gore acaba merak ettım ıkısıde aynı kılometrede comfortlıne mı pasıfıcmı alırdın?aynı temızlıkte dıyelım bıde??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.