Şimdi Ara

GOLF 5 BAKIM MODİFİYE GÜNCEL :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
23.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün biraz gürültülü bir ortamda egzozun videosunu aldım, amatör oldu biraz ama kusura bakmayın artık.

http://www.youtube.com/watch?v=-SjApxdoTYo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdemirtas -- 18 Mart 2012; 19:08:50 >
  • 225 lastik sorun oldu mu?

1.6 115'lik araçta çekiş sorunu oluşturuyor mu?
  • yol tutuşu arttı, ama manevra kabiliyeti biraz zorlaştı diyebilirim arkaya biri oturdugunda ise kasislerde sürtmeler olabiliyor arkalara kamber verdireceğim onun için henüz araştırmasını yapamadım
  • Hocam şöyle güzel önlü arkalı bir kaç fotoğraf eklemedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 18 Mart 2012; 22:15:36 >
  • sorma farkındayım :) kısa sürede halledicem
  • Çok iyi olmuş üstat emeğine sağlık hamurda iyi olunca böyle başarılı bir sonuç çıkmış ortaya nacizane görüşüm 3,5cm yay oldumu bide tamamdır.
  • çok güzel olmuş araç,bide sağlam müzik sistemi yaptırdınmı bangır bangır
  • merhaba arkadaşlar

ben konunun tam yeri neresi bilmiyorum ama bu hafta içerisinde bir tane golf 5 aldım. hala elime geçmedi ama aracı satışta bağladım.

benim sormak istediğim birkaç konu var siz golf severlere.

1- kapı kollarındaki pencere otomatikleri yıpranmış durumda ve değiştirmek istiyorum. nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?

2- araca zexon far takmayı düşünüyorum. tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?

3- kapı kolları siyah renkte ben onları arac ile aynı renk yaptırmak istiyorum. böyle bir imkanımız var mı?

aracımın resmi bu :) sonunda bir golf sahibi olmak çok güzel bir şeymiş :)

GOLF 5 BAKIM MODİFİYE GÜNCEL :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

merhaba arkadaşlar

ben konunun tam yeri neresi bilmiyorum ama bu hafta içerisinde bir tane golf 5 aldım. hala elime geçmedi ama aracı satışta bağladım.

benim sormak istediğim birkaç konu var siz golf severlere.

1- kapı kollarındaki pencere otomatikleri yıpranmış durumda ve değiştirmek istiyorum. nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?

2- araca zexon far takmayı düşünüyorum. tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?

3- kapı kolları siyah renkte ben onları arac ile aynı renk yaptırmak istiyorum. böyle bir imkanımız var mı?

aracımın resmi bu :) sonunda bir golf sahibi olmak çok güzel bir şeymiş :)

Cam otomatiklerini servisten veya çıkmacıdan temin edebilirsiniz.
    Xenon yaptıracaksanız kesinlikle mercekli yaptırın.
    Kapı kollarını ve yan,öndeki siyah renkli çıtaları gövde rengine boyatabilirsiniz,gayet güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnRe -- 26 Nisan 2012; 20:30:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tdemirtas

jack_daniel's Yorumlar için teşekkür ederim montaj sonrası resimlerini mutlaka paylaşacağım

autoholic ben aracı allayıp pullamıyorum, satmak içinde araba toplamıyorum. şasesini kulesini direklerini sizden az düşünecek tarzda amatör birinemi benziyorum oradan böyle yorumlarla gelmeyin bundan sonra bu konuya. yaptıgımız işi paylaşıyoruz. yapıcı eleştirici istiyoruz , bilmişlik değil.

beamer dostum çok teşekkürler yorumun için mat renkleri bende düşünmedim değil ama temizliği ayrı bir dert demode olması ayrı bir dert :)) benim aklımda olan renkler aşağıdakiler ne düşünürsün

şeker beyazı

estroil blue

bu ikisi arasında gidip geliyorum.

biraz hort olacakama ŞEKER beyazı iyiymiş

• Araç 10 numara olmuş zaten bu golf 5 lere GTİ tampon şart.
  • arkadaşlar bir sorum olacak. bende de gol V var sıkıntım şu:
    sağ arka stop lambamın (bagaj kapağındaki-çamurluktaki değil) içi tozlanmış. sanırım basınçlı su falan zorladı ve aradan bir yerden de su almış. bunu nasıl temizlerim yada temizleyebilir miyim?
  • zahmetli bi operasyon olmuş ama fazlasıyla verilen emeğe değmiş ...kazasız sürüşler
  • araç aydına gitti

buda yeni bebeğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tdemirtas

araç aydına gitti

buda yeni bebeğim :)

Ne kadara sattınız hocam aracı.
    Yeni aracınızda hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.