Şimdi Ara

GOLF 5 BAKIM MODİFİYE GÜNCEL :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
23.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam estroil blue ya da cardinal red arabaya çok ama çok yakışır. Benim golfüm şeker beyazı ama buna reğmen bu renkleri öneriyorum size. Bence aracı çok güzel gösterecektir.
  • tercihim estroil blue yönünde olacak , beyazdan vazcaydım
  • En doğru kararı vermişsiniz bence. Gerçi atmosferik motora çok para harcamadan olmuyor ama motorda da değişim düşünüyormusunuz?
  • motor revizyonu şuan için düşünmüyorum açıkçası hız ve performans merakımı önceki araçlarımda yeterince aldım. normal sınıf bir aracı orjinal görünümünden kopmadan revize ediyorum. parasından değil lakin 40-50 hp fazladan güç için motorun genel yapısı ile oynamak bir hayli masraflı masraflı oldugu kadar bu uygulamayı yaptırmak için gerekli usta ve ekipman tedariği yaşadığım il dolayısı ile fazlası ile sancılı, burada motor ustaları kendilerini kalp cerrahı sanıyorlar.
  • Askerden sonra alıp uzunca seneler binmek istediğim bir araç izmirde bu jantlı bir golf 5 görmüştüm ve gerçekten çok yakışmıştı . Tam uygulamak istediğim şeyleri uyguluyorsunuz fikir edinmem açısından çok güzel bir konu . Yeni resimleri bekliyorum
  • Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim bende bu jantı edibilmek için 2 aydır sabırla bekliyorum çünkü genel olarak bmw 3-5 series için üretildiğinden 5x120 - 5x100 oluyor ve flans gibi bir aparatı aracıma takmayacagımdan 5x112 si için oldukça kıvrandım ve sonunda 2 takım ankaraya geldi önler 7,5 arkalar 9,5 ofset olmak üzere ben takımı bozdurdum önde arkada 9,5 ofset oldu adamın elinde kalanlar ise 7,5 ofsetler oldu =)
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: tdemirtas

tercihim estroil blue yönünde olacak , beyazdan vazcaydım

En güzeli olmuş :)

Yalnız kaplamayı iyi bir yerde yaptırmanızı öneriyorum, Ankara mı olur İstanbul mu olur artık bilemem ama. Sonuçta 1 kere yaptırıyorsunuz önemli bir şey.
  • şeker beyazından vazgeçmeniz iyi olmuş çünkü fabrika çıkışı o rengi olan bi aracı kaplatmanın gereği yok bence ama sedefli beyaz veya mat beyaz olabilir. kırmızı olsun 5 lira fazla olsun
  • Aracınıza bu şekilde emek vermeniz ve kişiselleştirmeniz bence çok güzel. Golf V i çok seviyorum. Güzel bir araç olur inşallah.

Kolaylıklar diliyorum.

• ilk mesajdaki dileklerime ek olarak bence seçebileceğiniz en güzel renklerden birini seçmişsiniz.( estroil blue ).şeker beyazı da yakışıyor ama bu denli özenilecek,emek verilecek bir aracın biraz standartlardan uzak bir renkte olmasından yanayım.

tekrar kolay gelsin,sonuçları savırsızlıkla bekliyorum
  • Araç servisten çıktı, bu hafta arka r32 tamponu ile jantları takılacak, yan marspiyel ve süpürgeliklerin kaplama dolayısı ile kaplandıktan sonra takılması gerekiyor. Kaplama için izmitte bir firma ile detaylı görüşüldü bu süreçte bilgilerini esirgemeyip telefonda sorularıma yanıt verem gmg garage ' a buradan saygılarımı sunuyorum, alman mensei li azure blue foil ellerinde olmadıgı için sipariş verildi kaplama işleminin ücreti peşin ödendi folyonun gelmesi ve kaplanması kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdemirtas -- 5 Mart 2012; 18:50:24 >
  • birde kaplama yaparken özellikle bu tavan cast folyo kaplayanlarda görüyorum böyle rakle izi kalıyor onuda sordum ister istemez her işte olabileceğini ama benim rengimde kendini göstermeyeceğini işlem sonunda cila uygulanacagınıda söyledi bu konuda tecrübesi olan varmı
  • merakla takıp edıcem konuyu
  • Takip için teşekkürler.

Arkadaşlar , ön cam arka cam ve bir adet kapı altına german style vb sticker önerileriniz varmı ?

ön cam için alphine logosunu düşünüyorum eski aracıma onu yaptırmıstım fena değildi :)
  • kapı kolları boyandımı eger henuz boyamadıysanız bır malzeme tavsıye edıcem plastidip adında youtubede aratırsanız genıs gorsel bılgılere ulasabılırsınız , arac kaplamada oldukca mukemmel bır materyal tavanıda bu sekılde kaplayabılırsınız .
    bu arada 2009 model golf 5 ım var bende oldukca degısım yaptım kendı capımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkpls

kapı kolları boyandımı eger henuz boyamadıysanız bır malzeme tavsıye edıcem plastidip adında youtubede aratırsanız genıs gorsel bılgılere ulasabılırsınız , arac kaplamada oldukca mukemmel bır materyal tavanıda bu sekılde kaplayabılırsınız .
    bu arada 2009 model golf 5 ım var bende oldukca degısım yaptım kendı capımda

sizin de aracınızın resimlerini ayrı bi konuda görmek isterim
  • kış dolayısıyla bır cok eksık var şimdilik bu hale getırebıldım bıtımınde yenı konu acarım

GOLF 5 BAKIM MODİFİYE GÜNCEL :)

GOLF 5 BAKIM MODİFİYE GÜNCEL :)
  • inceledim başarılı bir ürünmüş, aracı komple kaplayacaklarını söylediler kapı kollarınıda kaplamayacaklarmı ? allah allah siz neler yaptınız aracınıza
  • maşallah cok diri bir araç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.