fArkadaşlar golf'e sıralı gaz taktırsam artım eksim ne olur? Kulaktan dolma bilgi değil sağlam izlenim istiyorum yardımcı olur musunuz?
arkadaşım ben BRC FAST SIRALI SİSTEM taktırdım ankarada 1.600 ytlye patladı maşallaahı var arabanın benzinden hiçbir farkı yok emin olabilirsin güvenle taktır arabandan hiç inme.. yanlız BRC nin tek kötülüğü biraz ses yapıyor fakat rahatsız edici düzeyde deil ve en güvenilir marka diyebilrim
quote:
Orjinalden alıntı: frozenrealm
arkadaşım ben BRC FAST SIRALI SİSTEM taktırdım ankarada 1.600 ytlye patladı maşallaahı var arabanın benzinden hiçbir farkı yok emin olabilirsin güvenle taktır arabandan hiç inme.. yanlız BRC nin tek kötülüğü biraz ses yapıyor fakat rahatsız edici düzeyde deil ve en güvenilir marka diyebilrim
Tşk arkadaşım başka fikri olan var mı?
adamlar 50 bin euro luk araçlara taktırıyorlar. Bizim komuşunun var Beyzar bir Golf 4 oda Dizelini alcaktı sonra lpg ci arkadaşı bunu ikna etmiş oda sıralı taktırmıştı. Adam gayet menmundu yakıt süper diyordu performansta kayıp ta yok bir sorun falan da çıkmamış. Ama istersen hangi marka olduğunu sorarım
memnun olurum zahmet olmazsa çünkü ciddi anlamda düşünüyorum. Aynı aracı kullananlardan öğrenmek ii olur:)
quote:
Orjinalden alıntı: net_katil
adamlar 50 bin euro luk araçlara taktırıyorlar. Bizim komuşunun var Beyzar bir Golf 4 oda Dizelini alcaktı sonra lpg ci arkadaşı bunu ikna etmiş oda sıralı taktırmıştı. Adam gayet menmundu yakıt süper diyordu performansta kayıp ta yok bir sorun falan da çıkmamış. Ama istersen hangi marka olduğunu sorarım
BRC miş Az önce eve gelirken rastladım.Hemen sordum Ama abicim sen yinede araştırmaya devam et
Kesinlikle pürüz istemiyorum,başım ağırmasın diyorsan,düzgün,iyi bir ustaya Prins taktır bence...
Avustralya'dan Türkiye'ye senelik izne gelen bir akrabamızla konuştum dün. 4000cc'lik Ford taksisi varmış.Taksi işletmeciliği yapıyor orada. 15 senedir LGP kullanıyorum ve günde 700 km yol yapuorum diyor. LPG'den vazgeçmem kesinlikle diye ekliyor. Avustralya'da LPG 39 kuruşmuş. Ama hepsinden önce LPG motor için çok iyi bir yakıt diyor.
LPG DÖNŞÜM FORUMUNA GİR.ORADA BOL BOL YORUM BULURSUN.BİZDE PASSAT 1.8 T VAR ÇOK MEMNUNUZ.PRİNS MARKA KİT TAKTIRDIK.0.165 YTL KM DE YAKIT TÜKETİMİ PERFORMANSDAN HİÇ BİŞEY KAYBETMEDİ.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum. bu lpg işi yakıt olarak güzel, az yakıyor. performans da gözle görülür düşüş yok. ama benim takıldığım bir konu var. eğer lpg taktırınca motorun ömründe bir kısalma olurmu? mesela normalde 300-350bin km dayanacak motor 150-200bin km de bitmeye başlarmı? sonuçta bu arabaların motorları fabrikadan çıkarken kurşunsuz benzine göre dizayn edilmiş. birde fabrika çıkışı lpg li araç üretilmeyecekmi hiç? bir ara yanlış hatırlamıyorsam doğan şahinler fabrika çıkışı lpgli idi. hatta lpg li olanların benzin depo kapağı sol tarafta idi. hepinize saygılar. kusura bakmayın belki bu başka bir topik in konusu ama burada muhabbeti geçti diye sordum. taktıracak arkadaş bu konuyuda dikkate alır belki tabi benim düşüncem yanlış değilse...
Kesinlikle tavsiye etmiyorum eğer ki kaskon varsa kaskonun anlaşmalı olduğu hiç bir servis seni kabul etmiyor başımıza geldi ordan biliyorum
aracı kendi elinle hurdacıya atarsın derimmm..
araçta kasko varsa sigortacılarla problemler yaşanıyor,ama yok ben taktırmayı düşünüyom dersen ATİKER markayı öneririm.12 taksitle 1200YTL.
BRC kmde şehir dışı 125 şehir içi dışı karışık 135 bu arada BRC FAST sırali sistem olacak
Ben taktıranlardan hiç bir şikayet almadım. BRC ve Zavolli marka iyi diyorlar. Bu işlerden anlayan birisi Zavolli çok iyi marka demişti tabi benim fazla bilgim yok araştır derim. İyi marka olsun bence.
bende aldesa taktırdım çok şükür bi sorun görmedim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme