Şimdi Ara

Golf 4 hız problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracım 2000 model golf4 Comfortline ve lpg mevcut, yakın zamanda aracımın baskı balatasını ve triger setini yenilettim. Aracım şuan kalkışlar ve 3. vitese ve 80km/s' e kadar çok seri çabuk hızlanıyor, ancak 100 den yukarı çıkarken 5. viteste dip gaz vermeme rağmen 120 çıkarken zorlanıyor ve devir 4000'e kadar çıkıyor. Aracım 1.6 bu hızlarda hiç zorlanmıyor olması gerekiyor sizce bunun sebebi ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: nelibula

Merhabalar,

aracım 2000 model golf4 Comfortline ve lpg mevcut, yakın zamanda aracımın baskı balatasını ve triger setini yenilettim. Aracım şuan kalkışlar ve 3. vitese ve 80km/s' e kadar çok seri çabuk hızlanıyor, ancak 100 den yukarı çıkarken 5. viteste dip gaz vermeme rağmen 120 çıkarken zorlanıyor ve devir 4000'e kadar çıkıyor. Aracım 1.6 bu hızlarda hiç zorlanmıyor olması gerekiyor sizce bunun sebebi ne olabilir?

otomatik olmayan araçlarda uygun olmayan devirlerde gaz pedalını birden köklemek motorun boğulmasına veya bayılmasına yolaçabilir. vitesi biraz erken büyültmüşsün eğer seri hızlanmaksa amacın.
  • Bobinlere baktir hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben araştırdım 100km/s 3000 devir için normalmiş, beyinsis bahsettiği gibi de erken geçtiysem vitesi ondan olabilir, teşekkürler.
  • Avans ayarı yapılmalıdır. Lpg'ile 200km hıza çıkabilir.

• avans ayarı dediğiniz zengin ayarı mı oluyor ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nelibula

ben araştırdım 100km/s 3000 devir için normalmiş, beyinsis bahsettiği gibi de erken geçtiysem vitesi ondan olabilir, teşekkürler.

Bu durum eğime bağlı. Dik bir yokuşta 4000 hatta çok dikse 5000 bile isteyebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    1.3 Egea motor titreme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.