Şimdi Ara

GOLF 5 BAKIM MODİFİYE GÜNCEL :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
23.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön ve arka tamponu replıka aldım ve pek bir şikayetım olmadı arka tampon altı orjınalden farksız on tampon orjınal olmadıgı malzeme kalıtesınden bellı ancak gorunumde fark yok gıbı
    jantlarıda ıkıncı el almıstım
  • evet 18 r jantları piyasada bir hayli var şu sıralar vw audi sınıfında kullanılıyor, ileride janta bir bütçeniz daha olursa ofsetli soft jantlara yönelmenizi tavsiye ederim, aracın en önemli aksesuarı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdemirtas -- 5 Mart 2012; 22:33:39 >
  • yan marspiyellerı servıstenmı aldınız ?
  • hayır kız arkadaşım almanyadan gelirken orada bir toptancıdan aldı (milletin ne kız arkadaşları var seslerini duyabiliyorum :D) ama antalyada bir satıcıdada varmıs orjinal plastik logolu 350 civarıymıs diye duymustum
  • Çok güzel olmuş, ufak bir eleştri yapayım. Plakalarınızın fontları güzel durmuyor beşiktaş baskı bir plaka çok hoş durur bu araçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: tdemirtas

autoholic ben aracı allayıp pullamıyorum, satmak içinde araba toplamıyorum. şasesini kulesini direklerini sizden az düşünecek tarzda amatör birinemi benziyorum oradan böyle yorumlarla gelmeyin bundan sonra bu konuya. yaptıgımız işi paylaşıyoruz. yapıcı eleştirici istiyoruz , bilmişlik değil.

Sevgili tdemirtas;

Sana pertten çıkma sanayi malı golf marka yandan yemiş aracını toplamanda kolaylıklar dilerim.
    Satmak için araba toplamakla tenkit etmedim seni.

Gördüğüm kadarıyla standart motor üzerine abartılı bir karbon gövde kaplama+jant+yay+eksoz gibi tam bir apaçi modifiyesi hedefliyorsun.
    Yakışır.

Yıkıcı eleştiri budur. Anladın mı? İlk yazdığım mesaj eleştiri bile değildi. Al sana eleştiri.
    Hurdacı seni.

Edit:
    http://forum.donanimhaber.com/m_47521447/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47521447
    Bu iş böyle yapılır. Yoksa senin yaptığını her sanayi köşesinde pertten çıkma araca kusur örtme amaçlı modifiye şeklinde yapıyorlar anladın mı? Kendini bu işin uzmanı sandın galiba ama senden çok daha fazla bilenler var emin ol!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autoholic -- 6 Mart 2012; 12:09:11 >

• mavi güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

quote:

autoholic ben aracı allayıp pullamıyorum, satmak içinde araba toplamıyorum. şasesini kulesini direklerini sizden az düşünecek tarzda amatör birinemi benziyorum oradan böyle yorumlarla gelmeyin bundan sonra bu konuya. yaptıgımız işi paylaşıyoruz. yapıcı eleştirici istiyoruz , bilmişlik değil.

Sevgili tdemirtas;

Sana pertten çıkma sanayi malı golf marka yandan yemiş aracını toplamanda kolaylıklar dilerim.
    Satmak için araba toplamakla tenkit etmedim seni.

Gördüğüm kadarıyla standart motor üzerine abartılı bir karbon gövde kaplama+jant+yay+eksoz gibi tam bir apaçi modifiyesi hedefliyorsun.
    Yakışır.

Yıkıcı eleştiri budur. Anladın mı? İlk yazdığım mesaj eleştiri bile değildi. Al sana eleştiri.
    Hurdacı seni.

Edit:
    http://forum.donanimhaber.com/m_47521447/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47521447
    Bu iş böyle yapılır. Yoksa senin yaptığını her sanayi köşesinde pertten çıkma araca kusur örtme amaçlı modifiye şeklinde yapıyorlar anladın mı? Kendini bu işin uzmanı sandın galiba ama senden çok daha fazla bilenler var emin ol!

seviyene inmeyi düşünmüyorum, biz çevremizde çelimsiz yarı yolda bırakan hurda arkadaşlarımıza skoda diyoruz sanada skoda 1.2 le mutluluklar, konumu terket yoksa ben seni terkederim, başka diyeceğim varsa klavye delikanlılıgı yapma özelime yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdemirtas -- 6 Mart 2012; 19:37:17 >

• yarın jant uygulama+ r32 arka tamponun uygulanmış resimlerini konuya eklemeye calisacağım iyi forumlar
  • @brkpls: Aracınız çok güzel duruyor gerçekten Allah kaza bela vermesin. Jantlarınız 17'' sanırım güzel durmuş ama sanırım spor yay yok taktırsanız daha hoş bir görünüm elde edersiniz bence. Ayrıca bizim 6 kasalarda spoiler güzel duruyor bende almayı düşünüyorum eminim sizin golf 5 inizde de hoş duracaktır.

@tdemirtas: Bekliyoruz hocam en kısa zamanda fotoğrafları
  • Bu jantlar kalmayacak mı üzerinde? Bence gayet iyi duruyor. Onun harici araç leylek gibi 3-5 cm basmanız lazım..
  • SarperGenç teşekkürler kardeşim

JasoNBuraK o resimlerdeki araç brkpls,ın =)
  • Keşke tamponu sökmüşken farları söküp far karartma uygulasaydınız...Güzel gidiyor,yay istiyorum diye de bağırmıyor değil tabi
  • quote:

SarperGenç teşekkürler kardeşim

JasoNBuraK o resimlerdeki araç brkpls,ın =)

Pardon karışmış, jantları hariç tanıma da uyduğundan farkedemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

@brkpls: Aracınız çok güzel duruyor gerçekten Allah kaza bela vermesin. Jantlarınız 17'' sanırım güzel durmuş ama sanırım spor yay yok taktırsanız daha hoş bir görünüm elde edersiniz bence. Ayrıca bizim 6 kasalarda spoiler güzel duruyor bende almayı düşünüyorum eminim sizin golf 5 inizde de hoş duracaktır.

@tdemirtas: Bekliyoruz hocam en kısa zamanda fotoğrafları

tesekkurler jantlar 18 ınc , malesef bulundugum yerde aracın yukseklıgı yaya pek musaıt degıl 18 jantlarla bıle arac kullanmak gercekten buyuk ıskence .
    spoiler eger orjınalınden bulabılırsem alabılırım tabı once bu kara kıştan kurtulmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkpls -- 6 Mart 2012; 22:36:00 >

• Ortada ciddi emek var, şu anki halini fotoğraflarla desteklerseniz daha güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moral83 -- 6 Mart 2012; 23:03:29 >
  • Yapılanlar hiçte apaçi işi değil. Orjinal parçalarla orjinal modifiye daha ne olsun?

Fotoğrafları bekliyoruz.

Edit: RNS 510 fiyatınında gösterdiği gibi çok başarılı bir seçim. Araba kullanmayı daha zevkli hale getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.Maxim -- 7 Mart 2012; 19:31:07 >
  • Kısmetse yarın kaplanıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdemirtas -- 9 Mart 2012; 23:10:03 >
  • Maşallah, çok kaslı bir görünüm var. Kaplandıktan sonra kendini iyice belli edecek..
  • araç çamurlukları şişirin diye bağırıyor resmen, ama bir de kaplandıktan sonra görelim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.