Şimdi Ara

golf 5 egr valfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önceleri benzer konular gördüm fakat net bir cevap bulamadım.

golf 5 için egr valfi almak istiyorum. uyarı ışığı yanınca usta temizledi ve bir müddet daha böyle devam eder dedi. ama içim rahat etmedi. aracın yakıt maliyeti yüksek geliyor. en ucuza nereden alabilirim bu parçayı?

yer istanbul.

• Biz internetten almıştık, meşhur bir parça sitesi. İsmini de yazarım ama yasak mı bilmiyorum.

Bir de sorununuz ne tam olarak?
  • ismini yazarsan sevinirim hocam.

aracı çalıştırdıktan sonra birden ışık yandı. bende ustaya götürdüm. önce egr valfi değişmesi lazım dedi. sonra bunu temizledim işini görür dedi. ama ne kadar gideceğini o da bilmiyor. bir yandan da sanki araç fazla yakıyormuş gibi geliyor bana. içim rahat etmedi açıkcası. ucuz birşey bulursam alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: quakerboy

ismini yazarsan sevinirim hocam.

aracı çalıştırdıktan sonra birden ışık yandı. bende ustaya götürdüm. önce egr valfi değişmesi lazım dedi. sonra bunu temizledim işini görür dedi. ama ne kadar gideceğini o da bilmiyor. bir yandan da sanki araç fazla yakıyormuş gibi geliyor bana. içim rahat etmedi açıkcası. ucuz birşey bulursam alacağım

http://www.otostart.com/

Buradan almıştık, indirim vardı biz alırken. Bizim araçta egr önce temizlendi, sonra değiştirdik ama düzelmedi, hala egr arızası veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel corsa egr valfi
    16 yıl önce açıldı
    GOLF 5 şanzuman vuruntusu?
    5 yıl önce açıldı
    2012 Polo 1.2 tdi egr arızası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.