Şimdi Ara

Golf 5 Arka kapılara hoparlör takımı ve Eskişehirde kime yaptırılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım Golf 5 midline.Arka kapılarda hoparlör yeri var fakat tesisat yok VW'nin utanç kaynağı yani .
    Ben eskişehirde ikamet etmekteyim ve arkalara hoparlör takıtırcam. Biraz çetrefelli bir iş döşemeler sökülecek vs. İşinden iyi anlayan birine yaptırmak lazım. Pionner 16.5 cm lik şift çıkışlı hoparlör düşünüyorum.
    Bazı arkadaşlar yetkili serviste yaptır hem garantili olur hemde dışarıya gmre fazla fiyat farkı almazlar diyorlar.
    Aracımda Navitech DTV 8600 var.
    En önemlisi Eskişehirde kime yaptırmalıyım bu işi ? parasını geçtim aracımı şuanki gibi teslim almak istiyorum işlemlerden sonra. Bilgisi olan arkadaşlar yardıma :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taho26 -- 18 Aralık 2013; 18:56:08 >

• takipteyim aynı dert bende de var ;) ibiza 2013 style makyajdan sonra arka kapılardan iki hoparlörü çalmış vw
  • İnanın aldığımda şok oldum Golfü Ben patlak sandım hoparlörler halbuki arkadaşlar tesisatı bile çekmemişler

Biraz araştırdım açıklama yapıyım.
    Media Markta gittim pionnerin 17 cm lik hoparlörünü gösterdiler.(Kenwood önerdi orda çalışan daha iyi olduğunu söyledi)
    medi markttan alınca Eskişehirde Işık oto audio diye bir yer varmış oraya taktırıyormuşuz 2 yıl garanti veriyorlar.
    20 tl montaj ücrei
    60 tl tesisat için kablo
    280-300 tl tutacak gibi.

Bu konu hakkında BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN bize acilen yol göstermesi lazım. Bekliyorum İyi Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: taho26

Arkadaşlar aracım Golf 5 midline.Arka kapılarda hoparlör yeri var fakat tesisat yok VW'nin utanç kaynağı yani .
    Ben eskişehirde ikamet etmekteyim ve arkalara hoparlör takıtırcam. Biraz çetrefelli bir iş döşemeler sökülecek vs. İşinden iyi anlayan birine yaptırmak lazım. Pionner 16.5 cm lik şift çıkışlı hoparlör düşünüyorum.
    Bazı arkadaşlar yetkili serviste yaptır hem garantili olur hemde dışarıya gmre fazla fiyat farkı almazlar diyorlar.
    En önemlisi Eskişehirde kime yaptırmalıyım bu işi ? parasını geçtim aracımı şuanki gibi teslim almak istiyorum işlemlerden sonra. Bilgisi olan arkadaşlar yardıma :))

https://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276?fref=ts

ankarada böyle bir yer var orada yardımcı olurlar fazla uzak değilsin aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Orijinalden alıntı: taho26

Arkadaşlar aracım Golf 5 midline.Arka kapılarda hoparlör yeri var fakat tesisat yok VW'nin utanç kaynağı yani .

https://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276?fref=ts

ankarada böyle bir yer var orada yardımcı olurlar fazla uzak değilsin aslında

Hocam teşekkürler bayağa çalışıyorlar belli işlerinin ehliler. Eskişehirde bir yer bulamazsam gidebileceğim bir adres :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.