Çok teşekkür ederim ancak bir sorun var o da Ankara da ikamet ediyor olmam. Saygılarımla
Elif tuning'i arayıp durumunu anlatırsan onlar sana yardımcı olacaktır istediğin ürünü kargolarlar gayet güvenilirdir. Bir şüpheniz olmasın. Ankarada olmadığım için yardımcı olamayacağım malesef...
quote:
Orjinalden alıntı: Capiton_
Elif tuning'i arayıp durumunu anlatırsan onlar sana yardımcı olacaktır istediğin ürünü kargolarlar gayet güvenilirdir. Bir şüpheniz olmasın. Ankarada olmadığım için yardımcı olamayacağım malesef...
İlginiz için teşekkür ederim, ilk fırsatta gönderdiğiniz linkten arıyorum. Saygılarımla
Sitede bütün ürünler kod numaralı ve resimsiz olduğundan ve bende elektronikçi olmadığından birşey anlayamadım. İlginiz için teşekkür ederim. Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: Capiton_
Elif Tuning i aradım ancak bana dönmediler. Saygılarımla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme