Şimdi Ara

Golf 5 mi 6 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    40bin bütçeli golf arıyorum. İki araç kafama yatıyor gibi ama, buradan sonra???? Leri başlıyor.
    1.araç;
    2008 1.6fsi düz vites 110bin km tour modeli. Hasar kaydı yok boya yok servis kayıtlı. 39bintl

2.araç;
    2011 1.4 tsi trendline düz vites 93bin km. 7bin TL hasar kaydı var. 5 parça boya var. 40bin tl

Tercih yapmakta zorlanıyorum. Hem kasa farklı hemde motorlar farklı. Ayriyeten lpg taktırma ihtimalim de göz önünde bulunmaktayım.
    Yardım ve fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tsi olanı al geç. Çok km yapacaksan hesap yapıp lpdi sistem taktırabilirsin.
  • Hasar kaydı var o beni düşündürüyor. Lpdi sistem hakkında fiyatları nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: boot_

Merhaba
    40bin bütçeli golf arıyorum. İki araç kafama yatıyor gibi ama, buradan sonra???? Leri başlıyor.
    1.araç;
    2008 1.6fsi düz vites 110bin km tour modeli. Hasar kaydı yok boya yok servis kayıtlı. 39bintl

2.araç;
    2011 1.4 tsi trendline düz vites 93bin km. 7bin TL hasar kaydı var. 5 parça boya var. 40bin tl

Tercih yapmakta zorlanıyorum. Hem kasa farklı hemde motorlar farklı. Ayriyeten lpg taktırma ihtimalim de göz önünde bulunmaktayım.
    Yardım ve fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Hasar kaydı neden olmuş kaza ise fotosunu iste içine sinerse al tsi

• Kaza resimleri sanırım daha önceki sahibinde
  • 40 bine guzel bir golf 5 tsi alinir
  • 40 bine kuzenim 1.9 TDI Golf 5 aldı çok memnun ve güzel arac. 4 bin hasar kaydi var.
  • illede 2 model arasında kaldıysan yakıt konusunu düşünerek fsi tercih etmelisin.daha temiz kullanılmış ve lpg daha çok uyumlu olduğu söyleniyor....
    4 ay önce bende aynı bütçe ile bir arayışım vardı.Temiz araba bulmak gerçekten zor..
    bende;
    segment düşürüp 2 yaşında garantili 15 binde 1,2 benzinli fiesta aldım :)
  • 37 bine var 55 binde fiesta 2011 ama golf daha bir farklı

• Bence hitler motorlu golf 6 bakmalısin , hem lpg ile kullanırsin hemde kasa olarak daha güncel... Yanlız aklında bulunsun golf6 kasa arac alırsan arka stoplari highline led yap çok fark ediyor..

• Aynı fiyata 2011-2015 VTi C4 ler var.(Eski aracım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.