Şimdi Ara

travez takozu ve beşik kolu nedir ? (gerçek isimleri) ön takım yenileme bakımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • travez takozu ve beşik kolu nedir ? (gerçek isimleri) ön takım yenileme bakımlar
    travez takozu ve beşik kolu nedir ? (gerçek isimleri) ön takım yenileme bakımlar

bunların hepsini sipariş verdim satın aldım kargolama bekliyorum aracımın yağ bakımlarını ilk defa 1,500 km geçirdim işler yoğun olduğu için ilgilenemedim maalesef hal böyle olunca sanayiye gitmişken bi rot balans servisine gittim arka tarafta herhangi bir sorun olmadığını ön takımda arızalı olan parçaları bir liste yaptı verdi yağı ayrı bir yerden motul olarak sipariş geçtim fakat şöyle bir sorun var

2 adet travez takozu

2 adet beşik kolu

2 adet travez takozu dediği parça bu mu ?

travez takozu ve beşik kolu nedir ? (gerçek isimleri) ön takım yenileme bakımlarparça filosu
    NIBS037 ÖN Motor Travers ÖN BURCU CEY Yedek Parça Fiyatı
    https://www.parcafilosu.com.tr/nibs037-cey-on-motor-travers-on-burcu

yoksa bu mu ?

travez takozu ve beşik kolu nedir ? (gerçek isimleri) ön takım yenileme bakımlarparça filosu
    NIBS036 ÖN Motor Travers ARKA BURCU CEY Yedek Parça Fiyatı
    https://www.parcafilosu.com.tr/nibs036-cey-on-motor-travers-arka-burcu

beşik kolu dediği ise tahminim ce şu parçalar

N908 Sağ Alt Salıncak CEY Yedek Parça Fiyatı
    https://www.parcafilosu.com.tr/01999-orjin-sag-alt-salincak

1770830 Alt Sol Salıncak CEY Yedek Parça Fiyatı
    https://www.parcafilosu.com.tr/1770830-cey-alt-sol-salincak

üste ekledim travez takozu ve beşik kolu dediği parçalar doğrumu ?

• Ustanız salıncağa beşik diyorsa,

burca takoz diyorsa acilen ustanızı değiştirin.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

tam olarak sürekli gittiğim bir yer değil hocam ama dikkat ederim ustanın yazdığı listede benim aldıklarım ile yanlış olanı var mı ? hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 16 Şubat 2022; 21:43:48 >

• şimdi olmada ileri doğru bobinler ve bujileri değiştireceğim fakat bobin ve buji de tek marka kullanmak istiyorum ngk bosch marka istemiyorum aralarında fark var mı ,?

• aslında travers (travez değil) yada sanayi adıyla bilinen "beşik" aynı şeydir. genel şekli beşiğe benzediği için öyle diyorlar. yanlız ona ait ön ve arka takozlar birbirinden farklı parçalar, önler daha uzun arkalar daha kısa oluyor. ustanız 2 adet derken önler içinmi yoksa arkalar içinmi onu söylememiş.

yine beşik kolu terimini ilk defa duydum, kasttetiği şeye (eğer tahmin ettiğimiz şey doğru ise) alt tabla yada salıncak deniyor genelde. eğer ustaya whatsapp ile ulaşabilirseniz alttaki kroki resmini atıp tam istediği parçaları doğrulatın hocam, bi yanlış anlaşılma olup iade-miade sonradan uğraşmaktan iyidir. krokiden anladığım ustanız alt tablaya beşik kolu diyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

ön travers burcu ve arka travers burcu bunlar ön ve arka olarak 1 adet mi oluyor yenilenmişken hem ön hem arka alayım 2 sinide değiştireyim çok maliyetli değil zaten beşik kolları zaten sağlı sollu 2 adet satın aldım zaten tekrardan teşekkürler

• berke_17. kullanıcısına yanıt

yok 2'şer tane hocam, 2 ön - 2 arka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam tekrardan teşekkürler onları hem arka hem ön 2 şer adete çıkardım

• hocam 5 litre motul 290 lira çok ucuz değil mi?

• Bellup B kullanıcısına yanıt

Bana normal geldi hocam biraz indirimde almıştım ama

evet yağ çarşısında da 345 liraymış, siz yine de iyi kontrol edin orijinalliğini. 2020 eylülde 5w40 5 litre 8100 x-cess 220 liraya almıştım o yüzden biraz ucuz diye düşündüm.

2021 ekim ayında 360 liraya almıştım. Siz yine de orjinalliğini kontrol edin.

• Bellup B kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam gelince kontrol edeceğim teşekkürler

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

ettim hocam 2021 7 ayı tarihli ve arkasında defter şeklinde açılıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.