Şimdi Ara

GOLF 5 BAKIM MODİFİYE GÜNCEL :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
23.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi gidiyorsunuz maşallah devamını bekleriz. Jantlar biraz değişik durmuş ama araç tam bitmediğinden mi yoksa başka bir neden mi var tam karar veremedim. Arka tampon çok yakışacağa benziyor
  • Jantlar çok hoş durmuş. Devamını bekliyoruz.
  • Ooo iyiymiş,yarın kaplanıyormuş

Kaplanır kaplanmaz fotoğraf isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tdemirtas

Kısmetse yarın kaplanıyoruz :)

GOLF 5 BAKIM MODİFİYE GÜNCEL :)

Jantların çok hoşuma gitti şahine oturtasım geldi

• teşekkürler, bu akşam kapı kolları söküldü aracı garaja aldım yarın kısmetse kaplanacak fotograf ekleyeceğim.
  • jantların bu kadar cok yakısacagını tahmın etmıyordum guzel bır secım olmus
  • teşekkür ederim sevgili burak
  • Hayirli olsun guZel gidiyor calışmanı kolay gelsin.
    Bir de sunu sormak isterim. 18" jant sıkıntı yarat miyor mü ? Yeni aldığım otomobilde(clk) 18" var ve tam sag tam sol yapınca surtuyor, direksiyon dönüşlerden sonra düzgün sekilde geri toplamıyor on takım kontrolü ve ayarı yapıldığı halde durum bu. Siz günlük hayatta çukura girme stresi hariç olarak 18" leri rahat kullanabiliyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu Emeğinize sağlık . Bu araca gerçekten en çok yakışan jantlardan biri de bu yanlış anlamadıysam mavi kaplanıcak araba o renk te bu araca çok yakışıyor . Güzel bir araç olacağı her halinden belli , kaplandıktan sonra ki halinin resimlerini bekliyorum
  • tebrik ediyorum hocam sabır ve emek işi.....
  • Harika modifiyeler yapmışsın. eline sağlık. Allah utandırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gajiin

Hayirli olsun guZel gidiyor calışmanı kolay gelsin.
    Bir de sunu sormak isterim. 18" jant sıkıntı yarat miyor mü ? Yeni aldığım otomobilde(clk) 18" var ve tam sag tam sol yapınca surtuyor, direksiyon dönüşlerden sonra düzgün sekilde geri toplamıyor on takım kontrolü ve ayarı yapıldığı halde durum bu. Siz günlük hayatta çukura girme stresi hariç olarak 18" leri rahat kullanabiliyor musunuz ?

cukurlar harıcı saga sola donuslerde hıc bır fark yada olumsuzluk olmuyor
  • @autoholic

Tam bir egoistsin, bu kaprisler kime ?

------------

Hocam tam istedigim seyleri yapmissin nerdeyse, ellerine saglik. Cok yakismis, harika olacak bu arac :) gozden kacirmis olabilirim, mobilciyim ama..aracin motoru nedir ?
  • Güzel yorumlar için teşekkür ederim,

1- aracın 1.6 fsi 115bg,
    2- jantlarla kullanım dikkat istiyor, ofset oldugundan kaldırıma sürtme tehlikesi var ve tabiki 15 janta göre daha ağır manevra kabiliyeti yavaşlıyor sağ sol dönüşlerde bende sürtme olmadı.

aracım kaplandı hayırlısı ile, kapı kolları dikiz ayna kapakları ve süpürgelikler mat siyah olacak ço yüzden onlar henüz takılmadı. marspiyel de henüz takılmadı :)
  • resimler geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdemirtas -- 9 Mart 2012; 23:12:02 >
  • dostum resımler gorunmuyor yoksa benmı goremıyorum
  • gözükmesi gerek
  • Harika olmuş hocam, ama armayı gümüş rengi daha iyi gider sanki ; kazasız belasız sürüşler :)
  • ben neden goremıyorum resımlerı kucuk kucuk ısaretler var ?
  • Renk çok yakışmış hocam hayırlı olsun. İçine düşündüğünüz değişiklikler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.