Şimdi Ara

Golf 5 kapı aynaları nasıl katlanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aracım park halinde dururken benim tarafımdaki aynı bir kişi tarafından katlanmış.Araca binerken açtım fakat şaşırdım ben katlayamıyordum aynayı.Arabadan inince ittirdim falan ama kapanmadı daha zorlasam kırılacak gibi oluyor. Bunün özel bir ittiriş tekniği mi var ? Bilen birçok kişi vardır forumda bekliyorum.

• Hocam arac antenini en asagi sekle getiriyorsunuz ondan sonra kapaniyor hocam darilma takiliyorum;)saka bir yana evet biraz serttir. korkmadan iterek kapatabilirsiniz.ama acigiyla kapalisi arasinda nerdeyse fark oyuzden kapamak gereksiz geliyor bana;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur10urr1987

Hocam arac antenini en asagi sekle getiriyorsunuz ondan sonra kapaniyor hocam darilma takiliyorum;)saka bir yana evet biraz serttir. korkmadan iterek kapatabilirsiniz.ama acigiyla kapalisi arasinda nerdeyse fark oyuzden kapamak gereksiz geliyor bana;)

Hocam zorluyorum olmuyor acaba açılı ittirmek gerekir diye düşündüm o yüzden sordum :). Teşekkürler yani açısız bir şekilde yükleniyoruz ? korkuyorum kırıcam diye :D
  • taho26 T kullanıcısına yanıt
    Kirilmaz hocam yasla kapanana kadar sikinti olmaz ;)

• Teşekkürler bugün biraz daha zorlayayım :D
  • taho26 T kullanıcısına yanıt
    Kirildimi yoksa hocam;))

• Hocam Yukarıya doğru mailli şekilde ittirin dediler bir kaç forumda yine yapamadım. Kırılacak diye korktuğumdan muhtemelen. Açık bıraktım :D
  • mk5 lerin aynası iki tarafada katlanır hem öne hem arkaya biraz sert iterek katlayabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.