Bildirim
GOLF 4 XENON ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam biliyorum da işte bir heves ettik taktırmaya muayeneden yeni çıkardım arabayı 2 yıl rahatım. muayene bitene kadar taktırmak istiyorum.. İlla da xenon olsun istiyorum.. -
İlla küfür yemek istiyosun yani. Xenon far mercek yoksa her türlü göz alıyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
İlla küfür yemek istiyosun yani. Xenon far mercek yoksa her türlü göz alıyo.
4300 k alsam far ayarı yaptırsam hala göz alır mı neticede sarı ışık da göz alıyor. xenon da biraz fazla alır hepsi bu. -
xenon ışığını fazla dağıtarak verir. Mercek olmasının nedeni belli bir noktada toplamasıdır. O nedenle K değerinden çok xenonun yapısı ile alakalı bir durum fazla dağınık vermesinden dolayı yolu istediğin gibi aydınlatmaz. -
yenimi aldınız aracı -
3 ay oldu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay oldu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bozma orjinalliğini, küfür de yeme. Xenon'un öyle çok bir olayı yok güzel gözükmesi dışında, o kadar güzel gözükmese de olur golf 4. Orjinal mercekli olmadıktan sonra sanayi şahininden farkın kalmaz görsel olarak, net.. -
İnsanları rahatsız etmeyin merceksiz kullanarak, göz almaz diyene kesinlikle inanmayın. Beyaz ampul takın xenon gibi görünür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X